_1_

12.7K 233 139
                                    


Biasınla alışverişe çıkarsın ve sen bir maazada elbise derken mazadaki erkekh çalışan sürekli sizi izliyordur ve bunu gören biasınızın tepkisi ?

RM: Siz vitrinde gördüğünüz siyah ve birazda kısa elbiseyi denemek için içeri girdiniz. Elbiseyi çalışandan isteyip kabinde giyiğ çıktınız. İlk önce RM buna birşey demesede senin bacaklarını süzen çalışanı görüp önce ona sinirle bakıp sonra sana bağırmaya başlamıştır. " (adınız) çıkar şunu çabuk ! Hadisene ya daha ne duruyosun. Seni dikizliyor iki saat" Elimden bi kaza çıkıcak."

Jin: Sen maazada sırtı biraz fazla açık elbise denerken çalışan yanınıza gelir ve elbisenin size çok yakıştığını söyler. Bunu duyan Jin adamın boynundan tutup " Lan sen kime neyi yakıştırıyorsun lan !? " der ve adam itercesine bırakır.

Suga: Siz göğüs dekolteli bir elbise denerken çalışan yanınıza gelir ve " Sizin gibi bir prensese çok yakıştı der." Bunu duyan Suga ise çalışana küfreder. " S*ktir lan !! " der.

J-Hope: Siz yandan yırtmaçlı bir elbise denerken çalışan sizi izler ve J-Hope bunu görür ve çalışanın yanına gider.
" Senin o dikizleyen gözkerini oyarım!" Çalışan J-Hope dan korkar ve gider.

Jimin: Çalışan sizi izlerken Jimin çalışanın yanına gelir ve yakasından tutar. " Seni varya s*kerim." der. Ardından maazada bağırmaya başlar. " Siz bu maazada çalışanlarınıza gelen müşteriyi dikizleyin mi diyorsunuz lan! Nerde buranın patronu olum!" Sonra çalışan Jimin sayesinde işten atılır.

V: Çalışandan istediğin elbiseyi aldın ve kabinde değiştirdikten sonra V ye göstermek için çıktın. Çalışan size " göğüs dekoltesi size çok yakışıyor bayan (adınız)" der. Sonra V çalışanın yanına yaklaçarak " Kendin mi gidersin yoksa ben mi gönderiyim seni ?" Çalışan V nin demek istediğini anlar ve ordan uzaklaşır.

JK: Maazada bir elbise seçtin ve elbisen biraz uzundu. Çalışan elbiseyi size getirdi ve " Bu elbisenin kısa olanıda var. İstersenin onu deneyin. Nede olsa sizin gibir bir bayana yakışacağına eminim." Bunu gören JK nin sinirden gözleri döner ve adama " Seni alır , şu arkandaki duvara yapıştırıtım. İçine gömülürsün. Defol lan!" der ve çalışan korkar kaçar.

Selam arkadaşlar. Yeni kitabım da ise BTS tepki yazıyorum. Umarım beğenirsiniz. Hergün 1 bölüm atmaya çalışacağım. Ayrıca biasınızla size özel hayal et yazarım. Dm den söyleyebilirsiniz.
Şimdilik BB.

^^

BTS TEPKİ Where stories live. Discover now