_2_

8.6K 166 47
                                    

Yemek yaparken yemeği yakarsınız ve buna biasınızın tepkisi.

RM: "Aşkım bu koku ne ?" sen " Aşkım yemeği yaktım." RM ise "Aşkım bu kadar beceriksiz olduğunu bilmiyorum. Ne yani biz şimdi aç mı kaldık" der ve güler. Aslında şaka yapmıştır.

Jin: Sizin yemek yaktığınızı öğrenince " Aşkım bundan sonra evde yemekleri ben yaparım." der. Sonra sizin sinirlendiğinizi anlayınca yanaklarınızdan öper ve şaka olduğunuzu söyler.

Suga: Mutfağa gelir ve yanık kokusunu öğrenince size " Ahh Y/N. Temizle şu mutfağı. Bugünlük dışarda yeriz." der.

J-Hope: Şirketten gelir ve yanık kokusunu anlar. Ev hep duman içindedir. İlk sen aklına gelmişindir. Hemen mutfağa kolar ve seni sağlam gördüğüne çok sevinir. Sana sarılır ve beraber mutfağı temizlemeye başlarsınız.

Jimin: Jimin odada PlayStation oynuyordur. Burnuna tuaf kokular gelir. Sonra bu kokuyu merak eder ve mutfağa gider. Mutfağın hep duman olduğunu görür ve ilk iş sizi ordan çıkatmak olur. Sizin için çok endişelenmiştir. Ve size sürekli iyi olduğunuzu soruyordur.

V: V bilgisayarla oynarken sizin bağırdığınızı duyar ve hemen yanınıza koşar. Tenceredeki kap kara yemeği görür ve gülmeye başlar. "Aşkım yemeklerimizi dışardan söyleyelim istersen." Seninle dalga geçtiğini anlayınca koluna bir çimdik atarsınız.

JK: Burnuna tuaf tuaf kokular gelir ve önce aldırmaz. Sonra koku gittikçe odaya gelmeye başlar. JK in içine bir şüphe düşer. Yanına gelir ve senin sürekli öksürdüğünü görür. Ardınan seni hemen balkona çıkartır ve seni sakinleştirmeye çalışır.

2. Bölüm ise geldi. Sizde wote vermeyi unutmayın. Emeğe saygı olarak.

^^

BTS TEPKİ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin