|Kapitel 10 - Tegninger & Forsent|

196 9 1
                                    

Der er et eller andet ved den brunhårede pige, Scar ikke kunne sætte sin finger på..

Et eller andet der gjorde han ville lære hende at kende..

Der var noget specielt ved hende..

Noget der adskiller hende fra alle andre..

Eller også var det bare hendes bedårende røde kinder..

* Scars synsvinkel *

Jeg stødte ind i en pige, hvilket gør at jeg kommer for sent til time, men det kan rage mig, jeg er virkelig ligeglad, hvad skal jeg bruge skole til anyway? Jeg har flere penge end jeg nogensinde kommer til at kunne bruge, jeg har alligevel gået i skole et par gange nu alligevel.

"Scar, du kommer forsent." siger min lærer irriteret, da jeg går ind til timen.

"Yeahyeah, du skal da bare være glad for at jeg overhovedet gad at komme, jeg kunne da sagtens have været blevet væk, hvis det var det jeg ville." Svarer jeg ligeglad, men jeg kigger hende i øjnene.

"Du skal ikke- Det okay, bare sæt dig ned." Siger hun, pludselig mere roligt.
Folk måber, hvis det havde været alle andre, var de blevet sendt ned til rektor, og havde haft fået eftersidning. Men jeg kan noget de ikke kan, jeg kan bestemme, og ændrer folks meninger.

Jeg sætter mig ned, med et hånligt udtryk på mit ansigt. Pigerne kigger efter mig, hvilket jeg efterhånden har vænnet mig til, der er et eller andet ved mig de ikke kan stå for, jeg ved ikke om det er mit dyre tøj, min attitude, eller mit udseende, eller også er det bare min bil.

De fleste piger i den her alder er golddiggere, det har jeg efterhånden lært gennem tiden.
Men jeg leder heller ikke efter en kæreste, jeg dater ikke. Jeg er mere til åbne forhold.

Jeg sidder og hører sangen Bruises af Lewis Capaldi, da klokken pludselig ringer. Jeg rejser mig op, og går ud og ned mod kantinen. Det er egentlig ret dobbeltmoralsk, at jeg altid går ned i kantinen, uden at spise noget, jeg sidder bare altid med min tegneblok, og tegner hvad der lige falder ind i hovedet på mig. Hvilket i dag er en skitse af et øje, der prøver at holde sine tårer inde. (Billede øverst - Jeg har ikke tegnet dette øje, det er fundet på internettet, så credit går til den der har tegnet det)

"Nurgh, badass Scar, bruger sin fritid på at tegne, kan man blive mere ynkelig" siger en stemme bag mig.

"Du skal ikke pisse mig mere af, end jeg er i forvejen det ender aldrig godt" svarer jeg koldt, mens jeg skitser videre, indtil min tegneblok, bliver revet ud af mine hænder, og han personen der tog den, begynder at kigge den igennem, og vise den til alle andre

__________

Det snart jul mennesker, altså what. Tiden går alt for hurtigt ):

Jeg føler at min skriveblokade er ved at være ovre, fordi jeg har efterhånden fået lysten til at skrive tilbage 😁

Scars of an angel - Dansk * PÅ PAUSE *Where stories live. Discover now