ᴋʀᴀᴛᴋɪ ʀɪғʀᴇš

165 28 89
                                    

H E L L O, kako prođe prvi tjedan škole?

Danas nemam određenu temu, tako da se ne čudite što će sve biti nabacano..

~Mi od 7 sati 7 nemamo, i tako cijeli tjedan. Gospoda maturanti na ekskurziji, pa dosta profa fali, zbog tog smo više bili po kafićima nego u učionicama.
Ali nije da se bunimo, došao je neki novi mladi konobar, pa svi skupa igramo pikada lol.

Najgori predmeti ove godine - likovno i glazbeno. Pogodite šta? Te dvije profe su bff. Hura

Koza iz talijanskog, koja mi ne može upamtit prokleto prezime, sjela novog učenika pored mene i sad mu moram glumit instruktora kako bi položio prvu godinu. Hura x2

Samo pokušajte zamislit facu matematičarke kad je vidjela ovu teku kod jednog muškog u razredu. Neopisivo hehe

Kol'ko sam uspjela skužit pola prvašića već puši, toliko o onom velikom natpisu u prodavnici 'Ne prodajemo duhan i alkohol mlađim od 18'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kol'ko sam uspjela skužit pola prvašića već puši, toliko o onom velikom natpisu u prodavnici 'Ne prodajemo duhan i alkohol mlađim od 18'. A svi su doslovno visoki k'o vrtni patuljci.

Jedna smiješna stvar kod nas je što se zna tko u koji kafić ide. To je čista diskriminacija strukovnjaka.

Izborna nam je utorkom i zadatak za tad je debata. Tema - trebaju li gay parovi posvajat djecu? Skontala sam da su svi protiv, ali ja ne prihvaćam ništa sem pobjede xD Drž'te mi fige! Plus moramo odabrat temu za referat koji ćemo izlagat tek na kraju polugodišta.. uzeti samopouzdanje ili anksioznost, hm hm?

Htjela sam vas također pitat jel imate neki prijedlog za idući part? Možete odabrat bilo šta, od mišljenja za ozbiljniju temu, tagove, teorije zavjere, neke misterije, mišljenje za krindž trendove, savjete itd. U slučaju da ne bude vaših želja pisat ću šta mi prvo padne na pamet😂

Dosada me ubila pa sam krenula praviti moodboard-e.

Ako želite mogu vam u nekom od idućih nastavaka pokazati ostatak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ako želite mogu vam u nekom od idućih nastavaka pokazati ostatak.

Dok sam ih radila smislila sam ideju za priču i baš bi bilo kul kad bi netko znao pisat pa da to odradi. Dakle, svaka boja predstavlja jedno dijete u sirotištu, a svatko od njih ima neku svoju priču - neku bolest ili šta već, ali i skriveni talent. Na kraju se oni udruže i blah blah, nisam razradila uglavnom. Ako znate da već ima nešto ovom slično napišite ime knjige u komentarima pls.

Odo gledat 2. sezonu 13rw, valjda me neće razočarati.~

Motivaciona poruka prošlogodišnjih maturanata. Uzorna djeca, štaš.

Značenje vašeg username-a? Omiljena knjiga?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Značenje vašeg username-a? Omiljena knjiga?

Do idućeg puta, hakuna matata (:

Kako je lepo biti glupWhere stories live. Discover now