E22◆

653 43 10
                                    

Uyandığımda Arda bana sarılmış bir şekilde uyuyordu. Saçlarını geriye attım ve dün nasıl buraya geldiğim aklıma geldi ve kıpkırmızı oldum. Arda'nın yanağına buse kondurdum birden beni gözleri kapalı şekilde ellerini belime koydu beni birden kendisine çekti üstüne düştüm hafif başını kaldırdı ve dudağımdan öptü ve sırtını arkaya yasladı beni kucağına oturttu.

Uykulu şekilde çok tatlıydı ama bu kadar yakınlık biraz fazla yani sonuçta beni hep öpüyor mal gibi sevgili de değiliz neden bu kadar hem yakın hem uzağız?

Arda belimden tuttu ve beni kendisine daha çok yaklaştırdı. Bende ellerimi kaslı koluna koydum.

" Sanada Günaydın Arda (!)" dedim o da sırıttı ama uykuluyken sırtıma ya. Arda morluklara kaşlarını çatarak baktı. Ve birden morluklarda dudağını gezdiriyordu. Şuan çok utanmıştım ve kasıyordum. Arda beni omuzlarımdan tutup

"Çok mu acıttı?" dedi ben kafamı olumlu halde salladım. Arda sinirle beni itip banyoya girdi. Bende kıyafetlerimi giyindim. Altıma şort üstüme yarım kollu tişört giydim. Saçlarımı kendi haline dalgalı bıraktım. Tişörtun açık kalan omzu diğer taraftı bilerek böyle giyinmiştim.

Ardayı bekliyordum hala.

" Arda çabuk ol!" diye bağırdım. Arda ilk defa üstü giyinik çıkmıştı.

"Sonunda " dedim ve tam kapıdan çıkacakken

"Bu şort ne?!?" diye bağırdı.

" Ne var şortumda! Aras bile karışmıyor!"

" Benim Aras'a benzer bir halim var mı? "

" Ya Arda of ya her zaman giydiğim şort işte! "

" Iyi bu seferlik seni dinliyorum ama bakan olursa gözlerini oyarım!" Ben gülümsedim çünkü onun da benden hoşlanıp hoşlanmadığını test ediyorum.

"Sen kıskançsın beni kıskanıyorsun"

" Ben mi kıskandım? Ben seni neden kıskanayım ki kuzenin olarak görevimi yapıyorum" pislik kuzenmis ! O zaman neden beni öptü! Alıştı tabi bir daha izin vermeyecegim ilki ondan diye öpmek zorunlu degil!

" Iyi canım kuzenim(!) bende sana bakan kızların gözünü oyarım!"

" Sorun değil kuzen benim için problem yok kızlarla"

" Öyle mi? Benimde problemim yok aslında (!)" dedim ama takmadı. Asansöre bindik. 2. katta tekrar durdu ve Kıvanç bindi. Beni korku bastı. Arda beni sağ tarafına aldı. Arda'nın elini tuttum.

Kıvanç bana bakıp piç bir şekilde gülüyordu. Kıvanç herkes asansörden inince Arda'yı takmadan benim elimden tuttu ve kendisine çekti. Ben titriyordum. Arda kükreyerek,

"Napıyorsun lan piç!" diye bağırdı. Birden kendimi Arda'nın kollarında buldum.

" Ağlama kelebeğim" dedi ben ağlıyordum farkında bile değildim.

"Arda inelim " dedim Arda asansörü durdurdu ama Kıvanç engel oldu.

Kıvanç : " daha Minayı alamadım seni istiyorum Mina! " bu çocuk yürek mi yemişti? Ben daha çok korktum. Yere çöktüm. Millet hiç mi binmezdi asansöre! Arda yanıma eğildi.

"Mina sakin ol ben yanındayım korkma" bu sözler beni biraz olsun rahatlatmıştı. Arda beni göğsüne yasladı. Ve saçımı okşamaya başladı. Kıvanç hala ordan laf atıyordu.

Kıvanç: "Mina sevdiğin bir kişi var ve o seni sevmiyor! Ben seni seviyorum beni de sevebilir misin?" Arda bana saşkınca bakıyordu.

Kıvanç: "Neden sustun Mina? Aşık olduğun kişiyi sadece ben biliyorum ve kimse bilmiyor başka. Merak etme kimseye söylemem ama benimle 1 günlüğüne ol" Arda ayağa kalktı ve birden yüzüne geçirdi. Kıvanç küfür edip çıktı.

EZIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin