Chapter 35

55 2 0
                                    

Ha fuck my life, dit is de 4e keer dat ik dit opnieuw schrijf. Wattpad tripte m dood en nu schrijf ik t weer opnieuw, het spijt me dat het zolang duurde voordat er een nieuw hoofdstukkie kwam. Ik vergeet het soms gewoon en ben inspiratieloos, school hit me like a truck dusja. Geniet van dit hoofdstuk 🍥

Mingyu p.o.v

"Ze kwam er bijna achter Gyu..." We liepen naar het Pledis gebouw, ik weet het Joshua. Ooit moet iemand het haar gaan vertellen, ik hoop dat ik diegene ben. Na ongeveer 5 a 10 minuutjes lopen waren we er, we stapte de lift in en zoefde naar boven. Toen we onze oefenruimte inliepen zagen we dat het een mega chaos was, Seungcheol sliep op Jeonghan's schouder. Toevallig sliep Jeonghan zelf ook, Minghao stond loner in een hoekje op z'n telefoon. Jihoon, Jun en Chan waren een zang/rap battle aan het doen ofzo, Seungkwan en Vernon waren een liedje aan het maken over? Pizza? Of een hamburger geen idee... Dokyeom en Soonyoung waren Donkey Kong aan het spelen op hun  telefoon, Wonwoo kwam aangelopen. "En hoe was het bij je nichtje? Nog dingen te weten gekomen die je nog niet wist?" Ja dat heb ik zeker, ze is zwanger... "OMG OMG OMG VAN WIE? ZEG DAT ZE HEM SEUNGKWAN MOET NOEMEN!" Seungkwan kwam opeens random mengen in het gesprek, ze weet nog niet eens wat het is. "Nou als het een meisje word kan ze heus wel Seungkwanlina of Seungkwanlientje genoemd worden!" Ik zal de suggestie doorgeven, ik glimlachte. Ik vond het wel grappig totdat ik er over nadacht dat die Park Jimin de vader word, "waar denk je over na?" Wonwoo vroeg het me waardoor ik uit m'n gedachtes kwam, ik denk aan dat Park Jimin de vader word... "Wie word de vader?!" Ik zag Minghao uit het hoekje komen, Park fucking Jimin... Ik balde mijn vuisten, Minghao en Wonwoo alletwee mee naar m'n kamer!

Y/n p.o.v

BamBam? Ik ga eventjes lopen, ik ben zo weer terug denk ik! "Ga niet te ver weg! Als er iets is app of bel me okey?" Jup is goed, byeee! Ik trok de deur dicht, liep de trappen af en stond beneden. Ik wou Mingyu bellen om aftespreken maar mijn vinger bleef haken bij Jimin z'n naam, zou ik hen bellen? Iets in me zei nee, ik moet zekerheid over de baby... Ik besloot hem te bellen en hij ging over,

Hallo met het antwoord apparaat van Park Jimin, heb je een afspraak zien wij u graag op het kantoor. Zo niet raad ik u aan om op te hangen!

Antwoord apparaat? What the fuck is hier aan de hand? Zou ik naar de jongens gaan om het te vragen? Ik ben al lang niet meer bij de jongens geweest... Ik besloot er naar toe te gaan, ik moet tenslotte de waarheid weten.

Jisoo p.o.v

JB, het loopt dood... Kunnen we misschien terug gaan? Het duurt me te lang, die sukkel heeft die foto warschijnlijk allang al verwijderd. "M-maar..." Ik wil gaan JB, ik verveel me en ik heb Kookie beloofd om optijd terug te komen! Ik liep een eindje en ik zag dat JB de andere kant op liep, WACH... Toen bedacht ik me dat hun dorm die kant op was, ik pakte mijn telefoon en oortjes. Ik besloot wat muziek van Seventeen aan te zetten, ik ging op een bankje zitten en genoot van de muziek. Ik ging wat foto's opzoeken van Seungkwan, hij is wel echt heel schattig. Ik zag een foto waar je z'n lach goed kon zien, ik kreeg spontaan een glimlach.

 Gggg, hij is echt heel schattig

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Gggg, hij is echt heel schattig. Ik zag veel reactie's van mensen, ik bedacht me hoe een relatie met hem zou zijn. Wacht? Dacht ik net? Hoe? Ik? Nee nee nee, ik klikte de foto weg en besloot NCT te gaan luisteren. Vind ik Seungkwan leuk??

Y/n p.o.v

Ik was opweg naar de jongens, ik kreeg zenuwen. Ik heb ze al zolang niet meer gezien, ik mis ze.. Na ongeveer 5 a 10 minuutjes lopen was ik er, ik belde aan. "Y-y/n? Y/N JE BENT TERUG?!" Een blije Hoseok knuffelde me, hey Hoseok hoe gaat het met je? En met jou en Tae? Still Taeseok? "Het gaat goed met me, met mij en Tae ook en ja still Taeseok haha. Hoe gaat het met jou?" Mmh het gaat up and down, soms in m'n goeie mood maar die word dan verpest. "Kom binnen de jongens willen je vast zien!" Ik liep naar binnen, opeens hoorde ik geschreeuw en brak er glas. Opeens werd de deur opengegooid, "LISA?! LISA BEN JE THUIS?" Het was Yoongi, hij zag er super slecht uit. Hij had een spierwit gezicht en donkere zwartachtige wallen, bij zijn linkerwang zat een schram met bloed. Zijn handen zaten onder het bloed en kleine wondjes, Y-yoongi? W-wat? H-hoe? "Sst zeg maar nikssss, je bent Lisa niks dus stil." Hij rook naar alcohol, ik voelde me bang totdat er iets me te binnen schoot. Yoongi, hoe durf je zo tegen me te doen? Ik ben er altijd voor je geweest en zelfs nu, kom ik ga je helpen. Ik trok hem mee naar de keuken, ik pakte pure alcohol en begon zijn wonden schoon te maken. "AISH DAT DOET PIJN JA?!" Weet ik, maar wees niet zo'n baby en laat me helpen! Na een klein kwartiertje had ik alles schoon, ik schopte hem onder de douche en na 20 minuten was hij weer de frisse Yoongi. Taehyung en Jungkook kwamen de woonkamer in, "hey Y/n, hoe gaat het ermee. Lang niet gezien, we hebben je gemist!" Jungkook gaf me een knuffel, hey Kook. Ja het gaat goed met me en met jou? "Ja t gaat goed!" Waar is Jisoo? "Nog buiten, ze komt zo" Ik zag hem zenuwachtig bewegen, "hey Y/n, ik heb je gemist hoor!" Ik jou ook TaeTae, waar is Joonie? Ik heb een mededeling! "Ik roep hem wel even! KIM NAMJOON KOM NU WOONKAMER!" Hoseok schreeuwde het hele huis bij elkaar, Namjoon kwam zowat aan rennen. Goed nu we er allemaal zijn, ik heb een mededeling en een vraag. Goed ik begin wel met de mededeling, ik ben dus ehm zwanger... "Van wie?" Kookie vroeg het heel blij, ik zag vanuit m'n ooghoek dat Joon op z'n telefoon zat. Van Jimin, opeens hoorde we iets vallen. "J-jimin? Park Jimin? Onze Jimin?" Ja, is daar iets mis mee? "Ja nogal ja, ik hoop dat je weet dat je fucking gevaarlijk bezig bent!" Hoe... "Dat is ook de reden dat ik haar kom ophalen!"

Hahahhaha cliffhanger alert, ik hoop dat jullie dit een leuk hoofdstuk vonden. Vinden jullie het leuk als ik vaker foto's toevoeg? Ik dacht maybe geeft het een beetje een beeld, hebben jullie btw al het nieuwe album van got7 geluisterd? Het heet Present : YOU en het is echt een super album, thanks for reading en tot snel love you all👼🏼🍥🤞🏼♡

Dangerous Love - Jimin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu