E24◆

529 31 13
                                    

Arkadaşlar yavaş yavaş karakterleri belirledim ama telefondan girdiğim için karakterleri yazamadım. Şimdilik böyle olacak. Iyi okumalar :)

Multimedia Arda.

*

Sabah biraz erken kalktım. Arda'yı özlemiştim. Ona eğer boynumu kimin ne için neden yaptığını söyleseydim her şeyi öğrenecekti. Arda'nın saçlarını geriye attım yanına oturdum onu izlemek bile güzeldi.

Artık cezamı çeksem bile Arda'ya zarar gelmesine izin vermezdim! Kendimi ondan soyutlayamazdım! Anlaşma yapmış olabilirim ama sonucunda Arda'ya yakın olursam ben zarar görürüm. Arda'dan uzak kalamıyorum ve cezamı çekmeye hazırım.

Arda'yı severken ondan uzak kalmak çok zor! Yavaş yavaş gözlerini araladı. Artık ona mutlu gözükeceğim! Ben mutsuz gözükürsem hep beni soruyor ve üzülüyor onun üzülmesine katlanamıyorum!

" Günaydın " dedim gülümseyerek.

" Günaydın kaçmamışsın benden?" dedi. Yüzüm soldu birden. Onu kırmıştım ve ondan kaçıyordum.

" Artık kaçmayacağım! Ben seninle mutluyum." dedim son cümleme biraz şaşırsada aldırmadım.

" Banyo benim" dedim ve koşarak banyoya girdim kapıyı kapattım ama geri açtım ve dil çıkardım. O sırada kapıyı örttüm arkadan Arda açmaya çalıştı.

"Bu haksızlık! " diye gülerek bağırdım. En sonunda geri çekildim. Kapı açılmıştı. Ve Arda beni omuzlarımdan tutup dışarı çıkardı hemen kendisi girdi.

"Ya banane" dedim

"Banyo benim!" diye bağırdı. Zaten çeşmeyi açmıştı. Su sesi geliyordu. Bende telefonumla vakit geçiriyordum. Kapı tıklandı. Kapıyı açtım karşımda Kıvanç vardı. Kapıyı geri kapatacakken Kıvanç izin vermedi.

"Ne var?" dedim korkarak.

" Cezan yarım kalmıştı bebeğim"

" Artık bitti ceza! Şuan Arda ile birlikteyim ve senden de cezalarından da nefret ediyorum! "

" O zaman Arda'nın cezasını veririm anlaşma anlaşmadır" gözlerimden istemsizce göz yaşları akıyordu.

"Hayır ona zarar verme lütfen bana istediğini yapabilirsin ama onun kılına zarar verme!"

" Bu çocukta ne buluyorsun? O sana bu kadar değer vermiyordur ama sen bilirsin bu gece benimsin bu sefer bu ceza büyük olacak"

" Ne yani ben tamamen mi?" artık göz yaşlarım tamamen akıyordu.

Kıvanç: "ağlama güzelim acıtmayacağım" dedi ve gülerek gitti. Bu olamazdı. Ben daha kaç yaşındayım ki? 18 e 2 hafta sonra gireceğim. Çok korktum cezam bu olamazdı en fazla beni öpebilirdi! Yani benim en büyüğüm kadarıyla!

Arda o güzel kokusuyla banyodan çıktı ben hemen arkamı döndüm pencerenin önüne gittim kafamı dışarı çıkardım. Havayı içime çektim. Gözlerimi sildim.

Vücudumda soğuk hissettim birden geri çekildim Arda ıslak vücudu ile bana sarılıyordu. Utancımdan kırmızı kesildim. Arda beni belimden tuttu ve burnumdan öptü. Hemen kollarından kaçtım ama beni bırakmadı tekrar çekti. Gözlerime dikkatlice baktı gözlerimi hemen kapattım.

Arda: "sen neden ağladın?"

" Ben ağlamadım"

" Aglamışsın Mina!" Onu kızdırıyordum.

" Evet ağladım aptal şimdi banyo yapmak istiyorum! " dedim ve sinirle banyoya girdim. Arda'nın yanında ağlamak yok!

Kendimi soğuk suyun altına soktum. Beni ferahlatıyordu. Sonra Arda'nın kullandığı vücut kremini vücuduma sürdüm. Bu çok güzel kokuyordu. Çikolata kokuyordu! Çok hoşuma gitmişti. Saçlarımı ıslak bir şekilde kendi haline bıraktım. Üstümü giyindim.

EZIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin