"Zeg geen woord.."

784 37 22
                                    

*Alexandra POV*

"Ik zweer het je als die jongen ook maar 1 stap in deze kamer zet, maak ik hem kapot!" Hoor ik Kian vanuit zijn kamer roepen, waar Zack hem met zichzelf opgesloten heeft, in de hoop dat hij hem kan bedaren.

Nadat we vanochtend Emily en Ryan terugvonden op een nogal bizarre manier in de bosjes, nadat we hun kwijt waren geraakt, was Kian de hele dag razend omdat hij Ryan er van verdenkt seks te hebben gehad met Emily, die zijn ex is. Emily en Ryan beweerde op hun beurt dat ze gewoon beide even ergens moesten gaan plassen en er niets gebeurt is.

"Jullie geloven ons toch?" Hoor ik Emily nogal hopeloos uitbrengen als ik de trap weer afloop richting de woonkamer waar de rest om Emily en Ryan heen zit om hen uit te horen.

"Natuurlijk Ems, we weten allemaal dat Kian soms wat doorgedraaid kan reageren.. En al zeker als het om zoiets gaat" probeert Astrid haar gerust te stellen dat we haar heus wel geloven.

"Ja, maar Kian laten inzien dat jullie gewoon de waarheid spreken, dat is nog een ander verhaal" draait Taylor eens overdreven met zijn ogen waarop Cassy instemmend knikt.

"En hem nu gaan confronteren lijkt me ook niet echt het beste idee want hij klinkt nog steeds even boos als daarjuist" geef ik hen mijn mening uit wat ik gehoord heb dat Kian net boven aan het roepen was.

"Ik denk toch maar dat ik dat moet gaan doen.." zucht Ryan dan. "Ik zie niet echt in hoe dit anders opgelost gaat geraken" voegt hij er nog meteen aan toe als hij zijn schouders eens nonchalant opheft.

"Heb je eigenlijk wel geluisterd naar wat ik je net verteld heb?" Vraag ik hem dan net alsof hij helemaal achterlijk is.

"Alexandra, wil je anders dat er nog een ruzie bijkomt op vakantie?" Heeft hij daar wel een punt dat het niet meer zo gezellig gaat zijn als hier buiten Zack en Sean nog twee mensen elkaar niet gaan kunnen ruiken of zien.

"Oké dan, je doet wat je wilt, ga maar met hem spreken, maar kom niet bij mij klagen als je straks onder de blauwe plekken zit" waarschuw ik hem nogmaals dat Kian niet in de stemming is voor een aangename discussie.

"Ik kan mezelf wel verdedigen" verzekert hij me nog voor hij de trap oploopt.

"Ik hoop maar dat dat goed komt.." zucht Emily als ze Ryan achterna staart.

*Meghan POV*

"Dat was echt de lekkerste tiramisu die ik ooit gegeten heb!" Breng ik vrolijk uit nu ik net samen met Liam vanuit een restaurant kom waar we gaan avondeten waren.

"Deze hele dag was gewoonweg geweldig.." zegt Liam dan plots als we wat over straat lopen op terugweg richting ons hotel.

"We hebben een hond gered van de dood" begin ik dan maar met opnoemen wat er zo leuk was aan deze dag.

"We hebben genoten op het strand" vermeld hij dan op zijn beurt.

"We hebben mega lekker gegeten op restaurant" is het dan opnieuw mijn beurt.

"En jij ziet er weer stralend uit.." sluit hij het rijtje nogal cheesy af.

"Dit is maar een simpel outfitje hoor" probeer ik hem er niets al te groots van te laten maken.

"Wel een simpele outfit die je heel mooi staat" brengt hij nog uit waarop ons gesprek verstoord wordt.

(Meghan's outfit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Meghan's outfit)

Er rijdt ons plots een auto voorbij die zich horizontaal op de baan, net voor ons draait zodat we niet meer verder kunnen stappen.

"What the fuck?" Breng ik vrij verbaasd uit en niet echt goed wetend wat er allemaal aan het gebeuren is.

"Meghan, luister even heel goed naar mij, oké? Ik wil dat je geen enkele beweging maakt en geen woord zegt.." mompelt Liam me toe als hij wat verdedigend voor me gaat staan.

"Wat is er aan de hand?" Vraag ik hem bezorgd als er uit elke deur van de auto een man gestapt komt, wat dus maakt dat er vier mannen onze richting opgewandeld komen.

"Dat zullen we meteen zien.."

**************************************************************************
HAYY LOVERS!! 💜💜

WAT ZAL ER GEBEUREN ALS RYAN MET KIAN GAAT PRATEN?? 😧😧
EN WAT IS ER AAN DE HAND BIJ MEGHAN EN LIAM?? 🤭🤭

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ZIJN HÉÉL LIEF 🌈🌈 VOLGENDE HOOFDSTUK BIJ 5 COMMENTS 😋😋

WAAR ZIJN MIJN HARMONIZERS DIE HELEMAAL CRAZY GAAN OP DE NIEUWE VAN DINAH JANE?!?! 💙💕
MET DEZE BOTTLED UP, DIE BOVENAAN DIT HOOFDSTUKJE STAAT, LATEN WE DE ZOMER NOG EVEN DOORGAAN 🍾🍹

MEGA VEEL LIEFDE VOOR AL DIEGENE DIE DIT BOEK BLIJVEN VERDER LEZEN 🌸🌸 YOU GUYS ARE MY REAL DAY ONE FAIRIES 🧚🏼‍♀️🧚🏼‍♂️

AIN'T THE SAMEWhere stories live. Discover now