06 • Big Trouble

1.8K 166 204
                                    


Ertesi gün Jin beni sarsarak uyandırmasın diye uyanmam gereken saatin iki saat öncesine 1 dakika arayla 10 tane alarm kurmuştum.

Neden mi? Çünkü asla zamanında uyanmaz ve alarmları duymazdım.

Böylelikle sabahın köründe kalkmış ve tüm okul hazırlıklarımı yapmıştım. Kendimi çok sorumlu bir öğrenci gibi hissediyor ve bilmediğim bir nedenden ötürü mutlu oluyordum.

Yarım saat sonra Jin de uyanmıştı. Kim sabahın bu saatinde uyanır ki? Hem de isteye isteye!

***

Jin okuldan önceki son 1 saatini ders çalışarak değerlendirip hayatına yatırım yaparken, ben telefondan oyun oynayıp bir yandan da mısır gevreği yemeye çalışıyordum. Kaçınılmaz olan kaçınılmazdır derler, üzerime kaşık kaşık mısır gevreği döktüğüm için oflaya oflaya odama çıkmam on beş dakikamı bile almamıştı.

Ne kadar erken uyanırsan uyan Jisoo, her sabah yirmi dakikanı mısır gevreği yiyen üniformanı değiştirmeye çalışmakla geçireceksin.

Aşağıya indiğimde Jin çoktan kapıda dikilmiş saatine bakıyordu. Neden mükemmel bir abi olduğunu gözüme gözüme sokup bana vicdan azabı çektiriyordu ki?

***

Okula gitme parkurumu nihayet tamamladığımda ders neredeyse başlıyordu. Maalesef Kim Jisoo, o okula geç kalınacak.

Hızlıca sınıfa gidip mutlu hissetme işaretini çözmeme neden olan büyülü ikinci sıraya çantamı fırlattım. Fırlattım ki arkamdan gelen kızlar orayı kapamasınlar. Sonra sırıta sırıta masama oturdum.

Keşke arka sıraya oturma fikrini yeniden değerlendirseymişim, öndeki kızların çoğunluğu bağıra çağıra en yakışıklı aktörü tartışıyorlardı.

''Lee Min Ho VS Lee Jong Suk''

Ne kadar da hoş bir ikilem.

Gözlerimi devirdim ve YouTube'a girdim. İnsanların hobisi instada gezmekti, benimkiyse YouTube.

***

JenDeuk'un videosuna tıkladım.

Until Dawn Oynuyorum 1

''Selam herkese ben JenDeuk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

''Selam herkese ben JenDeuk.''

''Güzel görünüyor muyum acaba?''

✓    YOUTUBER ☆ ᴋɪᴍ ᴊɪsᴏᴏWhere stories live. Discover now