24| Časovrat

2K 139 17
                                    

                                  24 |                           Časovrat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                  24 |
                           Časovrat




Venované SusiYui ❤❤ Fretka a Rose opäť niečo vyviedli XD

Prišli ste o jednu minútu neskôr, slečna Chamberlainová," škriekavým hlasom na mňa kričal Filch a pri jeho nohe sa obtierala pani Norrisová. Tú mačku som z celej duše nenávidela, pretože ma vždy prenasledovala pri mojich výtržnostiach.

Malfoy stál vyrovnane a na bielej tvári sa mu zjavil pobavený výraz v momente, keď ma zbadal.
Jeho plavé vlasy mu padali do tváre a čierny, elegantny kabát mu siahal po kolená.

Keďže mal na tvári pobavený a nie celkom prijemný výraz, tak som mu mala sto chutí uštedriť ešte jeden obrovský úder do tej jeho aristokratickej tváre.

,,Poďte za mnou, vy odporný nevďačníci. Kebyže nepatríte k profesorke Umbridgeovej, určite by mi dovolila vás zavesiť dole hlavou," Malfoy nahlas fľohol a zdalo sa mi, že tá mačka na Malfoya prísne pozrela.

Filch nás viedol cez Hagridovu chalupu a počasie, ktoré bolo mimoriadne sychravé sa mi vôbec nepozdávalo, ale zároveň mi pripadalo okolie také tajomné a plné čarov.

,,Ten špinavý šmukel mi ide vravieť, čo nemám a čo mám robiť, ak by sa toto dozvedel môj otec...," Malfoya som v sekunde prerušila. ,,Tak ťa dá zožrať dementorom?"

Malfoy na mňa zazrel a jeho ústa sa natiahli do nepríjemného úškrnu.
,,Chamberlainová, kebyže si neprídeš zastať na zápase tvojho Weasleyho, tak by som tu netrčal s tebou a s týmto odporným šmuklom," zasyčal a v očiach mu bili blesky.

,,Och, hovoril si niečo? Pretože sa blížime k Zakázanému lesu a bola som ním zaujatá, keďže je oveľa zaujímavejší než ty," odsekla som mu a na tvári sa mi objavil škodoradostný úsmev.
Čo si ten nafúkaný idiot myslí?

Malfoy mi išiel už už niečo odseknúť, keď nás oboch napomenul Filch a na jeho tvári sa objavil rad žltých zubov, ktory "stál" za všetky galeóny.

Zastáli sme pred obrovským lesom z ktorého vyčarovalo niečo tajomné a plné mágie. Vôkol mňa sa niesla para, ktorá vychádzala z hlbín Zakázaného lesa a lákala korisť do mora plného dobrodružstva.

Filch ma prebral z môjho snívania a obrovským krokom stál pri mne a do ruky mi podával pergamen na ktorom stálo:

Slečna Chamberlainová a pán Malfoy, bol by som rád,ak by ste nazbierali zo Zakázaného lesa zelený il, ktorí potrebujem na prípravu elixíra. Dúfam, že si spoločný čas užijete.

Profesor Snape.

Rozhorčene som podala list Malfoyovi a zastrčila som si ruky do vreciek mojej tmavofialovej mikiny.

Slytherin Queen Where stories live. Discover now