11.

1.1K 104 5
                                    



Jimin kényelmesen ült a konyha pulton, és majszolta a szendvicsét, amíg Jungkook az elsősegély dobozba kutatott.

- Nem értem, minek támadtál rám, ha tudtad, hogy te is megsérülsz? – kérdezte, miközben néha felpillantott a dobozból. Elkellett ismernie, a majszoló Jimin igazán angyalian festett.

- Nem érdekelt más, csak a bosszúm. Feldühítettél. - kapta be az utolsó falatot, majd várakozó szemekkel nézett a démonra.

- Mi van? - vette ki a ködszert, és a fertőtlenítőt.

- Adj inni! - parancsolta durcásan a szőke, amitől Jungkooknak kacagni támadt kedve, de megőrizte komolyságát.

- Majd hozol magadnak! Most pedig, vedd le a felsőd. Elkell látnom a sebed. - Jimin összeszűkítette a szemét, de végül levette a vértől átázott, kiszakadt pólót. Jungkook szétnyitotta a lábait, és közé állt. Olyan közel hajolt, hogy lehelete csiklandozta a másik mellkasát, amitől az angyal libabőrös lett. A démon a fertőtlenítőt óvatosan a sebre fújta.

- Aú, mit csinálsz te vadállat? - lökte el Jimin, és le is ugrott a pultról. Jungkook értetlenül nézett rá.

- Lefertőtlenítem a sebed, hogy utána betudjam kötni. Másképp, hogy gyógyul meg? - kérdezte kissé türelmetlenül. Régóta nem volt kedves senkivel, és tessék, most, hogy próbálkozott már meg is bánta.

- Hát az érintéseddel. - mondta az angyal értetlenül. - Tudod, ráteszed a kezed, és kész. Nem ilyen barbár, halandó módszerekkel... - mutat elszörnyedve a fertőtlenítőre. Most már Jungkook nem tudta visszafogni magát, hangosan elkezdett kacagni, majd fokozatosan ismét elkomolyodott.

- Ugye, nem azt akarod mondani, hogy képes vagy gyógyítani az érintéseddel? - rázta a fejét hitetlenül.

- Te nem? - ráncolta a szemöldökét az angyal.

- Nem, én képes vagyok befolyásolni az emberek vágyait a bűnös irányba, és lassítani az időt, de ilyen undorítóan angyali dolgokra, mint a gyógyítás képtelen vagyok. - mondta még mindig gonosz mosollyal az arcán. - Mutasd meg! - kapta le a pólóját. Jimin a sebhez hajolt, és alaposan megvizsgálta. Büszke volt magára, amiért ilyen komoly sérülést okozott. Majd ujjait finoman végig húzta az izmos hasfalon, habár nem volt rá szükség, ezt a másik nem tudhatta. Nem tudott ellenállni a látványnak. Igazából, most először nézhette meg alaposabban a társa izmos felsőtestét. Ha már ott járt keze, akkor a kockákról a mellkasára csúsztatta, egészen a nyakáig. Ám ekkor találkozott tekintete a démon kéken izzó szemeivel. - Ne hagyd abba. A tiéd vagyok, azt teszel ezzel, amit csak akarsz. - mutatott végig magán. Jimin nyelt egyet, mert egyre helytelenebb vágyai voltak. Így kezét visszacsúsztatta a sebre, és kis ujjacskáit végig simította a vérző vájaton. - ÁÁÁ! - üvöltött fel Kook.

- Mássz ki a fejemből! - sziszegte Jimin a mérges, kék szemekbe nézve. Az övé már sárgán fénylett, mint mindig, mikor elragadták az érzelmek.

- Miből gondolod, hogy...

- Magamtól soha nem támadnának, ilyen mocskos dolgok a fejemben. - tette egész tenyerét a sebre. – Elvégre, mégis csak angyal vagyok... - Jungkook már nem tudott válaszolni, mert az angyal keze sárgafénnyé változott, és elveszett az ő testében. Melegség járta át, kellemes bizsergés, ami egyre csak fokozódott. Érezte, hogy kezd megkeményedni, ami ebben a furcsa, természetfeletti helyzetben meglepő volt. Hirtelen a gyönyör végig hullámzott a testén, így kénytelen volt nyögni. - Kész! - dőlt a pultnak Jimin, már ismét teljesen szilárd kézzel. Csak a szeme sárgafénye árulkodott arról, hogy valami történt. Jungkook megtántorodott, és az angyal dereka mellett megtámaszkodott, így mellkasuk összeért, és arcukat is csak pár centiméter választotta el.

Érted buknék!Where stories live. Discover now