60 - Yangın

29.5K 1K 153
                                    

Şüphesiz benim için bu adam

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Şüphesiz benim için bu adam. Gülüşü, o gülüşü öpülmek için mesela. Boynu koklamak, saçları okşanmak, yüreği sevilmek için var gibi...

Elleri belime kaydı, göz temasını kesmeyerek beni kendine çekti. "Seninle dans etmek istiyorum," dedi. Bakışlarında kararlılığın keskin izleri göründü "dans et benimle güzel kadınım."

Ellerim geniş omuzuna kaydığında dans etmeye başlamıştık. Iznimi almış olunca kolunu kaldırıp beni kolunun altından geçirdi. Iki defa aynı hareketi tekrarlayınca yalnız olmadığımızı gördüm bizimle beraber çoğu kişi dans ediyordu ve asıl şaşırdığım şey ise Doğan ve Ezgin'nin de diğerlerine ayak uydurup dans etmeleriydi. Bunları düşünememeye çalışarak ilgi odağını Ateş'e çevirdim.

Birlikte dans ederken başımı huzurlu bulduğum omuzuna yasladım ve gözlerimi kapattım. O da belimi daha sıkı sardı.

Uzun süre öyle kaldık. Mutluluğum şuan tarif edilemezdi, benim için gecenin en güzel saatleriydi. Acaba o da benimle birlikte bu duyguyu yaşıyor mu diye görmek için geri çekildim ve o an göz göze geldik. Belki de en başından beri beni izliyordu. Yüzü yüzüme o kadar yakındı ki nefesimin kesildiğini hissettim. Bir ürperti hafif bir esinti gibi tüm vücudumu dolaştı. Heyecandan yutkunduğumda erkeksi bir sesle kıkırdayarak tekrar başımı omuzuna yasladı.

"Sana birkaç şey soracaktım," başımı kaldırıp gözlerine baktım.

Bakışlarıyla karşılık verirken nefesini yüzüme "sor" diyerek üfledi.

"Doğum günüm olduğunu nerden biliyordun?"

"Başka soruya geç" diye karşılık verdi.

"Ama bu en basit sorumdu" diye itiraz ettim bozulmuş bir sesle.

"Diğer soru," diye diretince sesli bir şekilde iç geçirdim. Bu kadar zor ve dik kafalı olmak zorunda mıydı? Anlamıyorum.

"Kaç kişiyle çıktın?" Bu soruyu o kadar merak etmeme rağmen hiç sormaya fırsatım olmamıştı. Ateş böyle bir soru sorduğuma şaşırmış ce kaslarının çatıldığını gördüm.

"Çıkmaktan kastın sevgili olmak mı?" Sorusuna başımı usulca salayarak cevap verdim.

"İşin duygusal kısmıyla hiç ilgilenmedim. Yanımda bulundurduğum kızlarsa sadece zevk içindi," diye yanıtladı beni. Bir yandan tatmin olurken diğer yandan yüzümü buruşturdum ve omuzuna sertçe vurdum. Eğlendiği yüzünden belliydi. Ah tabikide O Ateş Hancı'ydı kendini beğenmiş güzel şey. Dudakları hafif kıvrılırken gözlerinin içi gülüyordu. Çenemi kavrayan eliyle başımı yukarı kaldırdı ve gözlerimin içine bakmaya başladı. O kadar derin bakıyordu ki...

"Küçüğüm" dedi küçüğümü vurgularcasına kulağıma doğru eğilerek. "Ben mutluluk kelimesinin her harfini seninle yaşıyorum." O kadar farklı bakıyordu ki akıl mantığını yitiriyor, yüreğin eriyor, nefes almayı dahi unutuyorsun. "Ben fena şekilde bağımlıyım sana." Erkeksi sesi ciddiyetle verdiği nefeste can bulurken gözlerimi kapatım.

ACIMASIZ  [ TAMAMLANDI ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin