4

6.1K 328 23
                                    

n e g y e d i k f e j e z e t

...a sírás nem old meg semmit

Ébredés után kellett pár perc mire le is esett, mi történt múlt éjjel és most hol is vagyok. Az események fokozatosan, egymás után, pár másodperces képek formájában villantak be elém.

A Kygo-koncert, az afterparty, ahova végül Madisonnak köszönhetően mentünk el, ahol aztán a dolgok nem úgy alakultak, ahogy terveztük. Kyrre-vel telefonon szakított a barátnője a fellépés után, amit ő úgy próbált "megoldani", hogy a sárga földig itta magát, a rengeteg alkohol pedig rövid időn belül szépen szólva kijött belőle. Myles VELEM hívatott egy taxit a fiúnak, ami elhozta a hoteljükhöz és aztán a végén én is itt kötöttem ki.

Kyrre-vel maradtam.

A plafontól padlóig érő ablakok előtt nem volt függöny, így konkrétan a retinám kiégett, mikor kinyitottam a szememet.

Több okból aludtam a lakosztály nappalijában. Egy; Kyrre nem volt hajlandó lezuhanyozni, én meg nem voltam hajlandó befeküdni mellé, iszonyatosan alkoholszaga volt és kettő; elég hülyén vette volna ki magát az egész helyzet.

Apró termetemnek köszönhetően tökéletesen elfértem az amúgy is hatalmas kanapén. A bútortól pár méterre levő üvegasztalon hagyott telefonomért nyúltam, ami tizenegy óra huszonhat percet mutatott. Azonban meglepődtem, hogy egy hívás, sem üzenet nem jött Madisontól - végül arra jutottam, még biztos alszik.

Remélem semmi baromságot nem csinált.

Nyöszörögve dőltem hátra, fáradtan megdörzsölve a valószínűleg totál nyúzott arcomat. Összeszedve minden erőmet kibújtam a kapott takaró alól, majd felállva épp nyújtózkodni akartam, de a helyiségből kivezető folyosó felől halk lépésekre lettem figyelmes, mire azok irányába fordultam.

Ó, bárcsak ne tettem volna.. azt hiszem, így a felkelés után alig öt perccel pöppet soknak bizonyult.

Kyrre volt az, aki valószínűleg a zuhanyzóból jött. Világosbarna haja vizes tincsekben lógott a homlokába és csak egy szürke jogger nadrágot viselt. Meztelen felsőtestén is észrevettem néhány helyen egy-egy cseppet.

A francba is, kicseszettül szexi volt így.

Nem azt mondom, hogy naponta hat órát edz és olyan mint egy Dwayne Johnson 2.0, mert tuti nem ez van. Azonban bevallom, ha nem ismerném és például egy tengerparton láttam volna, biztosan kijelenthetem, hogy elidőzne rajta a tekintetem egy kis időre.

Jeges szemei megviseltséget, fáradtságot tükröztek - mondjuk én sem nézhettem ki jobban. A tegnapi ruhám volt rajtam, a sminkemet sem mostam le, ami több, mint valószínű, hogy elkenődött, szóval tényleg, egyszóval tuti ramatyul festettem.

- Ó, bocs, nem tudtam, hogy már ébren vagy. - A hangja mély, rekedtes volt. És megviselt.

Nagyon.

- Mindegy - motyogtam totálisan zavarban. Kyrre viszont teljesen természetesen viselkedett. Szemeimmel követtem, mikor elhaladt mellettem az egyik fotelhez, amire egy sima, egyszerű fehér felső volt ledobva. A belőle áradó kellemes illat azonnal az orromba kúszott, és sehogy sem akart szabadulni onnan.

Ezer százalék hogy valami Neutrogena-s cuccot használ.

Szemeim akarva-akaratlanul is a felsőtestére koncentráltak. Ahogy felvette a pólót hasizma megfeszült kreolos bőre alatt.

BORN TO BE YOURS - kygo ✓Where stories live. Discover now