De ce?

44 2 0
                                    

Buna,

Cred ca cei care ma urmaresc si care imi citesc cartile se vor intreba de ce simt sa fac acest blog pe Wattpad?
De ce?

Traim intr-o lume unde partea intunecata, the dark side, a devenit foarte sexi si la moda. Hainele inchise la culoare si gandurile inchise, victimizarea, sunt de preferat...mai ales pentru adolescenti, dar nu numai.
M-am gandit ca desi uneori stam pe intuneric dezorientati si descurajati deoarece nu putem gasi intrerupatorul, e nevoie doar de o sclipire, ca speranta sa se aprinda in sufletele noastre. Iar cu timpul aceasta farama de lumina sa se transforme intr-un adevarat felinar.

Desi e cool sa fii trist, sa te victimizezi adica sa iti plangi de mila mai din orice, totusi in adancul nostru cu totii dorim sa fim fericiti, sa avem lumina, pace si iubire in viata noastra. Dar fericirea, bucuria, culorile vietii de unde provin? Din noi!!! Depinde doar de noi daca vedem viata in negru sau intr-o culoare mai luminoasa.  Aceste sentimente mult dorite pleaca din interiorul nostru. Ele nu vin din exterior spre noi, ci invers.

E important ca noi sa vedem lucrurile din mai multe unghiuri. O problema are mai multe laturi, mai multe solutii, mai multe raspunsuri.
E esential sa privim viata din mai multe perspective! Viata e ca un diamant pentru ca are foarte multe fatete.

In acest blog am sa incerc sa explic importanta gandurilor si afirmatiilor pozitive. Ce inseamna aceasta lege a atractiilor. Am sa vorbesc despre ingeri si de ce trebuie sa le cerem ajutorul. Cum putem atrage minuni in propia viata, doar prin cateva tehnici simple.

Nu sunt experta, nu am nu stiu ce studii, dar am sa va vorbesc din experinta proprie..ce am vazut, ce am observat, ce am citit si cat am luptat ca sa obtin acel rezultat.

Cu ale cuvinte doresc ca lumea sa devina mai buna, sa nu ne lasam prada gandurilor joase, negre care nu fac decat sa ne inchida caile.

Va imbratisez cu infinit drag si sper sa va placa acest nou proiect al meu,
Allaria

Blog AngelicUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum