§2.évad 1.rész§

449 29 9
                                    

-öm..mire gondolsz?

-hát tudod te Ariana. Shawn-al kapcsolatban. Még mindig nem hiszel nekem?

-nem tudom Jack. Még nem volt..érted. öm, de van egy olyan érzésem, hogy neled van igazad, de még ne bízd el magad! Mert, lehet, hogy nem. Szeretem Shawn-t. Remélem, hogy nemcsak egy kalandért kellek.

-Ari, én örülök, hogy boldog vagy Shawn mellett és nem szeretném, ha bármi bajod esne. Nem szeretném, hogy megbántson. Már szinte, a húgom vagy. Szeretlek. És fontos vagy nekem. Shawn szemét, kihasználja az olyan lányokat amilyen te vagy. Könnyen szerezehetőek és  naivak.

-Naiv lennék?

-igen Ari, az vagy. Ami néha még jó, de nem mindig. Ariana, te különleges lány vagy. Te mindig minden emberben meglátod a jót és a szépet, mégha az ember első látásra zordnak és ridegnek tűnik.

-Jack, én...nem tudom.

-Ariana. Hiszek benned. Hiszem azt, hogy helyesen döntesz. Remélem, hogy nem kellesz csalódnom benned. Hidd el, nem vagy egyedül. Itt vagyok Camilával és Courtney-val. Támogatni fogunk. Segíteni fogunk neked. Átvészeljük a nehéz időszakokat.
Ha Shawn megbánt, akkor a két kezemmel fojtom meg.

-haha.-nevettem fel.-cuki vagy. De ha, mégis megbántana, ne fojtsd meg, mert még a végén a rendőrségen végzed, ami szerintem senki nem akarna.

-na, de megyek, mert Cami megver, ha kések a fotózásról. Szia.

-szia.-mondtam nevetve, majd egy puszit nyomtam a borostás arcára. Ezután felpattant és kiszaladt a szobából, amit én nevetve néztem végig.

Jack-kel megbeszéltük a dolgokat és nagyon jóba lettem vele. Mint már nondta, testvérként tekintünk egymásra. Imádom őt. Sokat segített. Támogat sokmindenben, amit nem tudok neki elégszer megköszönni.

!!18:00!!

Beléptem Shawn meleg lakásába. Ledoptam magamról a bundás csizmámat.
Levettem a kabátomat és felakasztottam a fogasra, Shawn kabátjai közé. Bementem a konyhába, hogy lerakhassam az ennivalót, amit hoztam.

-Shawnie!-mondtam ki, a nevét, de semmi válasz.-Shawn!-mondtam hangosabban, de még mindig semmi.

Bementem, a fürdőbe, kamrába, mindenhová, még a vendégszobákba is benéztem. Egy helyiség maradt ki. Shawn szobája. Lassú léptekkel haladtam felé. Ahogy közeledtem felé, hangokat hallottam.

Benyitottam és azt láttam, hogy Aaliyah és Shawn nevetnek. Megkönnyebbülve fújtam ki, az eddig benntartott levegőt. Rájuk mosolyogtam és elindultam feléjük. Előszöt Aaliyah-oz mentem. Őt megöleltem és egy puszit nyomtam a feje búbjára.
Majd Shawn-hoz és egy gyors puszit nyomtam a szájára.

-fúj!-szólalt meg Aal.

-jaj, úgy csinálsz, mintha még nem láttál egy párt csókolózni. Habár, már itt tartunk, mér te is csókolóztál.-húzta telt ajkait féloldalas mosolyra a barátom.

-mi, ez nem is igaz! Még nem csókolóztam.

-nem!? Akkor miért jöttél hozzám 1 hónappal ezelőtt, hogy Úristen Shawn, Rajmund megcsókolt!-vékonyította el a hangját, amiért én jól tarkón is vágtam.-ÁU!-kiáltott fel.-ezt most miért?

-tudod te azt jól Mendes!

-ó, igen Grande?

-igen..Mendes. amúgy ki kér kaját?

-ÉN!-kiáltottak fel egyszerre és kirohantak a szobából. Le se tagadhatnák, hogy testvérek.

_____________

Aaliyah már rég elment. Shawn-al a Riverdale-t nézzük.
Egyszer csak nyálas puszikkal kezdte behinteni a nyakamat, majd megszívta egy-két helyen.
Mennyasszony pózba felkapott és a hálószobába vitt.


























































































































Halisztook embiik! :)
Nos, ehez a részhez annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy  rossz az aki rosszra gondol, de hülye az, aki nem. :")
Remélem, hogy tetszett nektek!
Puszi❤

(2018.12. 16.)

Örökbe fogadva ✔Where stories live. Discover now