Gândurile

55 2 1
                                    

Bună dragii mei,

În primul rând vreau să vă trimit multă iubire, ca zilele voastre să fie luminoase, pline de zâmbete şi bucuria să vă îmbrățişeze mereu.

Ce am transmis eu acum: sunt gânduri pozitive spre voi! Am directionat gândurile mele spre voi, cititorii mei, dorindu-vă tot binele din lume în armonie cu divinitatea şi cu eul vostru superior, adică cu sufletul vostru.

Eu văd gândul ca fratele geamăn al cuvântului, un frate energetic, dar de aceaşi forță.
Ştim de la părinți sau de la orele de religie că Dumnezeu a creat lumea prin cuvânt. Deci imaginați-vă ce putere are ceea ce pronunțăm cu atâta uşurință zilnic.
Doar că majoritatea dau importanță doar la ceea ce spun, ignorând gândurile. Deşi ele ne invadeaza mintea zilnic.
Gândul are aceaşi putere precum cuvântul!

Articolul de azi de bazeaza pe constientizarea puterii gandurilor. E foarte important să ştim că ceea ce gândim ne influenteaza viitorul, relațiile, sănătatea.. spus mai simplu ne influenteaza viața pe toate planurile!! 

Primul pas spre a ne schimba modul de trai este de ştim că: " PRIN GÂND NE CREEM REALITATEA!"
Deci ce inseamna asta ca:
1. Trebuie sa devenim constienti de ceea ce gandim.
2. Trebuie sa coordonam noi gândurile, să le stapanim si nu ele pe noi! Gândurile nu trebuie sâ ne domine!!
3.  Sa fim atenti ce gandim la fel cum suntem atenți când vorbim.
4. Gândurile joacă un rol major în creearea drumului nostru în viață. Depinde de noi dacă dorim să mergem pe o stradă asfaltată, curată sau dacă dorim să traversam viața prin mlaştini, plini de noroi şi mirosind urât.
5. Să întelegem importanta faptului a ceea ce gandim sau rostim, pentru ca devine realitate intr-un fel sau altul.
6. Puterea stă în voi!!

Vreau sa ştiți că mă lupt cu ele de ani de zile. Am devenit conştientă de puterea lor, când am realizat ca multe din gândurile mele negre deveneau reale, că atrageam sentimente de vibrație joasă: cum ar fi tristețea, furia, plânset, invidia etc. Şi am decis că e timpul să fac o schimbare. Nu m-am născut ca sa stau într-o camera întunecata şi să îmi plâng de milă, ci am venit pe pământ să evoluez, să fiu plină de iubire, pace şi lumină. De ce să îmi vreau rău singură, când pot să lupt cu mine însămi ca să atrag lucruri pozitive?
Şi aşa incetul cu încetul am început să lucrez la gândurile mele. Viața mi s-a schimbat în bine!

Nu vi s-a intamplat să gânditi intens ceva, mai ales ceva negativ şi el sa se materializeze?
Să vă fie frica de ceva şi chiar acel ceva să se întample? Sau la examen, exact de ceea ce te temeai, ce nu ai învatat..exact acel lucru ți-a picat? Nu ți s-a intamplat niciodată?
Vorba aceea: de ceea ce îți e frică..nu scapi.

Cum spuneam gândurile ne afectează fiecare particică a vieții incluzănd sănătatea:
--->Am auzit de foarte multe ori vorba latină: " Minte sanatoasa în corp sanatos"
Ce arata ea la prima vedere? Că mintea este în stranss legatura cu corpul. Deci daca mintea nostra este sanatoasa, adică dacă avem ganduri frumoase, sanatoase, luminose si corpul nostru va fi sănatos!
"Ura, gelozia îndelungată, anxietatea, izbucnirile temperamentale uzează celulele corpului, distrugându-le şi provocând boli de inimă, ficat, rinichi, splină, stomac etc. Fiecare celulă a corpului creşte sau suferă, primeşte impulsuri de viaţă sau de moarte de la fiecare gând care trece prin minte, căci există tendinţa de a ne forma exact în imaginea pe care o proiectăm în gând cel mai mult.
Corpul fizic este lutul pe care mintea îl modelează prin gândurile, stările, convingerile şi emoţiile sale."
Exemplu cel mai usor de inteles la ceea ce am afirmat mai sus sunt durerile de stomac, provocate de ganduri provenite din nervozitate: Nu pot, nu sunt capabil sa fac asta, etc. Ne roadem interior si apare boala fizica in final.

Apoi gandurile ne pot pacali.
--->V-ati gandit de cate ori ati fost pacaliti de propriile ganduri producandu-va rau fara sa vreti?
De exemplu:
Mergeti pe strada si vedeti un amic/amica, o salutati de departe, dar ea nu va raspunde. Pare ca va vede, dar nu va da nici o atentie continuabdu-şi treaba. Vi s-a intamplat sa credeti ca ea v-a ignorat intentionat? Sa fiti suparat, imaginandu-vă n scenarii? Când defapt adevarul era cu totul altul si sa realizati ca v-ati suparat ( mai mult in interiorul vostru) inutil?
Sau sa dati sms/ telefon unei pers si ea sa nu raspunda toata ziua? Sa va imaginati ca va ignora, ca cine stie ce face..si ea, de fapt, si-a uitat telefonul acasa?
Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu pacalita de propriile mele ganduri si scenarii. Vouă nu?

Si nu in ultimul rând:
--->Gandurile sunt unelte!!! Datorită lor putem sa atragem lucruri minunate in viata, tot ce trebuie sa facem pt inceput e sa constientizam, si pas cu pas sa le dam importanta ca sa le putem transforma spre folosul nostru superior. In loc sa gandim negativ, sa gandim pozitiv. Dar despre gandurile pozitive voi vorbi data viitoare.

Stiu ca nu dam atentie gandurilor, lasandu-le sa ne domine viata, pacalindu-ne si traind cu impresia ca asa suntem noi. Dar chiar o fi asa? Numeroase studii arata importanta si efectul lor asupra noastra. E timpul sa fim noi cei care le domina si nu invers!!

Recapitulare:
A. Gandurile au un impact major asupra vietii.
B. Ne afecteaza si ne influenteaza viitorul.
C. Gandurile se materializeaza, ele devin realitate!
D. Ne influenteaza sanatatea!!
E. Gandurile sunt puternice precum cuvantul, din cauza aceasta sunt considerate adevarate unelte.
F. Gandurile ne pot pacali, pot fi iluzii.
G. Nu trebuie sa le lasam sa "zboare hai hui", fara un scop, ci sa le controlam.

As dori sa imi spuneti sa impartasiti de cate ori vi s-a intamplat sa vi se intample ceea ce gandeati, imaginati sau de care va temeati.
Astept comentarile voastre, prin felul acesta ne vindecam.

Sper ca v-a fost de ajutor acest capitol, ca am fost clara si ca l-ati inteles.

Cu drag,
Allaria.







Blog AngelicUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum