Daruri

21 1 0
                                    

Buna,

Ne aflam intr-o luna unde magia intra in casa noastra luminand-o cu beculete si globuri stralucitoare. Fiecare din noi o infrumusetam exterior, dar interior observam diferenta?
Zambete care pasesc in pasi de dans spre noi, iar pamblicile colorate ale bucuriei ne imbraca spre a deveni mai buni, intr-un cuvand in decembrie radiem. Sau asa ar trebui!! Si daca nu, ce se intampla?

Si asa revenim din nou la ganduri. Pentru ca din pacate gandurile negative ne umbresc sufletul si ne distrug viitorul. De cele mai multe ori suntem invadati de griji si  de indoieli. Ele tot ganduri de joasa vibratie, adica negative sunt. Si ce fac defapt? Ne amagesc si ne fac sa nu ne mai traim prezentul!!
Ce inseamna a nu iti trai prezentul? Sa nu fii constient de fiecare clipa, sa fii in propriile lumi interioare fara sa observi ce e in jurul tau!!
De ex: mergi pe strada si nu observi frumusetea florilor, a copacilor,  a lucrurilor simple care ti-ar aduce zambetul pe fata deoarece esti prizonierul propriilor ganduri: te gandesti la serviciu, la un viitor nedefinit inca..care nu exista inca, la trecut, la ideile care nu prin viata in realitate.. si tot asa..

Cu totii vrem sa fim fericiti, sa avem lumina si iubire in propria casa si atunci de ce suntem proprii nostri dusmani? E foarte important sa realizam ca noi suntem arhitectul propriei noastre vieti! Si sa devenim constienti si resposabili pentru gandurile care se joaca cu noi, pentru ca ele intr-un punct al vietii noastre se materializeaza..tren din planul mental in planul fizic. Adica devin realitate. Repet vorba aceea: De ce iti e frica nu scapi!

Si atunci ce putem face? E foarte simplu sa schimbam vibratia gandului: adica in loc sa fie negativ: griji, lamentari, cuvinte de genul..vai nenorocit sunt, vaii, in loc sa vedem totul in negru... sa devina pozitiv: adica sa avem speranta si sa credem intr-un viitor mai bun.
O data ce facem asta vom simti ca valul deasupra ochilor s-a ridicat si vom incepe sa observam micile minuni si daruri care au loc in viata noastra.

Nu stiu de ce avem asteptari atat de mari si minune inseamna de cele mai multe.ori daca castigam la loto, sau daca castigam nu stiu ce suma, altfel spus ceva foarte maret. Un wow. De ce?
De ce nu ne multumim si cu lucruri marunte de calitate? Surprize micute venite parca de nicaieri, dar in realitate sunt rugaciunile noastre ascultate de Dumnezeu.

Cum va spuneam decembrie e o luna magica si vreau sa va spun ca Dumnezeu, ingerii pe care ii iubesc din tot sufletul mi-au facut minunate daruri, surprize micute care mi-au incalzit inima. Si datorita lor speranta mea a crescut.
Sunt incantata sa impart acest lucru cu voi, pentru ca e o bucurie sa impart fericirea pe care am avut-o si pe care inca o am in sufletul meu. O caldura care mi-a dezghetat inima, pentru ca orice om ma lupt si eu ca sa devin mai luminoasa, mai intelegatoare, mai darnica, mai iubitoare, intr-un cuvant mai buna.

Dupa ce m-am intors in Italia am dorit foarte mult sa imi cumpar uleiuri esentiale de calitate, dar oricat am cautat pe amazon, pe ebay nu am gasit ce doream. E esential ca un ulei de acest gen de fie 100% pur, pentru are efecte benefice asupra noastra. Am comandat ceva, cu inima indoita si spre dezamagirea mea nu mi-a venit. Amazon mi-a dat banii inapoi si am zis, asta e cand va fi am sa imi cumpar. Dupa o perioada de timp, nepoata doamnei pe care o ingrijesc ma invita la o prezentare de produse. Am acceptat deoarece m-a rugat de cateva ori, crezand  ca probabil are nevoie de un anumit numar de persoane si am zis da. De cele mai multe ori asemenea companii sunt producatoare vand, detergenti, creme, sapunuri, machiaj, parfum si nu eram interesata, dar mare mi-a fost surpriza si bucuria ca era priducatoare de uleiuri esentiale. Vreau sa va spun ca sunt foarte multumita si i-am multumit din inima lui Dumnezeu si ingerilor ca au adus pratic doronta mea la usa.

Un alt cadou pe care l-am primit de la Dumnezeu, dar nu ultimul, a fost mierea de castan. E o miere pe care o iubesc, e mai amara si foarte sanatoasa. Dar nu o gaseam. Prefer sa nu cumpar din supermerkaturi pentru ca poate fi contrafacuta si prefer sa o iau de la un producator local de incredere. Din pacate nu gaseam acest tip de miere. Dar mi-am zis: asta e. Intr-o zi ne viziteaza fata doamnei si imi zice: "am ceva pentru tine". Imaginati-va in fata mea se afla mierea de castan !!
Am stiut pe loc ca ingerii au ghidat-o spre mine. Chiar si acum imi vine sa plang de emotie, pentru ca e un sentiment fantastic sa realizezi ca Universul te sprijina si incearca sa iti aduca bucuria in brate!!

Iar ultima surpriza ca sa zic asa, de acest gen, pe care am observat-o a fost o agenda micuta, gen carnetel, pe care mi-o doream de mult timp. Ca sa imi notez lucrurile marunte, dar importante pentru mine. Iar zilele trecute, tot pe nepusa masa, mi-a fost daruita. Exact cum doream. Am simtit ca plutesc, deoarece stiam ca Dumnezeu care de multe ori se transforma in Mos Craciun, fara ca noi sa realizam, a batut din nou la usa lasand un pachetel pentru mine.

Sunt foarte emotionata cand scriu aceste randuri pentru ca de multe ori, spre rusinea mea, nu apreciez micile daruri pe care ni le face viata, divinitatea, deoarece asteptam acel wow. Si suntem orbi, in general, nebagand in seama zecile de beculete colorate care ne inconjoara.

Nu in ultimul rand, am simtit tot ca o mangaieri apropierea unor persoane cand eram cu moralul la pamant. Ele nu stiau de starea mea, dar in ziua cand lacrimile ma cuprindeau am fost invitata atat la cumparaturi cat si la o petrecere. Aici e tot Dumnezeu si ingerii care lucreaza pe langa noi. Am simtit aceste invitatii ca niste imbratisari si injurajari din partea divinitatii: Hai capul sus, curaj, nu esti singura!

Darurile pot avea diferite forme: un  zambet, un lucru mult dorit, o invitatie, un telefon neasteptat, o imbratisare, cuvinte, sau chiar forme ciudate ale norilor care iti trasmit bucurie in suflet.

Pentru mine, acesta luna a fost una binecuvantata si sper ca si voi sa descoperiti Magia Craciunului.
Chiar daca multi dintre noi sunt singuri in aceasta speciala sarbatoare, in realitate la masa stau mereu Dumnezeu si ingerii. Iar cand ne deschidem inima emanand iubire, ii simtim.

Ma bucur ca am impartasit cu voi experintele mele si va doresc Sarbatori Fericite! Fie ca lumina, iubirea, sanatatea si pacea sa nu va paraseasca niciodata!!

Cu drag,
Allaria

Blog AngelicUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum