Afsnit 36 ~ Alex

706 20 6
                                    

Jeg sætter mine læber blødt på hendes og trykker et blidt kys imod dem. Hendes hænder lægger sig på mine kinder, og hun trækker mig tættere på. Hun lukker mig ind. Jeg lægger mine hænder på hendes talje, imens pebermyntesmagen fra hendes mund omfavner mig blidt i munden. Regnen hamre stadig ned på os, klokken har ringet for længst, og jeg kunne ikke være mere ligeglad. Normalt er jeg ikke typen der kommer for sent, især ikke fordi jeg har tungen inden i en andens mund, men alle kan ændre sig. Hun stiller sig på tær og vikler sine arme omkring min hals. Det er tegn nok til mig, og jeg løfter hende hurtigt op sådan så hun sidder på mine hofter, med benene viklet rundt om mit liv. Hun trækker sig fra kysset med et kæmpe smil, og krammer mig derefter. Jeg holder hende tæt ind til min krop, og kysser hende på halsen. Jeg sætter hende ned på jorden igen, og hun går hen mod indgangen til skolen. Idet hun når døren, vender hun sig om og smiler stort til mig. Jeg smiler selvfølgelig igen, og hun vender sig om og går ind på skolen.

~~~~~~

„Okay dude, hvorfor smiler du som en kæmpe sukkersød idiot?" spørger Marcus pludselig på vej til frokost. Jeg kigger forvirret på ham, selvom vi begge ved, at han ved, at jeg har kysset med Brooklyn.

„Hvad mener du?" spørger jeg idet vi træder ind i kantinen. Den er allerede proppet med mennesker, der larmer og spiser. Vi går over imod den lange kø der er til at tage mad. Jeg hader den kø, jeg får næsten lyst til at lave min madpakke hjemmefra. Næsten.

„Alex helt seriøst. Har dig og Brooklyn kysset?" spørger han opgivende, og jeg smiler endnu mere.

„To gange" hvisker jeg, og vi flækker begge af grin. Vi får vores mad, og sætter os ved et ledigt bor udenfor. Det er allivel så godt vejr, og der er også bare mere fred udenfor. Det stoppede med at regne kort efter første lektion, og solen har stået højt på himmelen det meste af dagen. Jeg smiler, og læner mig tilbage i stolen.

„Er livet ikke bare skønt?" Marcus ruller med øjnene, og giver mig en lammer.

„Bro du er jo fucking forelsket" siger han og sukker. Ordene hænger tungt i luften og klistre sig til min hjerne. Er jeg virkelig forelsket?..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FORFATTERNOTE
Glædelig jul!!❤️

På dybt vand || ✓Where stories live. Discover now