02

8.1K 463 147
                                    

~

Yoora stătea în fața intrării școlii, privind împrejurările. Îi era frică ca Yoongi să afle că ea a fost cea ce a trimis acea poză, mai exact acel nude. Dacă ar spune tuturor, viața ei ar fi terminată.

A intrat cu precauție în școală, înghesuindu-se pe coridorul plin cu studenți. A ajuns în fața dulapului ei și l-a deschis, luând cărțile de care avea nevoie, apoi l-a trântit. Se uita peste tot după băiat, dar nu era nicăieri.

Cu un oftat de ușurare, și-a făcut drumul spre clasă.

~

Yoongi stătea privind cu plăcere grupul de fete ce-l înconjura, acestea fiind atrase de înfățișarea lui. Îi plăcea atenția pe care o primea de la ele, îi reamintea de animalele înfometate, ce cereau de mâncare; cu excepția că fetele erau înfometate după el.

"Yoongi oppa, ți-am făcut prăjituri. Te rog acceptă-le!" una dintre fete a exclamat, dându-i în mână o cutie de culoare roz, ce avea o fundiță atașată.

Băiatul a rânjit uitându-se la cutie. A privit-o pe fată, până aceasta s-a rușinat și a fugit înapoi la prietenele ei.

"Mereu e la fel," și-a mormăit în sine.

Una dintre fete, o răsfățată bogată, și-a pus mâinile în jurul gâtului lui și și-a apăsat corpul pe al lui, mai ales pieptul. A zâmbit uitându-se în ochii lui Yoongi, în orice caz, privirea lui fiind indiferentă.

"Când o să mă observi, Yoongi oppa?" a șoptit ea, ligându-și buzele.

Yoongi nu i-a răspuns, acesta arătând nici măcar puțin de interes în ea.

El a observat o fată cu păr lung și brunet trecând pe coridor, cu cărțile strânse la piept. Fata s-a uitat la el în drumul ei, dar imediat ce privirea lor s-a întâlnit, aceasta s-a întors, având obrajii puțin roșii.

Yoongi a găsit asta amuzant, privind-o cum dispare după mulțimea de studenți de pe coridor.

A împins fata ce era pe el, luându-și geanta și mormăind "pa" cu jumătate de gură, în timp ce se îndrepta spre clasă.

Avea altceva în minte. Yoongi primise un nude seara trecută, de la un număr necunoscut. Nu avea nici o idee cine l-a trimis, prima lui suspectă fiind Jisoo, o fata bogată și lipicioasă, doar că numărul ei îl avea deja în contacte.

Îl frustra dar îl și încânta. A decis că el va găsi acea fată, deoarece corpul ei îl intriga.

Pierzându-se printre gânduri, cineva s-a lovit de el și a căzut pe spate. S-a uitat în jos, și prin mirarea lui era fata cu care schimbase priviri mai devreme.

A rânjit. "Se pare că te-ai îndrăgostit de mine, iubire." (sună ciudat, știu, în carte e "Looks like you fell for me, babe.)

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum