06

6.6K 424 82
                                    

~

Era sâmbătă. Soarele strălucea puternic în timp ce Yoora se învârtea peste cearceafuri. Se simțea ca un buritto strâns între pături, cu capul ieșind pe afară și cu părul ciufulit.

"Nu vreau să mă trezesc," a mormăit ea.

Minji a intrat în cameră și a sărit în pat, speriând-o pe fată. "Haide, ar trebui să mergem la shopping azi, leneșo."

Yoora a oftat, iar Minji a început să o gâdile, trăgând pătura de pe ea și aterizând pe podea, lăsând un zgomot puternic în urma impactului. Amândouă au râs, arătând dezastruos.

Minji s-a ridicat și s-a curățat. "Haide să ne pregătim," spune ea, trăgând-o pe Yoora în baie.

~

După ce a părut că au trecut zile, fetele erau amândouă gata să plece. Au ieșit din apartamentul pe care-l împărțeau și s-au îndreptat spre oraș.

Minji o trăgea pe Yoora în fiecare magazin pe care-l vedea sau unde i se părea că este ceva interesant. Yoora nu ascundea faptul că era deranjată, ura să fie târâtă prin mall.

Yoora s-a dat bătută până la urmă și a lăsat-o pe Minji să meargă în orice magazin voia ea. A decis să i-a o pauză, așa că s-a așezat pe o bancă în apropiere.

Fata se întreba de ce atât de multă lume o privea așa de fiecare dată când treceau pe lângă ea. Și-a aranjat hainele după care și-a lăsat privirea în telefon și a oftat.

Yoora privea împrejur, căutând altceva de făcut înafară de a a sta într-un singur loc. A observat un grup de fete înconjurând pe cineva. Toate se înghesuiau, chichotind ușor și purtând haine destul de decoltate. "O fi ceva celebritate?" s-a gândit ea, observând grupul de fete.

Din pură curiozitate, s-a apropiat de ele. Ochii ei s-au mărit la vederea persoanei ce stătea în centrul lor.

Era Jungkook, băiatul timid din spatele lui Taehyung, de la școală. 

Privea cum mâinile lui curpind talia uneia dintre fete, trăgând-o mai aproape de el. Părea să-i șoptească ceva la ureche, lucru ce o făcu pe fată să roșească.

Yoora a suspinat ofticată.

"Ce-i cu toate fetele astea de umblă doar după băieții de la mine din școală?"

Îl privea pe Jungkook întens, admirându-i trăsăturile. Era înalt, musculos, iar venele de pe mâini și gât îi ieșeau în evidență. Părul lui era ciufulit, iar ochii lui scanau înfometați prin mulțimea de fete. Arăta ca un fuckboy, acesta a fost primul lucru ce-i veni în cap lui Yoora.

Era pe cale să plece când și-a auzit numele. S-a întors și l-a văzut pe Jungkook stând nu foarte departe de ea.

"Ce te aduce pe aici?" spune el cu un rânjet, făcând câțiva pași în față.

"Clar nu tu. Credeam că ești speriat de fete, iar acum uită-te aici, atrăgând o turmă întreagă," spune ea, încrucișându-și brațele.

Jungkook a închis distanța dintre ei prin plasarea mâinilor lui pe talia ei și trăgând-o mai aproape.

"Oh, iubire, atunci a fost doar un act. Nu poți să vezi cât de arătos sunt? Normal că atrag o turmă întreagă de fete," spune el.

"Arăți ca un fuckboy pentru mine," spune ea, păstrându-și expresia feței serioasă.

"Aparent sunt unul," spune el, râzând. "Ești drăguță, vrei să ieși cu mine?" continuă el, mușcându-și buzele și încercând să o seducă pe fată.

Yoora, fără să ezite, i-a dat mâinile jos de pe ea. "Nu sunt interesată de băieți care doar se joacă cu fetele," spune ea, după care se îndepărtează de acesta.

"Min Yoongi nu e mai diferit decât mine!" îl aude cum strigă, dar nu se deranjează să se întoarcă.

Jungkook a ridicat o sprânceană. Tocmai ce a fost refuzat, iar asta îi rănea egoul mare.

"El deja se joacă cu tine, prostuțo."

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum