08

6.4K 401 68
                                    

~  

Minji și-a întors dulapul pe dos în căutarea unei ținute pentru petrecere, era încântată.

"Min, ști că petrecerea e mâine, nu? De ce faci atâta dezordine acum?" gemu Yoora privind mormanul de haine de pe podea, care tot se mărea.

Minji i-a aruncat o fustă ce avea imprimeu cu flori în față, pentru a o face să tacă. "Și? O fată nu știe niciodată ce să poarte, trebuie să te pregătești dinainte," spune ea în timp ce examinează o pereche de pantaloni scurți, care păreau prea scurți. Arătau mai mult a lenjerie.

Yoora a aruncat fusta cu flori pe jos și s-a așezat pe pat, oftând.

"Nu ești încântată de petrecere? O să aibă loc la Taehyung acasă, iar asta înseamnă că prietenii atrăgători a lui Yoongi o să fie acolo!" a exclamat ea.

"Minji, ai uitat cumva că Yoongi mă obligă să merg la petrecerea aia? Eu nu merg la petreceri, sunt înfiorată să fiu sinceră," a mormăit ea.

Minji s-a oprit din a arunca hainele pe podea și i-a dat un zâmbet simpatetic prietenei ei. "Măcar te scoate din peștera ta pe care o numești cameră, tu niciodată nu ieși din casă, doar atunci când e nevoie."

"Ah da, deja mă simt mai bine de faptul că sunt șantajată de un băiat care are nude-urile mele să merg la o petrecere afurisită,"

Minji a oftat și s-a întors la făcut dezordine din nou.

"Apropo, tu ce o să porți?" a întrebat ea.

Yoora a părăsit camera și s-a întors cu un hanorac și o pereche de blugi rupți. Minji a ridicat o sprânceană la vederea alegerii ei plictisitoare.

"Nici vorbă, nu porți așa ceva draga mea," spune Minji în timp ce-i ia hainele și i le aruncă pe pat.

"Yah! Ce-i în neregulă cu ținuta mea? Nu mă duc pe jumătate dezbrăcată daca asta sugerezi," a exclamat ea.

Minji s-a întors cu fața spre ea, având un zâmbet mare, apoi a tras-o spre grămada de haine.

"Haide să căutăm ceva decent, ce zici?"

~  

"Perfect! Arăți extrem de atrăgător," spune Minji în timp ce o admira.

Yoora își privea reflecția în oglindă. "Ce fel de ținută e asta?" s-a gândit ea.

Purta o bluză mulată, neagră, cu mâneci lungi ce avea o deschizătură în mijlocul pieptului. Împreună cu asta purta o fustă în culorile alb și nergu. Se simțea ca o străină în propriul ei corp.

"Minji, pentru Dumnezeu, zici că mă duc pe variantă, nu la o petrecere," spune ea în timp ce se privea în oglindă nemulțumită.

Minji i-a făcut cu ochiul prietenei ei. "Vei fi în centrul atenției cu formele alea! Nu uita să-ți miști șoldurile în timp ce mergi," a exclamat ea în timp ce o îmbrățișa pe Yoora din spate.

"Îmi place fusta, dar schimb top-ul, nu mă duc cu sânii la vedere," a exclamat ea în timp ce și-a găsit o bluză neagră pe gât, fără o gaură ce să dezvăluie prea mult.

"Oh haide, am un simț al modei minunat," spune Minji, bosumflându-se.

Yoora a râs. "Sigur că ai, dar nu pentru mine."

Fetele au continuat să aleagă ținute, până și pentru viitoare evenimente. După ce au curățat, și-au spus noapte bună și s-au băgat în pat. Yoora a rămas trează, stând întinsă și privind în gol.

Era emoționată, nu avea experiență în petreceri sau evenimente sociale. Și-a dat una peste fața pentru a-și limpezi mintea de toate gândurile, apoi și-a tras pătura pe față, sperând că o să adoarmă mai repede.

~   

Minji nu mai tăcea din gură, vorbea numai de petrecere. Sărea prin apartament, spunând că o să-și găsească un iubit sau că o să se îmbete atât de tare încât o să vină acasă în patru.

Yoora și-a ridicat o sprânceană. Despre asta e vorba la petreceri? Să-ți găsești posibili parteneri și să faci toxi infecție cu alcool? Și totuși, ce-i amuzant să te întorci acasă în patru? (adică în patru labe dacă nu ați înțeles)

Petrecerea nu începea până la 7, dar fetele se pregăteau cu orele. Corecție, Minji stătea cu orele în timp ce lui Yoora i-a luat doar una.

Minji a aplicat puțin machiaj pe fața lui Yoora chiar dacă aceasta se împotrivea, ea nu purta machiaj des, aproape niciodată, deci ideea să-i facă fața tort cu pudră și eyeliner nu prea a încântat-o. Nu avea de ales totuși, Minji a forțat-o cu farmecul ei, dar în acest caz, farmecul înseamna șantaj emoțional.

Yoora s-a dat bătută după o vreme. "Asta e prima și probabil ultima mea petrecere, deci de ce să nu arăt bine," s-a gândit ea.

Minji i-a dat lui Yoora o oglindă, aceasta admirându-se. Ea mereu își vedea prietena frumoasă, dar acum că avea și machiaj era perfectă. A zâmbit văzându-și opera de artă, în timp ce Yoora se judeca pe sine în oglindă.

"Haide frumoaso, trebuie să ajungem la o petrecere!" a exclamat Minji în timp ce apucat-o pe Yoora de încheietură și a tras-o după ea pe ușă. Au părăsit apartamentul în grabă și s-au îndreptat spre casa lui Taehyung.

"O petrecere organizată de unul dintre cei mai buni prieteni a lui Yoongi unde o să fie o grămadă de persoane pe care nu le cunosc și alcool, ce poate merge prost?" se gândea Yoora în timp ce-și lăsa capul pe geamul mașinii.

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum