09

6.5K 392 133
                                    

Yoora o ținea pe Minji de mână în timp ce stăteau în fața casei lui Taehyung, sau mai bine zis a vilei lui. Avea 3 etaje și o verandă mare. Prin geamurile uriașe puteai vedea cum lumea dansează, iar muzica dată tare se auzea de la mile depărtare.

"Yoora, haide, nu ești speriată, nu?" spune Minji chicotind în timp ce Yoora îi strângea ușor mâna.

"Bineînțeles că nu," spune ea încrezătoare.

Înainte să poată deschide ușa principală, cineva ieșise pe ea și se lovise de Yoora. Ea s-a dat mai în spate, speriându-se.

Îl privea pe băiatul din fața ei, părul lui castaniu crescuse, bretonul lui acoperindu-i ochii. Purta o cămașă albă, având câțiva nasturi desfăcuți, mușchii de pe gât ieșindu-i în evidență și purtând niște blugi negri. Ochii lui îi analizau corpul lui Yoora, fiind atras de ținută ei.

Ea l-a recunoscut imediat ca fiind Taehyung.

"Damn, nu credeam că o să vii, frumoaso," spune el, zâmbindu-i. Trebuia să recunoască, îi găsea zâmbetul dreptunghiular adorabil ca naiba.

Minji și-a pus brațul pe umărul lui Yoora. "Normal că a venit! Am târât-o aici până la urmă," a spus chicotind.

"Tu trebuie să fi Minji, mă bucur să te cunosc," a spus zâmbindu-i fetei. S-a întors apoi spre Yoora.

"Nu te-am văzut niciodată purtând machiaj, ești frumoasă, Yoora," a spus el.

Yoora i-a evitat privirea, uitându-se în podea ca și cum ar fi cel mai interesant lucru și a oftat. "M-Mersi, nu port foarte des."

Taehyung o privea pe fată copleșit. "În regulă, simțiți-vă bine," spune el făcându-le semn spre ușă.

Fetele au zâmbit în timp ce le-a poftit înăuntru.

Era haotic acolo, așa cum Yoora și-a imaginat că o să fie. Erau oameni în fiecare colț al casei, fie că dansau sălbatic sau încet, o făcea pe fată să se simtă ca într-un film cu adolescenți. Minji a lăsat-o imediat pe Yoora, înghesuindu-se în mulțime.

Yoora a înghițit în sec doar privind cum prietena ei o lasă baltă din prima secundă în care au ajuns. A decis să meargă să exploreze locurile mai puțin aglomerate, așa că așa a și făcut.

Și-a făcut cale până în bucătărie și s-a așezat pe un scaun, privind împrejurările. Erau puțini oameni pe acolo, dar ea nu-i recunoștea. Defapt, până acum nu recunoștea pe nimeni înafară de Taehyung, gazda petrecerii.

Privea tot alcoolul ce era așezat în fața ei. "Chiar e alcoolul atât de bun pe cum zice lumea că e?" se gândea ea în timp ce privea intens sticla de rom.

Dintr-o dată a simțit o mână plasându-se pe umărul ei, făcând-o aproape să sară din propria piele. S-a întors doar ca să dea de zâmbetul lui Yoongi.

Ochii lui s-au mărit ușor, observându-i ținuta. Fusta ei strângându-i talia mică, complimentându-i figura. A văzut că avea forme peste tot, în locurile potrivite. Părul ei lung și negru atârna liber în ambele părți, iar cercelul de aur îi ieșea în evidență de fiecare dată când își dădea părul după ureche.

Yoora a observat cum Yoongi o privește cu atâta intensitate, de îi făcu stomacul să se agite.

"Ai venit, pisicuțo, am fost speriat că o să mă lași baltă," a spus el

Ea a râs. "Tu ești cel care m-a obligat să vin, deci normal că sunt aici," a zis ea, încrucișându-și brațele.

Yoongi s-a aplecat spre gâtul ei, respirația lui gâdilându-i urechea și dându-i fiori pe șira spinării.

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum