15

5.5K 337 122
                                    

~  

Yoora nu se putea abține să nu fie paranoică, se simțea urmărită tot timpul, fiecare mișcare a ei fiind monotorizată, iar acțiunile notate.

După ce a primit acel apel ciudat, mai primise pe puțin încă 20 de apeluri pierdute de la numere necunoscute. Era prea speriată să mai răspundă, așa că le ignora pe toate.

Stătea întinsă în pat, privind tavanul de deasupra ei. Mintea ei și-a reamintit de incidentul cu Yoongi în depozit. Simțindu-și fața cum arde, și-a tras pătura pe față.

"A fost prea aproape de mine, îi puteam simți căldura corpului și mirosul parfumului," s-a gândit ea în timp ce un zâmbet îi apăru pe față.

Putea spera doar că nu e nervos pe ea, nu voia să-l piardă. În ciuda circumstanțelor ciudate cauzate de prima lor întâlnire, se simțea atașată de el, chiar dacă lui îi plăcea să se joace cu ea.

A lăsat un mormăit să iasă în timp ce alarma a început să sune, dându-i dureri de cap din cauza sunetului enervant. A închis-o repede, sperând să evite durerea de cap.

Și-a părăsit patul maole și a început să se pregătească pentru o altă zi teribilă de școală, sperând că o să reușească să o evite pe Jisoo, fata ce-i ruina ușor viața.

~  

Yoora mergea zilnic la școală cu capul lăsat în jos. Și-a băga căștile în hanorac și s-a dus la dulapul ei. În drumul ei, și-a auzit numele fiind strigat. S-a întors, dându-și părul din față ca să vadă mai bine.

L-a văzut pe Yoongi împreună cu cei 6 prieteni ai lui, venind spre ea, toți îi zâmbeau.

Yoora se simțea ca și cum cineva ar fi înjughiat-o. Nu mai putea duce vina, așa că în loc să se întoarcă și să-i ignore, a stat pe loc. Le-a dat un zâmbet slab, era cel mai bun lucru pe care-l putea face.

"Bună, băieți," a spus încet, în timp ce expresile băieților deveneau mai delicate.

Taehyung a fugit spre ea cu zâmbetul lui dreptunghiular pe față și i-a pus mâna pe umăr. "Ne-a fost dor de tine, Yoora."

Yoora simțea cum sângele îi curge prin vene cu viteză, ajungându-i în obraji în timp ce îl privea intens pe Taehyung, ochii lui frumoși și negrii privindu-i pe ai ei, ea pierzându-se în ei.

Yoongi și Jungkook i s-au alăturat lui Taehyung în timp ce venau mai aproape și practic atacând-o pe Yoora cu îmbrățișări. Ea i-a lăsat să o îmbrățișeze până ce a simțit că rămâne fără aer în plămâni, fiind strânsă prea tare de aceștia.

"B-Băieți, nu pot să respir," spune ea.

Băieții i-au dat drumul imediat, începând să râdă.

"Scuze, nu ne-am putut abține. Am fost îngrijorați în privința ta." spune Jungkook în timp ce-i privea vânătaia aproape vindecată.

Și-a dat părul după ureche emoționată și a început să se joace cu tricoul ei, fără să știe ce să zică.

"Îmi pare rău că v-am îngrijorat, nu am vrut să fac asta," a spus ea, privindu-și picioarele.

Yoongi o observa cu atenție. Clar nu se purta ca ea însăși în ultima vreme, nu era zăpăcită nici plină de energie, în schimb părea supărată și detașată de tot mereu.

Voia, nu, trebuia să știe ce e în neregulă.

Yoongi i-a luat mâinile în ale lui și le-a ținut strâns. Ea s-a uitat în sus și a dat de privirea lui, care era și mai fermecătoare decât a lui Taehyung

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum