16

4.8K 344 84
                                    

~

Yoongi e mereu speriat în timp ce e furios. Furia lui îl face să-și schimbe personalitatea ca un întrerupător, de la lumină la întuneric.

Yoongi a ajuns mai repede astăzi la locul de întâlnire - acoperișul școlii. Era o zi însorită, fără nori pe cer. Era atât de cald că lui Yoongi îi era greu să respire.

O fată obosită a deschis dintr-o dată ușa, trântind-o în urma ei în timp ce se odihnea ținându-și mâinile pe genunchi, încercând să respire.

"Idioata chiar a fugit până aici?" s-a gândit el privind-o pe fată cum se chinuie.

Fata și-a aranjat hainele și și-a trecut mâna prin păr, verificând dacă arată bine. A fugit la Yoongi, înconjurându-și brațele în jurul lui. Lui îi venea să o lovească în față chiar acolo și chiar atunci. A observat bandajul de pe nasul ei. A zâmbit. "Păi măcar Yoora s-a răzbunat."

A oftat enervat când Jisoo a început să-l strângă și mai tare. Avea cea mai complexă expresie pe care o văzuse, nu-și putea da seama dacă era nervos sau supărat, era prea greu de citit.

"Nu mă atinge Jisoo, nu sunt iubitul tău," spune el, privind-o intens.

Încruntarea lui Jisoo s-a transformat într-un rânjet brusc. "Nu încă," a spus ea.

Yoongi a prins-o de umeri și s-a aplecat spre ea, nasul lui atingându-l pe al ei. Fata a simțit cum se înroșește zece nuanțe de roșu din cauza contactului lor fizic. O făcea să simtă plăcere, ea voind să-i zică cât de mult îl dorește.

"Ascultă atent, Jisoo, nu iert pe nimeni cine-mi rănește prietenii, mai ales pe Yoora," s-a răstit el la ea, privirea lui deveind tot mai rece cu cât îi vorbea mai mult.

Jisoo îl privea confuză. "Despre ce vorbești, Yoongi?"

"Nu te face că nu ști ce ai făcut. Acum uite care este oferta mea, ascultă bine," spune el în timp ce se întoarce și își scoate telefonul din buzunarul de la spate. L-a deblocat și a intrat în galerie. A derulat în jos până ce a găsit ce căuta, apoi i-a băgat ecranul telefonului în față.

"Dacă nu te muți de la școala asta săptămâna asta și o lași pe Yoora în pace, aceste poze vor ajunge la tăticul tău drag, sigur va fi încântat să afle că fiica lui e o prostituată," a spus el.

Ea a înghițit în sec, privind cu frică imaginea din fața ei, era clar ea, făcând lucruri nu prea creștine.

Jisoo a început să-și simtă picioarele înmuindu-se. Inima i-a fost frântă de persoana pe care o iubea cel mai mult, iubirea ei, iubirea ei care nu o iubea înapoi, încerca să scape de ea. Și-a dus mâinile la obraji doar ca mai apoi să realizeze că plângea, lacrimi mari curgeau ca o cascadă pe fața ei, machiajul ruinându-se.

Yoongi și-a pus înapoi telefonul și a rămas în fața lui Jisoo. Nu s-a putut abține să nu zâmbească în timp ce o privea de sus cât de patetică e.

"Yoongi, ai avut vreodată sentimente pentru mine?" l-a întrebat ea dintr-o dată.

El s-a uitat la fața ei, arăta ca un copil mic ce cerea milă din cauză că i s-a spus nu pentru prima dată în viață. Ochii ei luceau din cauza plânsului, iar obrajii îi avea roșii și murdăriți de eyeliner-ul care i se scurse pe față. Arăta dezastruos, dar el nu-și putea întoarce privirea. Voia să vadă lumina din ochii ei dispărând cu totul, voia să o rănească exact așa cum o rănise ea pe Yoora, fizic dar și emoțional.

"Nu, niciodată, nu te-am plăcut în niciun fel, Jisoo," a răspuns el fără să ezite.

Jisoo a început să plângă incontrolabil. Nu putea accepta că iubirea ei nu o iubea înapoi. Tot ce voia era atenția lui, afecțiunea, dorința, dragostea. Nu se putea opri din plâns, lacrimile continuau să vină.

Yoongi a decis să lase fata acolo, nu avea milă pentru ea. Chiar dacă era instabilă, nu merita ajutor.

Înainte să plece, i-a șoptit ceva la ureche.

"Dacă te mai apropii de Yoora, o să regreți că m-ai cunoscut, Jisoo."

Și cu asta, a plecat, fără să mai privească înapoi. Era gata cu ea, o voia dispărută.

~

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum