Chapter 12

3K 124 1
                                    

,,Roxano!" Zvracela jsem venku do popelnice. ,,Nesahej na mě!" Odstčila jsem jeho ruku. Z obočí mu stále tekla krev. ,,Nech toho..." ,,Končím! Končím s tou debilní domluvou!" Řvala jsem to cestou z uličky. Nebyla bych to já abych do někoho nevrazila. Byl to ten druhý kluk z ringu. Vedle něho stála moc hezká zelenovlasá žena. ,,Pardon.." Vážně jsem ho odněkud znala. ,,Roxano! To snad nemyslíš vážně!" Zacker byl očividně naštvaný. ,,Nemluv na mě! A najdi si na šukání jinou!" ,,Nebuď směšná! Ty moje peníze potřebuješ..." Díval se mi do očí s opovržením. ,,Radši budu spát pod mostem,než si od tebe vzít další jeden jedinej dolar!" Otočila jsem se a chtěla odejít. ,,Přestaň si tu hrát na něco co nejsi! Ve škole dřív jeptiška a  teď jenom další děvka do fronty. Myslíš,že tě někdo bude litovat za to,že nemáš rodinu,Roxano?" Facka,která mu přiletěla bolela spíš mě než jeho. ,,Nemáš jediné právo o mně takhle mluvit. Nevíš nic o mé rodině a ani o mně." 

Jestli si myslel,že zza něm přijdu s prosíkem oo odpuštění,měl smůlu. Nabrala jsem si směny na víc v klubu. Denní a noční jsem jela po sobě. V obchodě jsem byla jako prodavačka každé ráno. JInými slovy jsem měla všechno kromě práce,kocncertů a zkoušek na háku.  

,,Dneska vypadáš strašně.." Zavolala na mě Lotty od jednoho stolu. Bavila se tam s nějakým mužem,kterého jsem už někde viděla. ,,Díky. Taky ti to dneska sluší." Zavřela jsem se do šatny a připravovala se na noční směnu. ,,Jsi v pohodě?" Jedna z mých nových spolupracovnic, její jméno si stále nemůžu zapamatovat. ,,Jojo.." Jsem strašná lhářka. Je mi nehorázně špatně. Hlavu mám jako střep. 

,,Akorát to s tebou sekne." Lotty měla starost. ,,Nesekne. Jsem v pořádku. Co to bylo za chlápka?" ,,Oh. To byl Felix Person. Z toho klubu Bloody Shooters. Ptal se jestli může na dnešek zarezervovat pár stolů pro své chlapce. Povím ti,je to ale pohledný muž." Zachichotala se jako malá holka. ,,Cože? Oni tu jako dneska budou? Tady?!" Začala jsem pochopitelně šílet. ,,Jistě. Zaplatil mi hromadu peněz,takže čekej prémie,ale jestli je ti dneska špatně tak-" ,,Ne...Kolik dostanu za dnešek?" ,,Trojnásobek co dostáváš normálně." Tohle se nedalo odmítnout. Fakt,že ne. 

Zhluboka jsem se nadechla a jakmile začala hrát hudba,spustila jsem se po závěsu dolů. Byl tu. Seděl vedle toho Felixe a popíjel pivo. Možná,že to jak jsem dnes ,,tancovala" se lišilo od ostatních tím,že tentokrát to bylo více smyslné a vášnivé. Nevím co jsem si tím chtěla dokázat. Akorát jsem se ještě víc vyčerpala.

,,Bylo to úžasné! Roxy! Byla jsi úžasná! Dokonce nám dají ještě víc! Konečně budeme mít na rekonstrukci!" Lotty byla v sedmém nebi. Poprosila jsem jí o sklenici vody. Všude okolo mě byl pěkný šrumec. ,,Skvělé vystoupení slečno. Byl jsem ohromen.." Ten muž,Felix se na mě usmál. ,,Děkuji vám,pane." ,,Vypadá unaveně." KOnstatoval. ,,Jsem v pořádku.." 

Inu. Dříve než jsem se stačila napít té vody jsem se s největší pravděpodobností skácela na zem.

Roxana & Zacker ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat