Epilógus

13.9K 653 414
                                    

Egyszer volt, hol nem volt élt egyszer egy....vagyis nem. Ez a kezdés nem ehhez a történethez tartozik, hiszen ez nem egy tündérmese. Mindenki jobban járt volna, ha Honey egy gyönyörű hercegnő, Shawn pedig a daliás herceg, aki megmenti a mi hercegnőnket a várból, miközben a fogtündér, Lesha személyeben, folyton folyvást akadályozza az útjukat. De ez nem az a történet...

Honey és Shawn története leginkább egy hullámvasúthoz hasonlítható, ami keresztül megy egy sötét erdőn, megérkezik Disney Land-be, majd egy virágos mezőn áll meg. Emlékeztek, amikor ez a két ember még nem is ismerte egymást? Mindegyikőjük élte a maga életét, de aztán történt valami....idézzük fel azt a bizonyos valamit.

"-Menj haza-mondta. Eléggé meglepődhettem, ugyanis felnevetett, aztán újra megszólalt.-Látszik, hogy nem vagy jól, inkább menj haza. Én igazolom ezt a napod, aztán ha holnap sem érzed jól magad, akkor látogasd meg azt a szép doktornőt, rendben?"

Nos, nektek is megvan ez a pillanat, igaz? Mindazok ellenére, hogy ez csak egy kedves tanári gesztus volt, nekünk mégis a szívünkbe lopta magát Mr.Mendes ezzel a tettével. De aztán itt nem állt meg a történetük. Mindazok ellenére, hogy Honey két hétig volt beteg nem felejtette el, hogy ki vitte haza, ahogy barátnői sem.

"-Milyen volt Mr.Mendes kocsija belülről?-vigyorodott el Olivia."

Nem is mehettek volna el az ilyesfajta kérdések mellett, hiszen kit nem érdekel az, hogy az új és helyes tanárjuknak milyen is az autója? Persze, Honey a részletes beszámoló helyett csak unottan válaszolt valami cseppet sem érdekes badarságot, ami tőle már megszokott volt.

De aztán Mr.Mendesnek, és annak a fránya irodalom házinak hála, ismét találkozott Honey és az ő kedves tanárja, minek hála ismét gyarapodtunk Shaney momentekkel.

"-Ez kedves volt magától tanárúr-forgattam a szemem-Biztos vagyok benne, hogy ha ilyen sok évet megélt emberekkel vagyok körülvéve, mint maga, akkor sokat fogok fejlődni kevés idő alatt.

-Te most leöregeztél?-kapta rám a fejét döbbenten én pedig bólintottam.-Nem vagyok öreg."

Azt hiszem elmondhatjuk, hogy itt kezdődött Mr.Mendes öregnek titulálása. Mindazok ellenére, hogy a könyvtárban nem történt semmi érdekes dolog, egy picit mégis jobban megismerték egymást és talán Honeynek is szimpatikusabb lett a fiatal férfi.

De aztán azt is megtudtuk, hogy Mr.Mendes valójában hány éves, miközben a matektudását is megcsillogtata, csak kicsit rosszul.

"-Százból vonj ki hatvanötöt és megkapod a koromat.

-Harmincöt éves?-döbbentem le, ahogy ő is.

-Tessék? Dehogy! Rosszul számoltál! Huszonöt, nem harmincöt.

-De azt mondta, hogy hatvanöt a százból...

-Nem ezt mondtam!-tiltakozott a szavamba vágva."

Az ezt követő napokban pedig történt pár érdekes dolog. Kezdődött azzal, hogy Mr.Mendes úgy döntött, bejelöli a lányt ismerősnek ennek hála pedig Honey a fejére ejtett egy könyvet, de ez mellékes. De persze milyen történet lenne ez, ha itt ki is ürülne a meglepetés kosár?

"Shawn Mendes reagált a profilképedre:😂. "

"Shawn Mendes:Szervusz Honey! Köszönöm, hogy visszajelöltél! További csodás estét!☺"

Ezeket követően pedig akadt a két személy között pár félreértés, legalábbis Honey részéről biztos, ugyanis nem tudta mire vélni Mr.Mendes ilyesfajta megnyilvánulását a képe alatt. Talán ennek hála volt az a furcsa álma, ami mellett egyszerűen nem mehetünk el.

MutualWhere stories live. Discover now