14.BÖLÜM

69K 2.7K 538
                                    

Şimdi öküz Çağdaş balet taytı gibi duran eşofmanla hiç de seksi durmuyordu. Daha ziyade saray soytarısını andırıyordu bence. Çünkü verdiğim eşofman altının paçaları lastikliydi. Adam zaten spor hocası full kas. Adamın popişi benden güzel. O kadar squatı ben yapsam benim de olur. E bacaklar benden kaslı kalın. Sonuç manda gölü balesi baş baleti ile kendi evimde patronuma basılmıştım.

Kendimi çabuk toparladım. Ama içimde ki p.ç hiç de kendini toparlayacak gibi durmuyordu.

— Yoo hayır Bora Bey buyrun, dedim gayet sakin.

— Misafirin de varmış ama, dedi Çağdaş'ı süzerek.

Yani Çağdaş harbi yakışıklı kimin kuzeni. Esmer çünkü adam Antalya'da yaşıyor. Aynı Bora Bey gibi metroseksüel çünkü işi bayanlarla. Full epilasyonludur kendisi. Saçları simsiyah gözleri ela ama kahveye bakan bir ela. Bazen güneşte sarı gibi duruyor rengi. Annemlerin dolgun dudak genetiğinden faydalanmış. Bir tek burnu biraz büyüktür ama o karizmada göze batmıyor aksine daha da yakışıklı oluyor herif o burunla.

— Olsun önemli değil. Buyrun siz ne istemiştiniz? Diye sordum tanıştırmadan falan. Yani ben değil içimdeki p.ç yaptı. Yoksa ben tanıştıracaktım.

— Şu Graf ile ilgili bir problem varda onun için gelmiştim, dedi ensesini kaşırken.

Çağdaş normalde ne iş birader diye dalar ama eşofmanın rahatsızlığından olsa gerek orada öyle mal gibi dikilmeye devam etti. Bora Bey konuşunca kim olduğunu anlamış olacak ki;

— Aylin güzelim ben içerideyim, dedi ve gitti.

Aylin ve güzelim kelimelerini duyunca Bora Bey bordo oldu. E yani bu da sana ders olsun gelmeden önce bir ara müsait misin? Diye sor.

— Buyrun geçin Bora Bey, diyerek içeri davet ettim.

— Yok sağ olun ben hemen sorup gideyim. Kısa bir şey. Telefonunun şarjı bitti herhalde ulaşılamıyor. Yani benim hediye ettiğim telefonu kabul etseydin aradığımda ulaşabilirdim. Buraya kadar gelmeme gerek yoktu. Çünkü telefonda da hal edilebilecek bir konuydu, dedi böyle sakince laf soktu. Yapma ya sahimi uyuz.

— Yoo ben rahatsız edilmemek için uçak moduna almıştım, dedim ciddi bir ifadeyle.

Yok ya telefonumun şarjı bitti diyeyimde sen benimle iyice dalga geç yemezler...

Verdiğim cevap karşısında Bora Bey gözle görülür bir şekilde renkten renge girmeye başladı. Önce bembeyaz oldu. Sonra gittikçe kırmızı, bordo morarınca ben dedim araya gireyim.

— Graf işe ilgili demiştiniz? Dedim sakin sakin.

— Neyse ben Pazartesi günü konuşuruz şirkette yani ben orada sorarım. Hafta sonu rahatsız etmeyeyim. İyi günler, dedi gitti.

Düdük Necmi Çağdaş odadan çıktı.

— Kim bu janti çocuk ve biz seninle birlikteymişiz havasını neden yarattın? Diye sordu bana.

— Valla Çağdaşçığım şu halinle seni hiiç ciddiye alamamıyorum lütfen daha sonra tekrar dene, dedim ve gülmekten yerlere yuvalandım.

— Manyaksın kızım sen. Ne gülüyorsun be? Diye çıkıştı.

— Sarayımın soytarısı dans ette izleyek, dedim tüm itliğimle.

— Bana bak Aylin şimdi seni bir dans ettiririm boks ringinde görürsün gününü, dedi dişlerinin arasından.

Bora Bey karşısında karizması çizildiği için acayip bozulmuştu.

— Hadi hadi kahvaltı edelim gece yeni açılan bir klübe davetliyiz, dedim gülerek.

Sevmek Zamanı (#Tamamlandı)Where stories live. Discover now