26

4.1K 264 84
                                    

~

Ochii lui Yoora s-au deschis, lumina puternică lovind-o de la fereastră, orbind-o temporar. S-a frecat la ochi și a privit împrejur. Stătea întinsă pe canapea, cu pătura ei hello kitty acoperind-o.

S-a uitat la ceas și s-a panicat când a realizat că e dimineață, singurul lucru pe care și-l amintise era cum Yoongi se apropiase de umărul ei. "La naiba, am adormit," s-a gândit ea, încercând să-și colecteze gândurile.

Și-a întins picioarele înainte să se ridice, apoi a luat niște haine și s-a băgat la duș, lăsând apa caldă să se scurgă pe pielea ei, relaxând-o.

După ce s-a inviorat, și-a luat telefonul doar ca să vadă lipsa de notificări. Încruntându-se, și-a ridicat mâinile la prosopul de pe cap, masându-și părul și ștergându-l.

"Neața," a auzit un mormăit din spatele ei. Întorcându-se, a dat de prietena ei cea mai bună, stând pe canapea încă în pijamalele ei roz, cu masca de somn trasă pe cap și cu fruntea la vedere.

"Neața," a zis Yoora, luându-și prosopul de pe cap, lăsându-și părul negru și ud pe spate, făcând să apară o pată de apă pe spatele tricoului.

"Tu chiar ai dormit mult, 16 ore să fiu mai precisă," spune Minji, chicotind.

Yoora a oftat în timp ce-și trecea piaptănul prin păr.

"De ce nu m-ai trezit?" a întrebat ea.

Minji a rânjit. "Păi arătai drăguț în brațele lui Yoongi," a răspuns ea, tachinând-o ușor.

Yoora își ascundea ochii după breton în timp ce deabia ținea piaptănul în mână, privind uimită.

"Glumești cu mine, am adormit pe aceeași canapea?" a exclamat ea, simțindu-și obrajii făcându-se roșii, fața ei umplându-se de rușine, în timp ce sprâncenele ei jucau jenate.

Minji s-a apropiat de ea, luându-i fața între palme și atigându-i nasul cu degetul arătător.

"Da și trebuie să recunosc, erați adorabili, nu am putut să vă trezesc," spune ea cu un zâmbet, tachinând-o pe Yoora din cauza obrajilor ei roșii, atingându-i și enervând-o pe fată.

"Cu Yoongi ce s-a îmtâmplat?" întreabă Yoora în timp ce privea spre canapeaua goală.

"Ah, s-a trezit acum câteva ore, după ce am venit acasă și a ieșit pe ușă de parcă a văzut o fantomă," îi răspunde Minji în timp ce-i reamintea evenimetul de ieri.

Yoora a ridicat o sprânceană.

Minji și-a ridicat brațele în aer. "Nu știu nimic."

Yoora a oftat și s-a dus să facă micul dejun înainte să meargă la școală.

~

"Taehyung, putem vorbi?" a spus Yoongi încet în timp ce-l bătea pe umăr pe băiat, aflându-se pe coridorul zgomotos, plin de studenți enervanți.

Taehyung s-a întors și i-a zâmbit lui Yoongi, observând roșul ce-i decora obrajii.

"Sigur," a spus el în timp ce și-a închis dulapul și l-a urmat pe Yoongi până într-o clasă goală. A închis ușa și s-a întors spre Taehyung care stătea pe catedră, ținându-se cu mâinile de partea de sus a corpului în timp ce și le punea pe masă, într-o parte și în alta.

Yoongi a înghițit în sec în timp ce-și privea prietenul cu o expresie serioasă.

"Uh, voiam să zic doar," începe el privind prin încăpere pentru o distragere, orice. Privirea i-a căzut pe o carte de pe jos, câteva file fiind atașate de aceasta, restul erau rupte. Ochii lui nu au părăsit cartea în timp ce continua. "Îmi pare rău pentru ieri. Te-am atacat, lucru ce a fost foarte greșit. Pur și simplu nu te-am crezut, dar am realizat că a fost prostesc din partea mea."

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum