32

3.7K 279 184
                                    

~

Yoora s-a regăsit stând într-un cerc, pe podea, cu toți prietenii ei înconjurând-o. Stătea între Taehyung și Jungkook, care nu au plecat de lângă ea toată seara. Yoongi o privea ocazional, dar nu zicea nimic. Yoora era mulțumită că nu vorbea cu ea, nu era pregătită încă, poate nici el de asemenea.

"În regulă, toată lumea știe regulile?" a întrebat Taehyung, privind împrejur.

Minji și-a ridicat ușor mâna, un roșu deschis împrăștiându-se pe fața ei.

"Okay, deci practic toți întrebăm ceva pe rând, spunem niciodată nu am urmat de ceva ce nu ai făcut, ridicăm zece degete, dacă ai făcut, pui un deget jos și bei un shot, merge așa până la persoana care rămâne prima fără degete și primește o pedeapsă."

Minji a dat din cap, luând la cunoștință regulile, în timp ce un zâmbet îi apăru pe față.

"Sună amuzant," a spus ea.

"Stai așa," a început Yoora, privind paharele pline cu alcool din mijlocul camerei. "Nu pot să beau vodkă, o să mor, pot avea altceva?"

"Sigur dragă, o să-ți dau eu ceva, iar când ai de lăsat un deget jos o să iei două, trei înghițituri," a spus Jungkook în timp ce-i punea cola și rom într-un pahar, așezându-l lângă shot-uri.

"Mersi," a răspuns ea cu un zâmbet.

Yoongi se uita la Jungkook, simțindu-și sângele cum fierbe în momentul când Jungkook a strigat-o "dragă". De când sunt ei așa buni prieteni?

Faptul că Jungkook o plăcea pe Yoora nu-l calma de asemenea, înnebunea doar din cauza unui cuvânt, își dădea una în minte, forțându-se să se concentreze asupra jocului în schimb.

"Bun, începem și mergem unul câte unul," a spus Taehyung.

"Niciodată nu am..." Taehyung privea împrejur, sperând să găsească inspirație. "Băut atât de mult că nu am mai știut de mine."

Yoora și-a păstrat cele zece degete sus, știind sigur că ea nu a băut niciodată atât de mult. A expirat ușurată. Între timp, câteva persoane și-au lăsat un deget jos, întinzându-se după shot-urile de vodkă, fețele lor strâmbându-se în urma gustului acru, arzându-le gâtul.

Minji era una dintre acele persoane, Yoora i-a aruncat o privire șocată, ea dându-și ochii peste cap.

"Yoora, e rândul tău."

Yoora se uita la toată lumea, gândindu-se ce să zică ca să le ia la majoritatea un deget.

"Niciodată nu am fost într-o relație," a spus ea.

Imediat, a observat pe toată lumea luând un deget jos, oftând, fiind forțați să bea un shot. Yoora chicotea în timp ce se uita la toată lumea cum bea, ea era singura care mai avea zece degete ridicate.

"Yoora? Nu ai fost niciodată într-o relație?" a întrebat Jungkook în timp ce și-a dat paharul gol, pe jos.

"Nup," a spus ea, privindu-l cu o expresie inocentă.

"Ești prea pură pentru jocul acesta!" a exclamat el, făcându-l pe Jimin să râdă.

"La fel ca și tine, Kookie," a spus el, ținându-se de gură în timp ce râdea.

"Ce? Nu, nu sunt! Am făcut mult mai multe decât pitica asta oricum," a spus el în timp ce făcea semn spre fata de lângă el.

"Vezi cum mă strigi, ori o să-ți bag piciorul acesta în fund de o să înceapă să-ți placă și o să te faci gay," l-a amenințat Yoora, arătând spre fundul lui.

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum