33

3.1K 251 49
                                    

~

Yoora alerga prin casa aglomerată ca nebuna, fără să-i pese de nimic altceva înafară de Yoongi. Nu-i păsa că se lovea de toată lumea în drumul ei, sau că se împiedica, ea continua să alerge, chinuindu-se să se înghesuie printre grupurile de oameni, ieșind de acolo fără nicio zgârietură.

Și-a simțit pulsul inimii ridicându-se când a ajuns în fața dormitorului lui Taehyung.

"Acum e momentul," s-a gândit ea.

"Acum e momentul să-i spui ce simți cu adevărat."

A oftat în timp ce se pleznea peste obraji, sperând că o să devină mai încrezătoare.

Pe moment a funcționat, pentru că nu realizase că mâna ei învârtea de clanță, deschizând ușa larg.

Respirația i s-a blocat în gât, iar inima ei nu dădea niciun semn că s-ar mai calma, transpirația coborându-i pe gât în jos, arătând cât de neliniștită e în acel moment.

Toate astea s-au oprit când s-a regăsit în tocul ușii.

Ochii ei au căzut pe două figuri care stăteau lângă patul lui Taehyung.

Simțea cum toată lumea îi cade în cap. Timpul nu s-a scurs în acea fracțiune de secundă, nimic nu părea să conteze, toate sunetele din fundal și gândurile obositoare păreau să nu mai existe. Inima care bătea cu putere acum câteva clipe i s-a oprit de tot, bineînțeles că asta a fost doar o senzație pe care a simțit-o.

Gândurile îi delirau în timp ce procesa scena din fața ei.

Ochii i-au căzut pe Yoongi, mâinile lui fiind strânse în jurul taliei unei fete, trăgând-o mai aproape de el, coapsele ei frecându-se de ale lui, în timp ce-i ținea bărbia în mâini și își lovea buzele puternic de ale ei, gurile lor mișcându-se în sincron.

Yoora simțea cum aerul îi este luat din plămâni, privind scena din fața ei. Nu putea înțelege cum cineva putea trece de la fericire la durere în doar câteva secunde, până ce i s-a întâmplat ei.

Privea cât de senzual o atinge, mâinile lui umblându-i pe toată pielea în timp ce luau o gură de aer, doar ca mai apoi să înceapă să se devoreze unul pe altul din nou.

Yoora nu putea opri cascada de lacrimi ce-i cădea pe obraji, și-a dus mâinile la față, făcând contact cu apa pe care o ștergea brusc, simțind fiori formându-se pe pielea ei.

"Y-Yoongi," a șoptit ea, numele lui pe vârful limbii ei dându-i un alt val de durere în inimă.

Fata cu care se săruta Yoongi s-a tras dintr-o dată, saliva lui rămânând pe buzele ei umflate.

Ochii lui Yoora s-au mărit când a recunoscut ținuta fetei.

Rochie de un roșu aprins, stilettouri de 7 centimetrii, plină de ruj pe buze.

"Oh, uite cine a venit, dragule!" a spus fata chicotind, în timp ce capul lui Yoongi se întorcea spre ea.

Expresia lui era ca a unei căprioare prinse în lumina farurilor, ochii lui mărindu-se în timp ce gura lui era întredeschisă. A împins-o pe fata de lângă el, făcând câțiva pași spre Yoora, care s-a dat în spate.

Yoora o privea pe fata din spatele lui care avea un rânjet amuzat pe fața ei pudrată. Aceasta își ștergea saliva de pe bărbie cu mâna, fără să rupă contactul vizual.

Yoora a simțit ceva în interiorul ei izbucnind, recunoscându-i fața fetei de care se temea cel mai tare, fata pe care o ura cel mai mult pentru ce-i făcuse.

Jisoo.

~

✔Play With Me | myg (Tradusă în română)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum