Hoofdstuk 6

66 8 3
                                    

Als mijn training af gelopen is ga ik terug naar de kleedkamers en kleed me om. Ik check even me mobiel die ik uit men sporttas haal niks zelfs niks van Zack. Ik begin het nu wel echt raar te vinden meestal laat hij iets weten dat hij thuis is ofzo. Ik staar even naar me beeldscherm maar dat helpt niet. Ik kleed me vader om en trek me vest en schoenen weer aan en pak me tas en loop aan. Ik loop nog even langs de ballie waar Koen en nog paar andere jongens staan. Ik maak nog een kort praatje met Koen over de technieken en dan loop ik het gebouw uit. Ik loop naar me fiets waar een papiertje zit ik kijk verrast en haakt het er af. Zo nieuwschierig dat ik ben maak ik het open en ik ziet er tekst op staan. Het is donker dus pak ik me mobiel om de zaklamp aan te zetten.

Elke ademhaling kan de laaste zijn geld dat ook voor hem?

Ik schrik licht maar al snel denk ik dat het een grap is. Ik stop het papiertje in me zak en haal me fiets van het slot. Ik ben binnen 5 minuten weer thuis ik had best veel tegen slag met de klote stoplichten. Als ik thuis ben is het al kwart over 7 en zie ik de moter van Zack niet staan. Ik maak de deur open en ga naar binnen"mam ben thuis!"roep ik door het huis. "Hey liefje"antwoord men moeder ik glimlach en loop naar boven om men tas te dumpen. Ik pak wat kleren uit me klerenkast en loop naar de badkamer. Ik loop langs de kamer van Zack ineens voelt er een leegte alsof hij niet meer bestaat. Ik voel me enorm raar dit voelt vreserlijk alsof ik men broer niet meer ken. Ik schud mijn hoofd en loop snel door naar de badkamer. Wanneer ik me omkleed valt dat briefje uit men broek zak ik pakt het op. Ik lees het nog eens door mijn ogen blijven hangen bij het woord hem. Wie bedoelen de schrijver met hem mijn buik krijgt weer een knoop. Ik zet de douch aan en ga er onder staan en het voelt echt geweldig de water stralen op mij en dat het water over me lichaam glijd. Als ik klaar ben met douchen trek ik mijn pyjama aan en ik ga naar mijn kamer. Ik laat me vallen op bed en pak het leven van een loser geen paniek. Van me nachtkastje en ik lees veder ik kan me nog herinnering dat Zack deze had gelezen hij lachte zich zo wat dood. Het is 8 uur en Zack is er nog steets niet ik maak nu echt zorgen  dus besluit ik om hem een bericht te sturen.

U
Broer? Hoe laat kom je naar huis?

Ik krijg geen antwoord raar hij antwoord meteen. En de laaste keer dat hij olline was. Dat was toen ik hem vanmiddag appte dat hij me moest ophallen........

Broer vermist (Voltooit)✔ HERSCHRIJVENNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ