|Kapitel 30 - Kys & fortrydelse|

179 9 2
                                    

At være sammen med Amber..

Fik Scar til at smile og grine mere end noget andet..

Og for Scar føltes det så forkert...

Men på samme tid så rigtigt...

* Scars synsvinkel *

Da Amber slår mig i hovedet, begynder jeg bare at grine endnu mere af hende, hun er så fandens bedårende. Altså seriøst kan hun ikke stoppe med det? Det er ikke meningen at jeg skal knytte mig til nogen. Men hun står i vejen for det, det er fysisk umuligt for mig at blive væk fra hende. Det er ikke meningen at jeg skal have lyst til at kramme hende, holde om hende, og kysse hende, det er ikke meningen at jeg skal være forelsket i hende! Det er meningen at jeg skal forblive alene for evigt, jeg kan ikke trække hende med ind i min verden!

"Scar?" jeg blinker med øjnene ved lyden af en stemme, og ser nogle fingre blive knipset foran mit ansigt.

"Du forsvandt bare lige lidt, eftersidning er forbi forresten, det har den været i et par minutter, men jeg kunne ikke rigtig komme i kontakt med dig. Hvad tænkte du på?" spørg Amber, mens hun kigger på mig med hendes store øjne jeg ikke kan stå for.

"Intet, uh- må jeg prøve noget?" spørger jeg hende forsigtigt uden rigtig at tænke.

"Det gør du da bare?" siger hun spørgende, mens hun kigger på mig med et bekymret blik, der gør at hendes pupiller udvider sig.

Jeg lægger mine hænder på hendes kinder, hvilket gør at både hendes og min egen vejrtrækning stopper et sekund. Jeg rykker mit ansigt tættere på hendes, da mine læber er lige ud for hendes, kan jeg mærke hendes vejrtrækning på min læber. Jeg tøver et par sekunder før jeg stille presser mine læber mod hendes, hendes læber bevæger sig forsigtigt sammen mod mine. Og så cliché som det er, føltes det som om at der er fyrværkeri i min mave. Jeg trækker mine læber væk fra hendes, og da det går op for mig hvad jeg har gjort, mumler jeg et hurtigt "undskyld" inden jeg løber væk, det var det her der ikke måtte ske.

Jeg har lige fucket alt op! Jeg ender med at ødelægge hendes liv, hvis jeg involverer hende i mit. Vi kan ikke være sammen. Jeg kommer aldrig til at blive ældre, mens hun bliver ældre hver eneste dag, og allerede det at hun er venner med mig, har givet hende en skydeskive på ryggen, hvilket kun bliver værre, hvis hun bliver min kæreste. Jeg ville aldrig kunne tilgive mig selv hvis hun bliver skadet.

——————

Undskyld for de manglende opdateringer, min privat liv er noget rod lige nu, og jeg har travlt med skolen for tiden. ):

jeg håber i har en fortsat god dag!❤️

Scars of an angel - Dansk * PÅ PAUSE *Where stories live. Discover now