19. Tell me what happened !

376 32 1
                                    

Pohled Anny

Den strávený tím, že jsem pořád běhala okolo Megan a říkala jí, co a jak, mě opravdu unavil a tak když odbila osmá hodina večer, rychle jsem posbírala věci a pádila domů. Po cestě se ještě zastavuji v malém krámku, kde si nakoupím něco na jídlo, jelikož tam nic určitě nebude. S plnou taškou a celá unavená se dobelhávám k hlavním dveřím, které jedním pohybem kličku v zámku otevřu a hned zamířím do pátého patra, kde se nachází můj milovaný byt.

Jak otevřu, do nosu mě praští neznámá vůně, která provoněla celý prostor. Po čichu mířím do kuchyně, odkud se ta vůně line. V kuchyni  stál vysmátý Luke a cosi kuchtil a vypadal u toho strašně roztomile jako štěně, které dostalo novou hračku.

"Ahoj!" šeptnu mu těsně u ucha. Lehce povyskočí, jak se lekne ale jeho úsměv mu nezmizí, ba naopak, ještě víc se rozšíří.

"Ahoj, krásko!" líbne mě na tvář a otočí se zpět ke své rozdělané práci. Já se nahnu, abych mu viděla přes rameno a zjistila, co tak krásně voní. Na pánvičce se vyjímali dva krásní lívanci. Mlsně si oblíznu rty a posadím se, jelikož moje nohy už nevydrží ani minutu.

" Luku, měla bych otázka." nervózně se ošiju, jelikož mi to není příjemné v žádném ohledu. Přeci jenom mě samotné je nepříjemné mluvit o Liamovi, ale pořád mi vrtá hlavou, co má společného s Lukem.

" Ano." odpověděl pevným přesto udiveným tonem. Možná čekal, že to prostě nechám být, ale to bych pak nebyla já. On jen vypnul plamen na sporáku, aby se mu to nespálilo a stočil pohled ke mně. V jeho tváři byl nicneříkající pohled a já tak jen čekala, až začne. Pořádně se nadechl, aby zaplnil své plíce čerstvým kyslíkem.

"Co se stalo mezi tebou a Liamem ?" vyřknu otázku, která mě uvnitř sžírá.

" Víš, to, co ti teď řeknu, se ti asi nebude líbit, ale chceš to tak tady ti to řeknu." pověděl co nejrychleji a sednul si na židli, přičemž já ho  následovala.

" Před šesti lety jsem já a Liam byli hodně dobří kamarádi. No a on se zamiloval do mé milované sestry. A když se Melanie dozvěděla, že Liam Payne, nejhezčí, nejchytřejší kluk ve škole se do ní zamiloval, hned po něm skočila. Jenže od té doby, co byli spolu, to šlo z kopce. Jejich známky, chování, prostě všechno. Jenže pak se stalo něco, co nikdo nečekal. Melanie se ztratila a samozřejmě padla vina na Payna, ale já mu věřil, že nic neudělal, dokud se v lehce podnapilém stavu tak nějak nepřiznal. Říkal, cituji: Kdyby si viděl ty oči, jak z nich vyprchává život, byly modřejší jak to  nejmodřejší nebe ne světě ale ten strach v nich, byl jako třešnička na dortu. Do jisté doby jsem nechápal význam těch slov, přece jenom, byl opilý, ale když jí našly, všechno mi došlo. Jemu to ale prošlo a žije si poklidný život, který Melanie odepřel." dovyprávěl a po tváři mu stekla jedna  jediná neposedná slza.

Můj dech najednou přesunul z rychlosti jedna na deset. Nemůžu uvěřit, že by to byl on. Ano, viděla jsem temnotu a ano, viděla jsem, co dokáže, když se přestane ovládat, ale tohle by mě v životě nenapadlo. Ale zas na druhou stranu, proč by mi Luke lhal, to nedává smysl.

Až teď mi dochází, že jsem lapena v pasti. V pasti jménem Liam Payne.

Já vím, já vím, mělo to být delší ale ta škola. Jsem unavená a když už si najdu čas tak nic nenapíšu, jelikož nemám náladu. Ale zase aspon něco, ne ? :)

To víte, prvák je toková velká změna a navíc město jako Přerov, je pro mě ještě větší změna. Proto ty díly budou za začátku školního roku tak různě přidávené :)Než si zvyknu,ikdyž do školy už z intru trefím sama :D jsem dobrá :D

Tak a co vy a škola, jen se pochlubte :) chci o vás něco vědět ;)

Jo a děkuju za ten počet přečtení a votes, moc si toho vážím :)

Jo a ještě, nechcete mi někdo prosím napsat jednodílovku, jenom kdyby se nudil,kdyžtak domluva ve zprávách :) mám nápadyalepsát semi nechce :/

Opět za kontář či vote budu moc ráda :) Chtěla jsem ještě něco ale už si to nepamatuju, takže příště ;)

Jo a doufám, že nečekáte, že Luke je kladná postava jelikož vás brzo vyvedu z omylu :D

Soo hope you like it and love youuu :* ♥

Greatest evil ( Liam Payne CZ )Kde žijí příběhy. Začni objevovat