<18>

6.6K 491 158
                                    

            2U ~ cover by Jungkook

    Gözlerim kocaman olmuş bir şekilde etrafa bakıyordum. Kendi odasının içinde olduğundan çoğu zamanını burada geçirdiğini anlamıştım.

"Jungkook....burası harika..... Tüm bu aletler yani tüm bunlar senin mi?"

"Evet. Bunların tek bir tanesini alabilmek için günlerce uyuyamadım. Şimdi hepsi var. Hatta daha fazlası. Bir oda dolusu enstrümanım var keman, piyano, gitar...hepsi... Ama bir şey eksik Jimin. Bir şey eksik vr o hiç yerine gelmiyor. Yıllarca kapatamadığım boşluk bir türlü dolmuyor. Kapatamadığım boşluğu müzikle kapatmaya çalışıyorum ama olmuyor işte. Gün geçtikçe dahada dayanılmaz oluyor."

    Bir adımla yanına geldim. Elimi eline kenetledim ve gülümsedim.

"Eğer annen senin şarkı sözü yazdığını, yetenekli bir müzisyen olduğunu ve tüm bunları görseydi seninle gurur duyardı Jungkook. Sen çok güçlü birisin. Dayanabilirsin. Hem...artık ben varım değil mi?"

    Kafasını iki yana salladı. Elimize baktı.

"Hayır Jimin. Ben...ben ezildiğimi hissediyorum artık. Güçlü biri değilim ben, hiç olmadım. Eğer olsaydım... -"

    Kesik izleriyle dolu olan kollarına baktı. Boşta olan kolunu benim görebileceğim bir seviyeye çıkardı.

"...-Kollarım bu halde mi olurdu? Bunlar benim zayıflıklarım."

    Daha fazla yaklaştım ona. Direk gözlerine baktım.

"Zayıf değilsin. Ve senin kusur dediğin şeyler benim için mükemmellik. Eğer senin yerinde ben olsaydım dayanamazdım bile. Birde kendine bak. Ne kadar güçlü ve yeteneklisin. Yakışıklısında. Nasıl kendine kusurlu dersin? Sen kusurlarınla güzelsin..."

                   °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

  "Jungkook stüdyoda neler yapıyorsun?"

"Evde olduğum zamanın çoğunu burada geçiriyorum. Ses kaydediyorum, şarkı yazıyorum, müzik yapıp şarkı sözleriyle birleştiriyorum. Anlayacağın burada şarkı veya müzikle ilgili her şeyi yapabiliyorum."

    Müziğe gerçekten çok önem veriyordu. Bu çok hoştu bana göre. Müzik ruhunu oluşturuyordu ve müzik konusunda çok yetenekliydi. Bir insan onun sesini duyabilmek için her şeyini ortaya koyabilirdi.

    Jungkook stüdyodaki gitarların akordlarını ayarlıyordu. Ben ise başında dikilip ne yaptığına meraklı gözlerle bakıyordum. Gerçekten bir sürü gitarı vardı ve hepsine çok iyi baktığı belliydi.

    Etrafa bakınırken stüdyonun siyah kapısına beyaz harflerle yazılmış yazı dikkatimi çekti. 'J. J. S.'. Altında ise yine beyaz yazıyla ' Elinden gelenin en iyisini yap, yapmazsan eğer pişman olacaksın'  yazılıydı.

    Bu yazılar şuana kadar hiç dikkatimi çekmemişti. 'J. J. S.'  ne demekti?

  "Jungkook, 'J. J. S'  ne demek?"

  "Ne? Hee o mu? Stüdyonun ismi.'Jeon. Jungkook. Studio. ' tahmin etmişsindir zaten."

    Ne yani stüdyonun bir adı mı vardı? Garip bir çocuktu Jungkook kkk. Ama yinede bu da çok güzel bir şeydi. Her şey onun üzerinde güzel oluyordu.

  "Hadi bana şarkı söyle."

  "Saçmalama Jimin. Olmaz"

  "Hadi Kookie lütfen." dudağımı büzdüm belki kabul eder diye. Çünkü ben böyle yaptığımda annem hep istediğimi yapardı.

AGORAFOBİ🍓  |Jikook  &lt;tamamlandı&gt;Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin