~30~

2.2K 94 9
                                    

Oslavy příchodu léta. V New Orleans to znamená balonky, sex a spousta konfet rozprášených všude po ulicích. Kadý byl nadšený, vdyť za chvíli začínaly prázdniny, ale přesto se tu našli osamělé duše, kterým ani tahle nažhavená událost neobměkčila jejich ledová srdce.

Skvělým případem byl kupříkladu tady George. Už chápal, proč býval Draco stále tolik nevrlý a přepracovaný. Měl pocit, že se mu snad nikdy nevyrovná. Byl o tolik horší a lidé Draca milovali, ačkoli se tu našla jedna osoba, jeden špeh, který udal chlapce na Ministerstvo kouzel, tím pádem nastala soudní řízení a na zbytečné americké serepetičky se nevyskytla ani chvilinka v jejich rozvrhu.

Zrzkovy rudé vlasy hořely snad více než obvykle a jeho hlava ho třeštila. Mastné prořídlé vlasy, několika denní strniště a i přes to zachovaný výraz hrdiny.

Ta bolest se u nedala déle vydret. Musel se posadit na schody jednoho z těch činžovních domků. Tuctový, naprosto totožný z těmi ostatními v téhle uličce. Tmavá noc a on má hlavu v dlaních. Rozbrečel se. Byl tak slabý.

*

,,Bože Freddie! Nemám ucho rozumíš?? Pokud ho budeš chtít najít, koukni se na 5. Avenue. Tam někde mi totiž upadlo, kdy se mě Voldemort pokusil zabít! Při troše štěstí ho tam někde ještě najdeš!"

,,Přestaň fňukat! Problémy tu máme všichni! Nutno podotknout, že spousta z nich je spjato i s tebou."

,,Jistě..."

,,Nech toho!"

,,Čeho?! Nevlastnění ucha? Ha, hotovo."

,,Harry nemá ani jednoho rodiče a přišel o kmotra. Vychovávali ho teta se strejdou, kteří ho od začátku jen šikanovali. Teď bojuje za celej svět a není tu ani nikdo, kdo by mu chránil zadek. Co Sirius, co on z toho života měl. Hermiona musela přinutit rodiče na ni zapomenout..."

,,Co tím sleduješ?"

,,Že kadý z nás tady máme nějaký ucho useklý... Někdo dokonce i dvě!"

,,Kdybys nebyl mý dvojče, tak dostaneš přes hubu."

*

,,Stavíme se na snídani U Avenggieho a pak se koukneme na strejdu George." Řekne Draco a za ruku drží pevně Heily, protože tak sám jí to poradil. Bylo tu příliš nebezpečné prostředí pro nějaké jejich experimenty.

,,Projdeme to tudy. Ta kavárna o které jsi vyprávěl by měla být přímo támhle." Natahuje se a ukazuje otci obrovský zelený plakát s pravděpodobně Avenggiem, převlečeného za klauna. Přišlo jí to legrační.

,,Panebože někdo tam leží!" Zvolá Draco a i s děvčátkem v patách se rozběhne k povědomému tělu rozvaleného těla pod domem do schody.

,,To je Georgie! Tati! On je mrtvý!" Heily začala ječet jako o život. Sklonila se k nedýchajícímu strýci.

,,Nene, tohle není jeho tělo."

KDO STÁLE ŽIJE?? KYKYYY!!

Ahoj, moc díky za vechny srdíčka (hvězdičky) a komentáře 😍

Kykky ❣

Twins || DRAMIONE ✅Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt