aile?

3.1K 203 23
                                    

Medyayla birlikte okumanızı öneririm, özellikle de son kısımlara doğru. İyi okumalar.

Jungkook un haraketlerinp kapı girişine ulaşmasıyla birlikte sessizliğin hakim olduğu salona doğru ilerlemiştim. Karşısında orta yaşlı uzun bir adam varken o ise şaşkınlığı suratından okunur bir halde öylece kala kalmıştı.

Ben olayı idrak etme cabasındayken birden bire tokat yediğine şahit olmuştum. İşin garibi ise jungkook'un olanlara tepkisiz kalmasıydı.

Bir anlığına beni görmüş olmalıydı ki gelmememi işaret edercesine elinin sallamıştı. Biranlığına olduğum yere çakılırken gözlerim hala üzerlerindeydi.

Sonrasında ise ortamın sessizliğini adamın öfkeyle gürlemesi bozarken şu cümleler dökülmüştü dudaklarından "Seni piç herif sen ne hakla benim emeklerime böyle karşılık verirsin ha?! Ben seni bunun için mi büyüttüm!"

Jungkook başını eğmiş bir şekilde sessiz kalmayı seçmişti yine. Bunun üzerine adam daha da öfkelenmiş olmalıydı ki, onun sertçe duvara ittirdi ve yakasına yapıştı.

Bir süre sonra Jungkook başını kaldırıp karşısındaki adamın yüzüne duyguszuca bakarken adam birkez daha araladı dudaklarını "İbne kılıklı herif, şu zamana kadar herşeyine göz yumdum ve senin bana olan saygın bu kadar mı ha?! Senin için harçadığım onlarca seneyi bir çırpıda siliyor musun ha, ne diye bilirim ki, sonuçta sen kim hye-rim in çocuğu sun."

Adamın kurduğu cümlenin üzerine bu kez Jungkook u nefret dolu bakışlarıyla adama baktığına şahit olurken tek haraketinde adamın kolunu kıvırıp duvara yapıştırması da bir olmuştu. "Bana bak, sırf beni büyüttüğün için anneme yaptıklarını unutmuş değilim henüz. Sana muamma gösteriyorsam bunun tek sebebi senden ne kadar iğrensem de babam olduğun gerçeği ve tabi o hakkında ileri geri konuştuğun kadının bana öğrettiği saygı sayesinde." diyerek duvara dayadığı adamın kulağına tehtidkar bir ses tonuyla konuşmuşken onu bu kez kapıya doğru ittirdiğinde tanıdık bir yüz ile karşı karşıya gelmiştik. Gelenler Yugyeom ve Bambam den başkası değildi.

Jungkook tüm gücüyle babasını fırlattığında o ise kendini Yugyeom'un kucağında bulmuştu.
Yugyeom dan endişeli bir ses duyuldu "B-baba, sen iyi misin?" ve daha sonra bakışları Jungkook ile buluşrken babası tek kelime dahi etmeden hışımla terk etmişti ortamı.

İçeriye girdiklerinde ise jungkook sinirle salona doğru ilerleyip kendisini kolduğa doğru bıraktığında bende salona girişimi yapmıştım.
Ardından Yugyeom ve Bambam de giriş yapmışken Bambam inde en az benim kadar şaşırmış olduğu yüzünden okunuyordu.

Yugyeom derin bir nefes verirken Jungkook'un yanında yer alırken elini omuzuna koyup lafa girdi "Neler oldu burada?"

Jungkook tan ses çıkmamıştı ve olaya ben dahil olmuştum "Şey, sanırım babanız bay jeon'un işi bıraktığını öğrenmiş."
Cümlemi tamamlarken Jungkook un susmamı söyleyen yumuşak bakışları gözlerimi bulduğunda sessizleşmiştim.

"Nasıl öğrenmiş olabilir ki? Sen iyi misin?"

"Ben iyiyim, hemen drama yaratmana gerek yok." diyerek az önce çıkış yaptığı odaya geri döndüğünde karşımdaki ikilinin bakışları üzerimdeydi.

"Şey, ben ona baksam iyi olacak sanırım."

3.kişinin ağzından;

Jimin odaya giriş yaparken ardından kapıyı kapattığında. Jungkook ise sinirle oda da dört dönüyordu.

"Bana o gözlerle bakmayı kes." dedi kısa süreliğine bakışlarını karşısındaki sarışına kaldırırken.

"Nasıl bakıyor muşum?" dedi anlamsızca jungkook u gözleriyle takip ederken, jimin.

Dilfiruz |kookminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin