75. bölüm

59.3K 2.4K 333
                                    


Merhaba arkadaşlar, bölümler geç geliyor yada diğer kitapları yazamıyorum kusura bakmayın lütfen. Bazıları anlamıyor bunu benim de bir hayatım var yapmam gerekeb şeyler var. Lütfen biraz empati kurun. Bunu tekrar dile getirmek istiyorum ki Asaf'ı Azze tutkusu final olmaya kadar diğer kitaplar bölüm gelmeyecek. Fırsat buldukça Sen Sev Beni için bölüm yazacam sadece. Umarım beni anlarsınız sizi seviyorum 😘 😘 😘

yabanceren1907, sana gelsin deli kız

  Geçmiş....

  Hayatta herkesin bir rolü vardır.
Sahne hazırlanır, perdeler çekilir ve sen birden kendini sahnenin ortasında bulursun.
Kimse seçmez rolünü, senin için seçileni oynarsın, neden mi.?
Kaçışın yok çünkü bunun adı kaderdir. Kimse kaderinden kaçamaz.
Azze'nin kaçamadığı gibi...
Ateş'in kaçamadığı gibi...
Yorgun bir şekilde eve giren kıza baktı Seda Hanım, biliyordu fazla yükleniyordu Azze'ye ama bir daha aynı olayların olmaması için bunu yapıyordu. Azze, onun için çok değerliydi kendi torunları kadar severdi onu.
Başını çevirip yorgun bakışlarla Ahmet Beye baktı.
Ahmet Bey, yıllardır onun sağ koluydu hatta güvendiği tek adamdı.
Daha dün gibi hatırlıyordu kızı gibi sevdiği Sevgi'nin ve Ahmet'in aşkını.
Sevgi, onun Eva'sıydı onun kızıydı kan bağı yoktu belki ama yine de kızıydı başka türlüsü yakışmazdı onların sevgisine.
Seda Hanım," Çok yükleniyorum Azze'ye değil mi Ahmet. Hep yorgun eve geliyor ceylanım. "
Ahmet Bey," Evet çok yoruluyor ama hiç bıkmıyor, usanmıyor tıpkı annesi gibi herşeyi öğrenmeye meraklı."
İkisinin de yüzünde acı bir gülümseme oluştu. Erken almıştı ölüm onların kalbinde sevgiyi ve huzuru bırakan kadını.
Seda Hanım," Onu benden almadığın için burdan gitmediğin için teşekkür ederim Ahmet, ikinizde benim için çok değerlisiniz. "
Ahmet Bey, " Sizi bıraksaydım Evam, küserdi bana Seda Hanım, onun için çok değerliydiniz, annesini bıraksaydım kırılırdı, üzülürdü huzur kokan kadınım. "
Seda Hanım, gözünden akan yaşı silerek yerine oturdu.
Azze, kaçırıldığında Ahmet Bey kızını da alıp burdan gidecekti. Hayatta ki tek ailesi olan kızını yaşama sebebi olan varlığını bir daha tehlike atmak istememişti. Seda Hanım ağlayarak gitmesini istememiş onu koruyacağına dair söz vermişti. İçi acımıştı adamın çünkü Seda Hanım kolay kolay ağlayan bir kadın değildi.
Korumuş Seda Hanım Azze'yi güçlü bir kadın yapmıştı. Onun gözünde Asaf için doğru olan tek kadındı Azze.
Biliyordu torununu Asaf, sert ve soğuk bir adamdı bazen kıyamıyordu Azze'sine ama Asaf'ı toparlayacak tek kadın Azze'ydi bunu biliyordu.
Asaf'ın onu çok seveceğini ve canı pahasına koruyacağına da biliyordu.


Gaza daha çok yüklendi adam, biran önce hastaneye yetişmesi gerekiyordu. Aklı almıyordu bir türlü canı pahasına sevdiği kadın bunu ona nasıl yapardı, nasıl kıyardı onun çocuğuna. Hastahaneye yetiştiğinde hızla arabadan çıkıp yeri sarsan adımlarla hastaneye girdi.
Öğrendiği oda numarasına doğru ilerleyip sert bir şekilde açtı kapıyı.
İki gün önce Asu'yla kavga etmişlerdi. Asu, çocuğu istemediği daha erken olduğunu söylemişti. Asaf, ise deliye dönmüştü kavga etmeye başlamışlardı. Demek ki kadın onu dinlemeyip çocuğu aldırmıştı hemde Asaf'ın haberi olmadan.
Adamlar haber verene kadar Asu, kendi çocuğunun canına kıymıştı.
Yatakta uzanan kadına baktı Asaf, nerde yanlış yaptım diye geçirdi içinden. Çok seviyordu Asu'yu onun için dünyayı yakardı, peki ya sevdiği kadın ne yapmıştı onun çocuğunu öldürmüştü.
Sinirden boynunda ki damarlar şişmişti, gözleri kan gölüne dönmüştü, şuan yapmak istediği tek şey çocuğunun katili olan kadını öldürmek istemeseydi.
Asaf," Sen bunu nasıl yaparsın lan.!  Nasıl kıyarsın ona. "
Asu," Be-n ben üzgünüm anne olmak bir çocuğun sorumluluğunu almak için daha erken, kendimi hazır hissetmiyorum sevgilim lütfen anla beni. "
Asaf," Neyini anlayayım Asu, onu öldürdün bile isteye hemde, ben bakardım ona senin bakmana gerek yoktu, şimdi söyle bana seni öldürmemem için bir sebep söyle."
Pelin," Asaf, sakin ol lütfen olan oldu ikiniz içinde zor bir durum daha gençsiniz önünüzde uzun bir ömür var, belli ki Asu da korkmuş, hazır hissetmemiş kendini. "
Asaf," Ne yani, bu kadar mı? hazır hissetmemiş, bu mu bahanesi! Benim çocuğumu nasıl öldürürsün Asu.!"
Asu," İstemiyorum tamam mı onu doğuracak olan benim, ben şuan anne olmak istemiyorum yeter artık buna kendin karar veremezsin. "
Asaf, odada ki dolaba tekme atıp hızla yatağa doğru ilerdi. 
Biran bile düşünmeden ellerini Asu'nun boğazına sarıp nefes almasını engelledi. Asu, şaşkın gözlere Asaf'a bakınca Asaf, tam tersi onu öldürecekmiş gibi bakıyordu.
Pelin, ne kadar Asaf'ı çekmeye çalışsada adam yerinde bile kıpırdamamıştı.
Odanın kapısı açılınca Pelin, yardım istemeye başladı hemen.
Toprak ve Cem, Asaf'ı zorlada olsa çekip ayırmışlardı, idam ipine dönüşen Asaf'ın parmaklarını Asu'nun boynunda. Asu, hızla nefes alarak öksürmeye başladı. Korku dolu gözlerle Asaf'a baktı Asu. Asaf'ın bunu yapacağını asla düşünmezdi. Asaf, onun için herşeyi yapan adam onu öldürmeye çalışmıştı hemde hiç düşünmeden.
O an anladı Asu, artık Asaf'ı kaybetmişti, onun kalbinde olan aşkına leke sürmüş sevgisine ihanet etmişti.
Asaf," Bırakın beni bırakın lan.! Benim çocuğumu öldürmeye nasıl cüret eder o nerden buluyor bu cesareti."
Cem," Sakin ol Asaf, tamam hadi gel biraz hava al sakinleş biraz. "
Asaf, zorla odadan çıkarılınca Asu derin bir nefes aldı.
Pelin," Aptalsın Asu, şimdi ne yapacaksın. "
Asu," Ben bu kadar tepki vereceğini tahmin etmemiştim. Bana zarar vermek istedi. "
Pelin," Tabi sen adam bana aşık bir dediğimi iki etmiyor havalarında rahat bir şekilde gelip bebeği aldırdın. Dedim sana değil mi yapma diye, bebek bu bebek Asu, başka bir şey değil. Ne olacak şimdi nasıl affettireceksin kendini. "
Asu," Onu severken Asaf'ın çocuğunu doğramam Pelin. "
Pelin," O seni sevmiyor ama, yüzüne bile bakmıyor Asu."
Asu," Sevecek göreceksin benimle gelecek. "




Bebek olayından sonra Asu, ne yapsa da eskisi gibi olamamıştı Asaf için.
Asaf, hep mesafeliydi ona, belki öldürmemişti ama yanına da yaklaştırmıyordu. Asu, Banu'nun Asaf'a karşı olan hislerini bildiği için bunu Ateş'e karşı kullandı.
İkisinin resimlerini çekip birazda resimlerle oynatarak bunu Ateş'e gösterdi. Ateş, ne kadar sevmesede annesine de ulaşmıştı Asu. Biliyordu Ateş'in annesine mesafeleli olduğunu ama yinede anneydi onu bırakmaz sözünü çiğnemezdi.
Ateş'i ikna etmişti burdan kacacaklardı. Asu bunun için çok mutluydu Ateş ise tam tersi.
Her şeyi geride bırakıyordu adam, ailesi olan kişilere ihanet ediyordu.
Gözleri doldu adamım bunu onlara yapmak istemiyordu ama mecburdu.
Belli bir süre sonra geri gelip herşeyi anlatırdı belki, yada kafasına sıkıp herşeyden kurtulurdu.
Çalan telefonun ekranına bakıp acıyla gülümsedi. Derin bir nefes alıp telefonu cevapladı.
Ateş," Evet, herşey hazır, birazdan ülkeyi terk ederiz. Hayır sorun yok herşey istediğiniz gibi oldu. Size kırgın değilim lütfen üzülmeyin. Biliyorum beni sevdiğinizi. Ailem için yapıyorum bunu. Ona iyi bakın olur mu biliyorum yakıp yıkacak her yeri. Umarım bir gün beni affedebilir. "
Son defa arkasına bakıp uçağa bindi Ateş. Her şey kardeşim dediği adam içindi. Asu'nun nasıl bir kadın olduğunu ne yapmaya çalıştığını anlamıştı Ateş, ama burdan gitmek için ona inanmış gibi yaptı.
Asu, ise aşkla baktı yanında oturan adama, mutlulukla başını yasladı Ateş'in omzuna. Bilmiyordu bunların bir plan olduğunu.
Aynı evde yaşadılar ama iki yabancı gibi. Asu, ne yapsada Ateş onu sevmemişti. Boşa kürek çektiğini anlayan Asu, tekrar ülkeye dönüp Asaf'ın yanına gitmek tekrar onunla olmak istemişti. Kendini affettireceğini sanmıştı kadın.
Ama Ateş, buna izin vermemişti her seferinde ona engel olmuştu.
Ateş, ona hiç dokunmamıştı. Asu ne kadar çabalasa da Ateş hep uzak durdu ondan. Yine de ses çıkarmadı adamın onun yanında olması ona yetiyordu. Belli bir süreden sonra Ateş ayrı eve çıkmış hayatına başka kadınlar almıştı. Asu, buna delirse de bir şey yapamıyordu.



Asaf, ise yıkılmıştı, paramparça olmuştu. Bir tek Asaf değil diğerleride yıkılmıştı. Asaf'a en büyük darbeyi Ateş, vurmuştu. Bunu kabul edemiyordu adam, Ateş onun kardeşiydi böyle bir ihaneti yapmazdı ona. Öldürmek istedi ikisini de ama kıyamadı Ateş'e, kardeşim dediği adamı öldürmeye kıyamadı.
Ateş, ise bunu duyunca bir kez daha yıkıldı. Sarhoş olana kadar içip sonra da hızla sürdüğü arabayla kaza geçirmişti. Bilerek yapmıştı bunu ölmek istemişti. Gözlerini açtığında hastanedeydi Ateş. Üç ay komada kalmıştı. Ne acıydı ölümden dönmüştü ama buna sevinemiyordu çünkü yanında olacak ailesi yoktu yanında. Taki odanın kapısını açılana kadar.
Ateş," Burda ne işiniz var. "
" Sen kaza geçirdiğinden beri burdayım Ateş. Seni yalnız bırakacak değildim değil mi. "
Ateş," Buna gerek yoktu efendim."
" Ne demek gerek yoktu. Sen kan bağı olmadan aileme aldığım ikinci kişisin benim için önemlisin. Bir daha sakın böyle bir şeyi yapmaya kalkışma. Bizim için değerlisin. "
Ateş," Artık değerli biri değilim efendim, ben ailem dediğim insanlara ihanet eden biriyim. "
" Bana güven olur mu, seni tekrar aileye alacam küçük, seni seviyoruz, sakın kendini yalnız hissetme. "
Buruk bir şekilde gülümsedi Ateş, tek dileği buydu tekrar ailesine dönebilmek.

Günümüz...

  Son bir nefes daha alıp sürdürdü elinde ki sigarayı genç adam.
Yıllar sonra geri gelmişti.
Biliyordu kolay kolay affedilmeyecekti ama yine sabredecekti. Yıllarca en iyi yaptığı şey buydu. Gülümseyerek önünde olan fotoğrafa baktı Ateş. Asaf ve Azze'nin resmine. Aşkla bakıyorlardı birbirlerine. Parmaklarını değdirdi resme, çekinerek okşadı resmi, özlem dolu bir nefes çekti içine.
Ateş," Hep mutlu ol kardeşim. Azze, seni gerçekten seviyor, doğru söylemiş sana yakışan tek kadın Azze, cesur olup arkanda duracak tek kadın."
Yanına gelen adamıyla başını kaldırdı Ateş.
"  Efendin Asaf bey ve eşi sorunsuz bir şekilde uçağa bindiler. "
Ateş," Güvende olduklarında emin olun, biliyorum Asaf, önlemini almıştır ama yine gözünüzü dört açın onlara zarar gelirse hepinizi öldürürüm. "
" Merak etmeyin Ateş bey yıllarca yaptığımız gibi onu korumaya devam edeceğiz. "
Ateş," Unutmayın hayalet gibi olacaksınız sizi fark etmeyecek. "
" Tabi efendim her zaman ki gibi. "
Arkasına yaslanıp derin bir nefes aldı.
Yıllar sonra ilk defa mutluydu.
Koral ailesi yoktu artık, Asu yoktu. Asaf için bütün yollar temizlenmişti.
Şimdi mutluluk zamanıydı...


İnstagram hesabım :Asafazze

YENİ BÖLÜM GELDİ UMARIM BEĞENİRSİNİZ CANLAR.
GEÇMİŞ İÇİN SON BÖLÜMDÜ YENİ BÖLÜM DE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ. SİZLERİ SEVİYORUM ÖPÜLDÜNÜZ 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

ASAF-I AZZE TUTKUSU  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin