Rogue cap.12

21.1K 1.4K 79
                                    

Nu stiu sa-mi fi cerut cineva dedicatie dar daca am uitat, imi cer scuze. Oricum, tot ce scriu va este dedicat voua!

Incerc sa-mi misc capul pe perna dar o durere infioratoare mi-l sageteaza dintr-o parte in alta. Ce naiba, de cand varcolacii au migrene? Imi ridic usor pleoapele si ma intreb daca intodeauna le-am avut asa grele dimineata.

Camera, patul, totul e strain si pentru o clipa sunt total dezorientata. Incet, incep sa-mi aduc aminte toate evenimentele zilei de ieri si devin nelinistita cand nu reusesc sa-mi amintesc totusi cum am ajuns in pat si mai ales, complet dezbracata. A, daca Aiden ar fi in pat cu mine, e foarte explicabil! Binenteles! Aiden!

Ma ridic cu greu, luptandu-ma cu o ameteala de zile mari. Trag primele haine care le intalnesc si-mi dau seama ca sunt cele care le-am purtat cu o zi in urma. Camera e goala, bagajele mele nu se vad nicaieri asa ca cea mai buna solutie e sa intreb.

Ma tarasc spre usa, sa spun ca merg ar fi o exagerare si raman uimita cand in fata ei sta Sam. Seful garzilor are alte sarcini, nu sa-mi vegheze mie somnul.

-Sam? Ce cauti tu aici?

Privirea lui ma impietreste si inima incepe sa-mi bata cu putere. O presimtire urata ma infioara si pentru o secunda imi doresc sa nu ma fi trezit inca. Ma sprijin de tocul usii si trag adanc aer in piept incercand sa citesc ceva pe fata impasibila.Imi face semn sa intru si cand ajunge in dreptul meu, e nevoit sa ma ajute, genunchii mei tremurand incontrolabil.

Marcajul si lupul tatuat pe piele, ma arde si zvacnesc. In adancul meu, lupoaica se zbate nelinistita si presimtirea unei catastrofe planeaza asupra mea. Ma prabusesc pe pat si implor din privire o explicatie.

Picior peste picior, asezat intr-un fotoliu, Sam ma sudiaza si intr-un tarziu se hotaraste sa vorbeasca:

-Alpha a hotarat in urma actiunilor tale de aseara, sa te repudieze.

-Poftim?! Sunt socata si oricat incerc sa articulez o propozitie coerenta, tot ce-mi iese e o balbaiala inteligibila.

-Ce-am facut aseara?reusesc intr-un final sa pronunt.

O umbra de suspiciune ii traverseaza rapid fata si se uita la mine neancrezator. Nu ma slabeste din privire si am senzatia ca sunt supusa unui test pe care am sa-l pic sau a fost din start pierdut.

-Nu-ti amintesti nimic?

Vocea fara nici o inflexiune mai mult ma sperie si raspund tremurat:

-Am intrat in camera si la scurt timp, chiar foarte scurt, mi s-a adus cina. Imi trec mainile peste fata si incerc sa-mi aduc aminte ce s-a mai intamplat. Tin minte ca i-am cerut baiatului care ma servea, un pahar de apa, continui eu. Dupa asta nu mai stiu nimic.

Vocea mea e jalnica si desi stiu ca nu ma ajuta cu nimic, nu o pot controla. Il implor din priviri sa ma creada si mai rau ma sperie secunda de compasiune pe care i-o citesc pe fata.

-Te-ai imbatat si te-ai culcat cu chelnerul.

O propozitie scurta, o informatie. Raman cu gura cascata si pe moment sunt atat de socata incat nici nu sesizez cand incep sa rad isteric.

-Spune-mi ca e o gluma! O gluma proasta, dar o gluma!

Nu zice nimic si incet, incet, ma opresc din rasul nervos si simt lacrimile care-mi inunda fata. Nu poate fi adevarat, mi-as fi dat seama! La toti dracii, sunt virgina! M-as fi simtit altfel, ar exista niste semne.

-N-am facut nimic! Chiar daca nu am experienta dar ar fi imposibil sa nu-mi dau seama daca m-as fi culcat cu un barbat!

-Te-a gasit dezbracata si cu urme de muscaturi pe tot corpul. Inainte cred ca te-ai imbatat si imi arata sticla de vin goala.

RogueUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum