ꜱʜᴇʀʟᴏᴄᴋ

138 26 41
                                    

Hey, šta ima divni svijete?

Moram vam se ispričati zbog greške u prošlom partu; Svjetski dan svjesti o autizmu je 2.4.
Profy je krivo rekla pa sam ja tak upamtila.. sorkać

znamo da ima pedeset različitih rukopisa, ali nismo se toliko trudile jer nismo imale pojma da će plakat biti izložen :')

znamo da ima pedeset različitih rukopisa, ali nismo se toliko trudile jer nismo imale pojma da će plakat biti izložen :')

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ne mogu dočekati utorak - idemo u rehabilitacijaki centar i ukoliko nam dozvole učestvovat ćemo u radu s ljudima tamo.
Javljam vam utiske vrlo vjerojatno.

Također, doživila sam deset mini srčanih u četvrtak. Igrala Gimnazija protiv Strukovne u malom nogometu. Na početku smo ih vodili 3:0, ali kolo sreće se okreće; lik iz mog razreda koji inače super igra napravio je dosta kikseva. Ja samo vičem "ne, ne, ne", a cura pored mi se smije lmao. Na penalima smo ih riješili, odnosno drugi lik iz razreda (mladanadaAjduka?) je bio brutalan. Ukratko, I DALJE VRIŠTIM OD SREĆE. Pogotovo mi je drago jer su se ovi navijači strukovne ponašali ko divljaci kad god bio mogli.

((ovo iznad vam je bitko ko Eskimima temperatura u Australiji))

~Vjerujem da zapravo većinu ovih teorije zavjere znate, jer su "klasika", no eto odlučila sam se za njih pošto mi neće oduzet pola života za istraživanje i pisanje.

Robot Sofija

Sofija je prvi humanoidni robot koji izgleda poput žene s lagano gumenastom kožom i u stanju je napraviti brojne izraze lica, koji djeluju potpuno prirodno, kao i uspostaviti kontakt očima pomoću kamera koje se nalaze u njenim očima.
Algoritam u njenom 'mozgu' u stanju je prepoznati lica i uspostaviti kontakt očima. Koža robota napravljena je od materijala po imenu Frubber, dok joj brojni sitni motori omogućuju da se, na primer, nasmješi.

Služi se umjetnom inteligencijom, umije da prepozna riječi i pitanja, te je u stanju da se kreće.
Stvorena je da bude prikladan pratilac za starije osobe u domovima za njegu ili osobama koje su usamljene. Njen izumitelj je rekao kako se nada da će robot u konačnici moći u dovoljnoj mjeri komunicirati s drugim ljudima kako bi stekli društvene vještine.

Sofija je čak posjetila Beograd i rekla kako bi rado voljela živjeti u Srbiji, a trenutno je građanin Saudijske Arabije - dali su joj državljanstvo kao da je pravi čovjek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sofija je čak posjetila Beograd i rekla kako bi rado voljela živjeti u Srbiji, a trenutno je građanin Saudijske Arabije - dali su joj državljanstvo kao da je pravi čovjek.

Kako je lepo biti glupWhere stories live. Discover now