20

4.7K 417 481
                                    

" hatalı atışlar zararlı sonuçlara neden olurlar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

" hatalı atışlar zararlı sonuçlara neden olurlar." 

×××

Kaybetmiştim ama kazanmıştımda.

Sevgimin zerresini hak etmeyen bir adamdan vazgeçerek bu savaşı kazanmış, aşık olduğum adamın hâlâ zihnimi kulaçan etmesine izin vererek ise kaybetmiştim.

Ona onu sevmediğimi söylerken bile dudaklarım titremişti aslında. En çok da kısıtlı vaktimizdeki onca güzel anıyı unutamamak yakıyordu canımı.

Ama bazen unutmak gerekirdi.

Çünkü geçmişimizdeki yalanlarla yaşamaktansa geleceğin umuduyla yaşamak kulağa daha hoş geliyordu.

Belki unutulmazdı ama imkansız da değildi. O kadar zor olmamalıydı.

Onunla yaptığım her eylemden artık nefret etmeye başlamıştım mesela, elma yemeyi, paten sürmeyi ve pizza yiyip şarap içmeyi sevmiyordum artık.

Çıkış yapmıştık. Şarkımız ilk günden rekorlar kırmıştı. Birçok güzel yorum almış, çoğu erkek grup hayranlarından da sayısız küfür ve eleştiriye maruz kalmıştık.

Ama artık hiçkimse umrumda değildi.

Klibimiz mükemmeldi. Yeni çıkış yapan çoğu grubun aksine komseptimiz seksiydi. Çok emek vermiştik ve şimdi karşılığını alıyorduk.

Dans odasında sayısız kere izlediğim klibi son kez izleyip kapattım ve kızların yanına doğru adımlayarak yanlarına bağdaş kurdum.

Lalisa beni görür görmez kucağıma atlamış ve gizlice göz kırparak bir nevi mesajını iletmişti.

Taehyung ile buluştuğumu biliyordu dün gece olan olayları ona hâlâ anlatmamıştım büyük ihtimal duyduğu anda eline bir kepçe alır ve koşarak o kepçeyi Taehyung'un kafasında parçalardı.

Aslında yapabilirdi ama onun hissettiği fiziksel acı bile bana yaptıklarının yanından geçemezdi.

Bende ona göz kırptım ve su mataramdan büyük bir yudum alarak konuştukları konuya dahil olmaya çalıştım.

"Jimin kadar sümük bir çocuk görmedim. " Rosé isyankar sesiyle konuştuğunda gerçekten gün boyu yalnızca bu çocukların adını mı zikrettiklerini düşünmeden edemedim.

Jisoo, Rosé'ye katıldığını bakışlarıyla belli ettikten sonra gözlerini titreşen telefonuna çıkardı ve yüzündeki gülümsemeyle mesajı okumaya başladı. "Namjoon mesaj atmış buraya geliyorlarmış. "

Bir onlar eksikti. Hayır yani anlamıyordum burda takılmayı çok mu seviyorlardı? Kendi dans odaları onlara yetmiyordu sanırım.

"Hah.." dedi Rosé. " Şimdi izleyin Jimin'i kuyruk gibi peşimde. " nefes verdi. " Yoongi öyle mi? Adam resmen dünyaya kusursuz olarak gelmiş. "

let me know | taennieWhere stories live. Discover now