27

5.5K 294 87
                                    

h u s z o n h e t e d i k f e j e z e t

Elhittem

Az elmúlt három napot igazából pihenéssel meg egy szokásos városnézéssel töltöttük. Hiába, hogy még csak egy koncerten vagyunk túl, már az is eléggé leszívta az agyamat, és őszintén jól esett ez a néhány nap fotósok meg több tucat ember nélkül.

Ma van az aucklandi fellépés napja - hál' Istennek most sem kellett hajnalok hajnalán a helyszínre menni, így ráértünk kicsit később felkelni.

...

Lassan már két órája mehet a soundcheck - Myles az egyik szervezővel beszélt meg valamit, Justin meg Sandro pedig Kyrre mellett voltak a pultnál, és a velük közös dalaikról volt szó, hogy legyen-e valamennyi változtatás egyrészt az alapban, másrészt pedig az éneklésben. Én az egyik tárolódobozon ülve figyeltem az eseményeket - minekután már készítettem pár képet -, mindaddig, amíg Myles le nem huppant mellém.

- Hali - néztem rá egy halvány mosollyal az arcomon.

- Szia. Valami baj van? - érdeklődött.

- Dehogy, csak..ők elvannak - mutattam a többi fiú felé -, én megcsináltam a képeket, szóval..reaxálok estére - nevettem el magam, és Myles is elmosolyodott.

- Amúgy tényleg örülök, hogy összejöttetek - törte meg a pár másodperce tartó csendet, mire zavartan elmosolyodtam. - Az, hogy Maren kidobta, jobban megviselte őt, mint mutatta. Gondolom..tudtad, hogy el akarta jegyezni - folytatta a menedzser. Bólintottam, és kíváncsian hallgattam tovább. - Kell..kell neki egy biztos pont, ez esetben egy személy, azaz te, aki..aki csak ott van neki, bármi történik - fújta ki hosszasan a levegőt. - Kyrre eléggé..bonyolult. Ő nem éppen tipikusan az a híresség, aki a közösségiken éli az egész életét. Neki ez egyáltalán nem hiányzott.

- Igen, ezt észrevettem - válaszoltam, miközben félszemmel a DJ pult mögött álló fiút figyeltem, ahogy épp Sandronak magyaráz valamit.

- Meg hát tudod, ott van az, ami a családjával történt.. - túrt a hajába Mylo.

- Igen, ezt Justin is említette már nekem, de.. - akadtam meg. - Kyrre még nem mondott erről semmit. - Egy részben megértem a helyzetet, hisz csak néhány napja, hogy együtt vagyunk, amíg meg nem alkottunk egy párt, konkrétan minden nap öltük egymást, de őszintén..kezd kicsit zavarni, hogy már Myles is megemlítette ezt a családos témát, de én továbbra sem tudok semmit pontosan.

A mellettem ülő menedzser arcára őszinte meglepődés ült ki.

- Komolyan?

Bólogattam.

- Jó, figyelj, én..tényleg elmondanám, de nem hiszem, hogy tőlem kellene megtudnod. Anyám, én most azon is meglepődtem, hogy Jesso tudja - magyarázta.

- Hé, Rapunzel! - eszméltem fel a már rémisztően ismerős becenévre, mire a színpad felé kaptam a fejem, és érdeklődve néztem Justinra.

- Igen?

- Falsettozzak a Stargazing végén? - kérdezte. - Csak mert, érted, az iHeart Festivalon egy az egyben elbasztam, de múltkor meg sikerült és tök jó volt. Szerinted? - hadarta. A tekintetem közben összetalálkozott Kyrre-éval és Sandroéval, és volt egy sanda gyanúm az unottságukat látva, hogy nem egy perce hallgatják már ezt. Myles-ra pillantottam, aki a nevetését elfojtva figyelt minket.

BORN TO BE YOURS - kygo ✓Where stories live. Discover now