[00:21]

1.5K 127 18
                                    

|| HARMADIK SZEMÉLY ||

Tudod.. igazából elég érdekes arra gondolni, hogy egy kis személy, akinek bizonyára nem volt szüksége rájuk, mégis hatalmas bőségű dolgokat sikerült birtokolna. 

Főleg figyelembe véve, hogy valahogy még mindig nem volt kész a pakolással.

Ezen a ponton mondani lehet, hogy Jungkookot megtévesztette, másodlagos szemtanúként, képtelen hangosan megkérdezni ami a fiú volt.

Egyszerűen tudnia kellett. Pokolian meg akarta érteni mi történik ezzel a fiúval. Ennyi volt az egész.

Hogyan csinálta? A szülei biztosan nem voltak gazdagok. Átlagos, hétköznapi munkájuk volt..

Ha Jimin tényleg egy titkár... akkor jesszus. Valószínűleg kibaszott Beyoncé titkára volt.

Egyszerűen nem volt más út, hogy a kis agya felfogja, miért birtokolt a fiú oly sok magas színvonalú, neves, márkás dolgokat.

Talán használtruha-boltban vette őket?

Habár nem hangzott pontosan. Még mindig nem magyarázná meg a túlnyomó mennyiségű guccit és chanelt.. azok biztosan nem hevertek csak úgy egy átlagos üzletben.

Talán hazudott neki?

Nem az első alkalom lenne, igaz? Jimin egészen biztosan ezt tette az első nap amikor először találkoztak. Nem tűnt valami határozatlannak.

Nem az ő típusa, pft. Oké. Mindegy.

Egyébként, hogy tényleg összefoglaljuk a dolgokat, annak ellenére, hogy nem nagyon bírta őt emiatt, Jungkook mégis úgy tervezte, hogy elég barátságos lesz Jiminnel ahhoz, hogy megtudja ezeket a dolgokat magától.

Persze, ő még nem egész tudja, de ez csak rengeteg stresszt hoz majd rá.

Jimin csak... annyira szép? Ez a jó szó rá?

Kétség nélkül..

Hogy fogja a remegő hetero fiú kezelni magát olyan mellett, aki annyire magabiztos a rituáléjában? Valaki aki könnyen rávett másokat,akik ugyanazt a dolgot mondták, hogy behódoljanak neki?

Az igazság az, hogy nehéz megmondani.

Jungkook nagyon jó abban, hogy ragaszkodik ahhoz, amit kedvel, viszont Jungkook nagyon jó abban, hogy ragaszkodik ahhoz, amit kedvel. A tökéletes kettős jelentés ebben a helyzetben.

Ezzel, csak reméljük, hogy Jimin nem fogja elkezdeni az ártalmatlan viccét. Kétség kívül képes lenni elérni néhány dolgot amit akart valódi szándékai nélkül.

Ezzel ellentétben azonban Jiminnek hosszú történelme van a dolgokból, amik nem úgy végződtek, mint ahogy azt akarta.

Ez bárhogy végződhetett ha nem vigyáz.

Csak reméljük, hogy nem fogja manipulálni Jungkookot, hogy kedvelje meg őt. Mert hiszed vagy sem, az egyikőjüknek sem fog jól végződni..

|| || ||

"Oh, hello Jungkook." Egy ártatlan hangú mondta mögüle, ahogy bezárta a lakás ajtaját, okozva ezzel, hogy nézzen hátra vállán keresztül. "Mit csinálsz ilyen korán?"

"Kávét veszek óra előtt." Kezdte, sóhajtott, nem tudta megérteni, miért volt Jimin olyan kevés ruhában az ősz közepén.

Nem reszketett?

Nem lehet, hogy egy egyszerű selyem melegen tartotta a lábait.

"Nem fázol abban?" Gondolkodott hangosan, nem minden nap látsz valakit baba-kék, hosszú ujjú pulóverben és valami bő fehér panama rövid nadrágban.

"Nem nagyon." Vont vállat az alacsonyabb, kezét végighúzta tökéletesen gyönyörű combján. "Jungkookie aggódik értem? Vagy csak tetszik neki, hogy nem viselek olyan sokat?"

Nem hazudok, ez meglepte az utóbbit. Nem várt egy ilyen bátor válaszra.

Egyébként is ki volt ő, hogy azt mondja Jungkook kedveli őt minimális ruházatban? Pft, mintha.

Hetero.

"Nem tartozik rám mit viselsz." Kezeit zsebébe mélyesztve, Jungkook megrázta fejét a kisebbre aki csillogó nagy szemekkel nézte őt. "Csak tudtam hogy én fázom, szóval te hogy a faszomba nem?"

Egy újabb kötekedő válasz helyett, amire mindenki számított volna, Jimin valami kockázatosabbat tett.

A magasabb felé parádézva, Jimin megragadta a pulcsija madzagját és lehúzta őt szemmagasságba. "Felmelegíthetsz, ha annyira aggódsz, bun."

"Egyáltalán mit jelent a név?"

"Hát," kezdte Jimin a másikra vigyorogva. "Mint ahogy öntudatlanul is ezt csinálod most, hajlandó vagy sokat mosolyogni és vigyorogni körülöttem."

Végszóra, Jungkook kényszerítette magát, hogy póker arcot vágjon.

"Amikor mosolyogsz úgy nézel ki mint egy nyuszi, észrevetted ezt baba?" Csábította, egy pár kitágult, rémült szemet kapva. "Mindig ölelkezhetünk.. Mondjuk, jobb ötletem van a felmelegedésre, ha érdekel."

Elhúzódva Jimin ijesztő tartásából, Jungkook megpróbálta visszanyerni higgadtságát, amit meglepően elvesztett.

"Nem vettem észre." Egyszerűsítette, feltette a kapucniját és céltudatosan figyelmen kívül hagyta az utolsó részt. "Csak menj vissza, vagy valami, megbetegszel és nekem mennem kell."

Awh.. szégyen.. kit fog most a kisebb piszkálni és elcsábítani?

Nőies || Jikook ✔️Where stories live. Discover now