Îngeri și Meditație

8 1 0
                                    

Mă bucur să mă aflu din nou aici cu voi. Vreau să vă trimit iubire, pace, căldură și  nu în ultimul rând  lumină.

În articolele anterioare am vorbit despre gânduri, acest flux de gânduri care nu ne lasă sa ne bucuram de viața de zi cu zi. Suntem prinși ca într-o pânză de păianjen și   din păcate nu mai putem vedea, ca sa zic asa, lucrurile frumoase din jur. Acest flux continuu de gânduri ne fac sa nu mai trăim în prezent. E ceea ce am observat la mine.

Ce am observat? Ca de foarte multe ori nu  pot sa vad  lucrurile mărunte frumoase care ma înconjoară. De ex: merg pe strada și mă gândesc  la ziua oribila de la serviciu pe care am avut-o ignorând natura, persoanele care trec pe lângă mine și mă trezesc acasă supărată, nervoasă, ma răstesc la cei dragi deși ei nu au nici o vina.. parcă am un amar în gură. În realitate am realizat că în astfel de momente traiesc in trecut.
Sau ma gândesc la ce trebuie sa fac, ce trebuie sa cumpăr, la o întâlnire  etc. Ceea ce m-a facut sa imi dau seama ca defapt traiesc în viitor..ma gandesc la lucruri care nu s-au intamplat inca. Iar de cele mai multe ori îmi fac griji degeaba, pentru că lucrurile nu sunt așa de grave, complicate cum credeam..dar eu mi-am stricat săptămâna imaginadu-mi și gândindu-mă la  asta. Practic m-am pedepsit singură, aducând energiile negative precum: agitația interioara, grijile, nerăbdarea, nervii în viața mea. 

Cum putem combate acest lucru? Am găsit 3 soluții:
1. Cu ajutorul Îngerilor
2. Cu ajutorul meditațiilor
3. Cu ajutorul afirmațiilor pozitive, dar ultima e legată de prima.
4. Cu ajutorul mulțumirilor, dar și asta e legată  strâns  de prima și de a 3 soluție.
Sunt sigură că sunt și  altele, dar încă nu le-am descoperit din păcate.

Este o plăcere, o bucurie, o onoare să vorbesc despre îngeri, să  împart acest lucru cu voi. Nu vreau sa credeți că mă cred o învățata, o fiinta superioară. NU! Vreau doar să împart cu voi, experientele mele si sa încerc să aduc lumina, iubire, pace în casa fiecăruia prin aceste metode, ca sa le numesc asa. Nu e vorba de religie.
Simt să  fac acest lucru, atâta tot.

1.
Ce sunt îngerii?

După părerea mea:  sunt energii foarte înalte, fără ego, deci nu pot judeca și care se conduc doar după legile divine.
Sunt mesagerii lui Dumnezeu și una dintre misiunile lor este de a ne ajuta spre binele nostru superior. Dar ei ne respecta liberul arbitru. Ce înseamnă asta? Că nu pot interveni dacă noi nu le cerem exact ajutorul. Și de ce acest lucru? Pentru că avem puterea de a alege.

2. Meditațiile

Sunt multe forme de meditație. Am practicat meditația yoghina, meditația vizuală si ghidata și meditația științifica. Am sa pun accent doar pe ultima meditație, adică cea ştintifica. Pentru ca ea se axează exact pe acest lucru: combaterea acestui flux de gânduri care ne influențează  viața. Am sa vorbesc  despre ea în alte articole ale acestui blog.











Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: May 09, 2019 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Blog AngelicUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum