12.BÖLÜM "SADECE SEN."

529K 21K 21.9K
                                    

Instagram: hikayelerindeyasar (hikaye ile ilgili duyuruları buradan takip edebilirsiniz.)

12.BÖLÜM "SADECE SEN."

Kuvars ona gelen ve erteleyemediği telefon görüşmelerini yapmak üzere çalışma odasına çıkarken benim hala yüzümde kocaman bir gülümseme vardı, hayatımın en güzel anlarından birinin içindeymişim gibi hissediyordum, Kuvars Demirhan hemen yanımdaydı, benimle ilgileniyor, kardeşi beni evden gönderdiği için ardımdan gelip beni eve geri getiriyor, hasta olduğum için bana çorba yapıyor, ben özür dilemesini istediğim için Yiğit'le konuşup onu işe geri alıyordu. Şu an bana zorla giydirdiği siyah uzun kazağı üzerimdeydi, kazağından gelen kokusuyla kalp atışlarım göğüs kafesimi dövüyordu.

Sabah şarja takıp Kuvars gittiği gibi şarjı dolduğu için prizden çıkardığım telefonumu elime aldım, elim telefonda ilk olarak takvime giderken bugünün günlerden Salı olduğunu fark ettim. Yarın Kuvars'ın bana bahsettiği doktorlarla görüşmemiz olacaktı, tedavim için... Ciğerlerim heyecanlı bir solukla dolarken fazla umutlanma diyen zihnime aldırış etmedim, bu benim hayata dair tek heyecanımdı, bir gün sağlıklı bir birey gibi güçlenerek elime mesleğimi alarak dikilecektim hayatın karşısına, belki o zaman Kuvars ile de bir şansım olacaktı.

Bunun hayaliyle içine girdiğim hastalık psikolojisinden sıyrılırken evin kapısı çaldı. Kuvars'ın kat kat üzerime örttüğü battaniye kalabalığından sıyrılıp kapıya doğru giderken birini beklemediğimiz için şaşkındım açıkçası.

Kapıyı açıp ilk giren kişiyle şaşırırken arkasından giren kişi iyice beni şoka uğrattı. Sevil Hanım beni işe alan, Kuvars Bey'in her alanda sağ kolu olan, tüm işlerini ayarlayan asistanıydı. Arkasındaki de eve gelen temizlik şirketinin kızlarından biri, Merve'ydi, bu kızı ölesiye sevmiyordum ve neden burada olduğuna dair tek bir fikrim yoktu. Daha önce burada çalışırken bana saygısızlık yapmış birisiydi kendisi.

"Merhaba Cemre," dedi Sevil Hanım topuklarının üzerinde bir kuğu gibi süzülüp içeri girdiğinde.

Ben Sevil Hanım'a başımı sallayıp bana sırıtarak bakan Merve'ye şaşırırken elindeki valizi görmem iyice ortamı gerginleştirdi. Ne oluyordu?

"Yarın tedavine başlanacağı için, evdeki yükünü azaltılmasını istedi Kuvars Bey. Yeni çalışma arkadaşın Merve, yarından itibaren evde işe başlayacak."

Sevil bana daha fazla açıklama yapma zahmetine girmedi. "Mutfağın yanındaki koridora git, soldan üçüncü oda senin Merve." Merve hızla valizini aldı. "Eşyalarını yerleştir, yarın gelir tam anlamıyla çalışmaya başlarsın."

Merve ona başını sallarken bana sırıtmaya devam ede ede,valizini alıp Sevil'in dediğini yapmak üzere koridora gitti. Hızla kenardan not defteri ve kalem alıp Sevil Hanım'a Merve'yle çalışamayacağımı yazdım.

"Saçma sapan konuşma istersen Cemre, sırf sen rahat et diye başka birini ayarlıyoruz bir de beğenmiyorsun, zamanla uyuşur elektriğiniz, ne bu önyargılar."

Başımı eğip tek kelime daha yazamazken ben, Sevil Hanım'ın bu tepkisi üzerine tüm tadım damarlarımdan çekildi sanki. Merve tüm işlerini halledip salına salına gelip Sevil Hanım'la beraber yarın tekrar geleceklerini söyleyene kadar tek bir harekette bulunamadım.

LALHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin