Meglátni

882 51 0
                                    

Délután arra jutottunk, hogy másnap elmennénk Steve-hez és Nat-ez. Így is lett. Addig választottunk iskolát (ahova csak két év múlva fogunk csak járni). Este felé járhattunk. Ott voltunk Rogers és Sharon lakásán. Meglepetésnek indult de egy teljesen váratlan személy fogadott.

-Fury?-kérdezte Morgen miközben levette a páncélját.

-Önök, hogy kerülnek ide?-húzta össze a szemét.

-Öm.. Az úgy volt..-dadogta Matt.

-Unatkoztunk otthon. Ezért eljöttünk Matt szüleihez.-válaszoltam, hogy ne keljen újra elmondanom, de itt nyílt az ajtó. Steve és Carter léptek be. Fel akarták kapcsolni a világítást. Fél pillanatra sikerült is, ami elég volt ahoz, hogy lássuk Nick sérült arcát. Valamit nyomogatot a telefonján és felmutatta: Lehallgatnak minket.

-Sajnálom, hogy ide jöttem. A feleségem ki dobott.-tudtok, hogy ez nem igaz ezért össze húztuk a szemünket de rögtön kaptuk is a választ a telefon segítségével: A S.H.I.E.L.D megbízhatatlan. A kapitány rögtön értette a célzást.

-Ki tud még a nejéről?-színlelt.

-Csak..-telefon újra segítet: Ti és én.-A barátaim.-válaszolta.

-A barátja vagyok?-nézet rá Steve.

- Az csak magán múlik.-következő pillanatban három golyó fúródott Fury testében és esett össze. Át nyújtott egy pendrájvott és a következőt mondta: Ne bízzon senkiben. Sharon elő vett egy adó vevőt és jelzett.

- Foktrop megsérült, eszméletlen mentőt kérek.-mondta és a haldokló főnőkére nézett.

-Azonosították már a támadót?-hangzott fel a túl oldalról a férfi hangja. Steve ki nézett ahol a gyilkos menekülni készült.

-Mondja, hogy folyamatban.-és a kapitány megindult mögötte velünk. Az egyik tetőn száltunk le (kezdem megszokni a erőm). Futni kezdtünk az ellenség felé de ekkor ki tört az ablak. A kapitány bukvencezet eggyet és elhajította a pajzsát amit a maszkos személy elkapott, és akkor megcsillantak az acél ujjai. Az említett levitációt használva próbáltam elkapni de nem sikerült. NICK!!

A tél lánya - |Bucky Barnes ff.|Where stories live. Discover now