Κεφάλαιο 1

243 9 2
                                    

Victoria:

Σημερα η γιαγια δεν αισθανόταν πολυ καλα.Την πηγα ξανα στο νοσοκομειο για δευτερη φορα μεσα σε μια εβδομαδα.Αρχιζω να φοβαμαι ολο κι περισσότερο για την υγεια της.Αν δε μαζεψω γρηγορα τα χρηματα για τη θεραπεία της...φοβαμαι πως θα τη χασω για παντα.Δε θα το αντεξω.Ειναι η οικογενεια μου.Δε ξερω τι θα κανω χωρις αυτην.Απο τοτε που εχασα τους γονεις μου σε εκεινο το ατύχημα...Δεν εχω κανεναν αλλο εκτος απο αυτη.
Την αφησα στο νοσοκομείο.Δε γινοταν να την αφησω μονη για δυο συνεχόμενα βραδια στο σπιτι.Θα λειψω για δυο μερες στο Manchester για να τραγουδησω σε ενα μαγαζι.Δε γινοταν να την παρω μαζι μου.Ουτε να την αφησω μονη.Καλυτερα να την αφηνα εκει υπο την επιτήρηση του κυριου Verse,του γιατρου μας που του εχω τυφλη εμπιστοσύνη.
Αρχισα να φτιαχνω τη βαλιτσα μου.Δεν ηξερα τι να πρωτοπαρω μαζι μου.Το τρενο εφευγε στις 16:00.Σκεφτηκα οτι ειχα αρκετο χρονο για ενα μπανιο.

Μετα απο 2 ωρες κοιτω το ρολοι του τοίχου στο χολ. 15:00 η ωρα.Φορεσα το παλτο μου και αρπαξα την βαλιτσα μου και μια ομπρελα γιατι εβλεπα οτι παει να βρεξει.Ευτυχως βρηκα γρηγορα ενα ταξι να με παει στο σταθμο αλλιως δε θα προπαβαινα.

Καθως ημουν στο τρενο δε σταματησα να σκεφτομαι τη γιαγια.Απο την τρομερη μου αγωνια την πηρα τηλεφωνο για να σιγουρευτω.

"Γιαγια μου...πως εισαι;Πονας ακομη;"
Αρχισα να τη βομβαρδιζω με ερωτησεις.
"Πω πω.Σταματα βρε παιδι μου.Ιδια ο πατερας σου εισαι.Καλα ειμαι μην ανησυχεις.Κοιτα εσυ τη δουλεια σου.Που εισαι;Έφτασες;"
"Οχι ακομη σε καμια ωρα θα εχω φτασει"
"Ωραια λουλουδακι μου.Να προσεχεις."
"Κι εσυ.Αν χρειαστείς κατι παρε με αμεσως τηλεφωνο."
"Δε θα χρειαστω τιποτα.Εχω εδω το γιατρο μας.Δε με αφηνει να κουνηθω."
"Καλα κανει.Ενταξει σε αφηνω να ηρεμησεις.Σε αγαπω πολυ."
"Κι εγω ομορφια μου.Ο θεος μαζι σου"

Μου εφυγε ενα βαρος απο το στηθος.Ανησυχουσα πολυ.Οσο ηταν ο γιατρος μαζι της ημουν ησυχη.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Επιτελους εφτασα στο πανδοχείο.Ευτυχώς ειχα βρει ενα φθηνο.Δεν το ελεγες τελειο αλλα δε βαριεσαι;Για ενα υπνο το ηθελα.Κοιταξα το ρολοι.Πω πω πηγε 19:00.Θα προλαβαινα;Εβαλα τα καλλυντικα μου και το φορεμα μου στη τσαντα μου και εφυγα αστραπη.

Ευτυχως εφτασα εγκαίρως.Μπηκα στο καμαρινι οπου βρισκονταν μια κοπελα ισως λιγο μεγαλύτερη σε ηλικια απο εμενα.Καναμε μια χειραψια.Την ελεγαν Roxanne State.Ηταν μια ομορφη κοπελα και συμπαθιτικη.Θα τραγουδουσαμε μαζι.Αφου μου εξηγησε καποια πραγματα για καποιους καλεσμενους του μαγαζιου που ειναι ειδικες περιπτωσεις,ετρεξα να ντυθω.

Φορεσα ενα στενο μαυρο φορεμα μεχρι το γονατο με ψηλα τακουνια.Τα μαλλια μου τα μαζεψα σε ενα απλο κοτσο.Αφου ετοιμαστηκα βγηκα στη σκηνη μαζι τη Roxanne.Το μαγαζι ηταν γεματο.Δεν υπηρχε ουτε ενα τραπεζι αδειο.
Καθως τραγουδουσα παρατηρουσα μια παρεα αντρων.Ενας απο αυτους δε σταματουσε να με κοιταζει.Ηταν ωραιος αντρας!Ξανθος με γαλαζια ματια.Φορουσε ενα σκουρο μπλε κοστουμι.Οι φιλοι του συνεχεια με εδειχναν και τον σκοντουσαν.Αρχισα να καταλαβαινω οτι πρόκειται για ανωριμους αντρες που εψαχναν φιλεναδες.Για αυτο σταματησα να τους κοιταω.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Ειχε παει 23:30.Το μαγαζι ηταν ακομη γεματο.Παρολα αυτα μου εδωσαν αδεια να φυγω.Ανοιγω την πορτα και βλεπω μπροστά μου το ξανθο τυπο.Με περιμενε.Καπνιζε και με κοιτουσε απο πανω μεχρι κατω.Δεν εδωσα σημασια.Κατεβηκα τα σκαλια και τον προσπερασα αδιαφορη.Τον ακουσα να με φωναζει.

"Δεσποινις...Μπορω να σε ρωτησω κατι;"
Γυρισα να τον κοιταξω.
"Οριστε.Τι θελετε;"
"Γιατι φευγεις απο τωρα;Ειναι νωρις ακομη."
"Και εσας τι σας νοιαζει;"
Δε μου απαντησε.Μονο με κοιτουσε.
"Θελεις να παμε μαζι για ενα ποτο;"
"Τωρα;"
"Ναι τωρα.Γιατι;Θα σε μαλωσει ο μπαμπας σου;"
"Ειστε αγενεστατος κυριε."
"Ετσι λες ε;Θα σε παω εγω στο σπιτι σου μετα.Τι λες;"
"Λεω να με αφησετε ησυχη καλύτερα.Χαιρετε."
Δεν προλαβα να κανω βημα.Με αρπαξε απο το χερι.
"Ποτε μπορω να σε ξαναδω;"
"Ποτέ.Καληνυχτα σας."
Τραβηξα το χερι μου και αρχισα να περπαταω γρηγορα.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Το πρωτο κεφαλαιο.Πανω στην εικονα το φορεμα της Victoria.Ελπιζω να σας αρεσε.
Βye♥

The BrideΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα