Hoofdstuk 79

854 33 6
                                    

In het vorige hoofdstuk had ik afgesloten met Jeffrey. Ik weet niet of iemand Riverdale kijkt? Jeffrey is zogezegd Archie Andrews uit Riverdale. Dan hebben jullie een beeld :). Hij is in dit boek de bad guy. Enjoy reading!

-

Geschrokken trek ik me terug. waardoor ik hem verbaasd aankijk. Zijn lippen zijn gevormd naar een grijns en ik open mijn mond om iets te zeggen, maar het lukt me niet. Ik heb altijd mijn praatje klaar, al is het een scheldwoord, maar dit keer zijn mijn woorden zoek.

'Nu heb je zeker niks meer te zeggen hé? Dat dacht ik al, staat je goed trouwens, zo'n verbaasde uitdrukking,' fluistert hij in mijn oor. Ik drink in een slok mijn drankje op en gooi het plastic bekertje op de grond. 

Mijn handen worden gebald tot vuisten en ik probeer me groot te maken. Waarom heb ik niet de ballen om iets terug te zeggen? Zelfs als ik gedronken ben vloeien de woorden makkelijker over mijn tong, maar dit keer lijkt het alsof ik mijn tong ingeslikt heb.

'Oh wacht, je hebt een vriend hé?' Hij doet alsof hij geschrokken is en dat waren de woorden die ik nodig had om alle moed te verzamelen. 'Zal ik jou eens wat vertellen, met die smerige grijns van je,' snauw ik. 'Dat jij helemaal niks weet van mij en mijn vriend en dat dat jou ook helemaal niks aan gaat, godverdomme Jeffrey!' Schreeuw ik door de muziek heen. Eigenlijk is Niall mijn vriend niet meer, ook al is dat niet met woorden uitgesproken.

Hoe stom het misschien ook klinkt, ik heb nu eindelijk de tijd om hem eens goed te bekijken. Zayn en Yora zijn te druk met elkaar, waardoor ze niet in de gaten hebben dat ik hier met Jeffrey sta. Zijn rode haren zijn in een kleine kuif naar achteren gekamd, zijn bruine ogen passen perfect bij zijn haarkleur en zijn baseball jacket verstopt zijn gespierde lichaam voor een deel.

Nu ik hem eens goed bekijk, is het helemaal geen onaantrekkelijke jongen. De irritatie naar hem toe neemt altijd de overhand, waardoor ik hem nooit aan heb durven kijken. Misschien sloot ik mij daar ook wel voor af, vanwege Niall. Ik heb nooit een reden gehad om naar andere mannen te kijken, omdat Niall mijn versie van perfectie was. 

Een kleine waas van verlangen neemt de overhand en ik pak zijn nek vast om hem naar me toe te trekken. Zijn zachte lippen raken de mijne en mijn handen glijden door zijn zachte haar. Hij trekt mijn lichaam tegen die van hem en een kleine kreun ontstaat in mijn mond.

De muziek vervaagt op de achtergrond en zodra ik voel dat mijn lichaam meer wil, trek ik me terug. Heel even had ik gedacht dat ik geen andere gevoelens kon ontwikkelen voor iemand anders, al zijn het seksuele gevoelens, maar dat valt achteraf dus mee.

'U-uh,' mompel ik en hij pakt mijn pols vast om me door de menigte heen te trekken naar buiten. Het interesseert me niet of Zayn en Yora mij kwijt zijn, maar mijn gevoel zegt dat ik dit moet doen. Ik wil niet stil blijven staan, ook al is het sinds een aantal uur dat Niall uit mijn leven is gestapt.

Even herhaal ik de woorden die Yora tegen mij zei, dat ik geen spijt moet gaan krijgen van de keuzes die ik nu maak, in mijn emotionele rollercoaster. Maar zodra Jeffrey zich omdraait en zijn glimlach toont, ben ik haar woorden alweer vergeten.

De irritaties die Jeffrey al meerdere malen bij mij opgeroepen had, maakte me toch enigszins nieuwsgierig wie achter al die irritaties zou zitten. Vooral omdat honderd procent helder nadenken nu niet lukt, zit Niall ergens achterin mijn gedachten verstopt.

Eenmaal buiten, uit het zicht van de beveiligers, ga ik op een muurtje zitten en Jeffrey verplaatst zich tussen mijn benen. Zijn grijns verandert in een glimlach en giechelend kijk ik hem aan. Hij plaatst beiden handen op de zijkant van mijn wangen en drukt zijn lippen voorzichtig op de mijne.

Zijn fijne handelingen, hoe zijn lippen over die van mij glijden tot de vingers die zacht mijn kaaklijn strelen, bezorgen kippenvel over mijn hele lichaam. Zijn onderlichaam staat tegen mijn lichaam aangedrukt en heel af en toe beweeg ik met mijn heupen tegen die van hem.

Zijn lippen verlaten de mijne om hen weg te vervolgen richting mijn nek, waardoor mijn zintuigen op scherp worden gesteld. Ik sluit mijn ogen en probeer de kreunen te maskeren door mijn lippen stijf op elkaar te houden.

Mijn handen grijpen zijn middel vast om te zorgen dat ik mijn grip niet verlies. Niet veel later plaatst hij zijn voorhoofd tegen de mijne en komt zijn glimlach weer tevoorschijn. De bad guy heeft plaats gemaakt voor een Jeffrey die ik nog nooit gezien heb.

'Ben is eerlijk, is Niall wel je vriendje?' Fluistert hij zacht tegen mijn lippen. Ik kijk recht in zijn ogen en schud mijn hoofd. 'Het was mijn vriendje, sinds kort niet meer,' zucht ik tegen zijn lippen en ik probeer mijn ademhaling onder controle te krijgen.

Hij knikt alleen maar en even blijven we elkaar alleen aankijken. Het enige geluid zijn onze ademhalingen en het gedreun van de muziek uit de club. 'Maar de tas die ik altijd bij me heb, is overal te koop hoor, dus als jij je zusje blij kan maken,' knipoog ik.

Hij schud zijn hoofd en begint te lachen. 'Ik heb helemaal geen zusje, ik wilde gewoon je aandacht krijgen.' Zegt hij zonder zich te schamen. 'En dat doe je door naar mijn tas te vragen?' Lach ik, meer om hem uit te lachen. 

Hij laat me stoppen met lachen door mij weer te zoenen. Deze keer is de zoen veel heftiger en pakt hij me steviger vast. De mannelijke parfumgeur die bij hem hangt maakt hem tien keer zo aantrekkelijker.

Ik hoor in de verte een paar stemmen en schrik als mijn naam hard geroepen wordt. Ik worstel me los uit Jeffrey's armen en kijk naar Yora en Zayn, die mij met open mond toe staan te kijken door het tafereel wat zich net voor hun ogen afspeelde.

'Sorry,' is het enige wat ik tegen hem zeg en spring van het muurtje af. Beschaamd loop ik naar Yora en Zayn. Yora heeft het al die tijd voor mij opgenomen tegen Jeffrey en nu zat ik er mee te zoenen.

'Ik hoef jullie preek niet, hij zoent verdomd goed.'

A/N

Hey iedereen! Ik dacht, ik wilde Jeffrey eens een beeld aan jullie geven. Misschien kennen sommigen van jullie Riverdale en anderen misschien niet, maar dan hebben jullie in ieder geval een persoon in jullie hoofd, vandaar de foto bovenaan het hoofdstuk.

Ik vond de reacties op mijn vorige hoofdstuk echt heel lief, dat ik genomineerd was voor de Watty's 2019. Ik ga proberen elke week een hoofdstuk te plaatsen en dat lukt mij nu al aardig goed. Ik wil jullie daarom ook bedanken voor de leuke en lieve reacties en voor iedereen die wekelijks trouw mijn boek leest.

Woensdag krijg ik te horen of ik geslaagd ben, dus ik zal deze week zeker een hoofdstuk schrijven. Ik heb mijn eerste echte werkweek erop zitten en nu dat school wegvalt, houd ik natuurlijk meer tijd over ;).

In ieder geval, ik hoop dat jullie het hoofdstuk leuk vonden!

See you soon!


The Rugby Guy Ft. Niall Horan Finished!Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt