[00:69]

1.2K 116 16
                                    

CAMBABYX
első nap 😍 lássuk hány fiú térdel le előttem ✨
________________
🔁 17.8K Retweets | ❤️ 62.4K Likes

===============

|| HARMADIK SZEMÉLY ||

Valamilyen oknál fogva (beleértve az egyértelműt, persze) a mai nap idegessé tette Jimint több ok miatt is.

Elrejtette az egyértelműt, olyan valaki lévén aki eddig csak privát iskolába járt, vagy online tanult. De igen, elkerülhetetlen volt, hogy csatlakozzon egy ilyen iskolába más emberekkel egy fer ok amiért kicsit szét volt esve.

Ennyi igaz volt.

Nem segíthetett rajta, de már egy ideje így érez? Fura. Jimin nem mondaná, hogy totálisan ideges. De azért olyan dolog volt, amit még sosem élt át ezelőtt.

A szíve jobban vert mint általában, fogalma sincs miért. Sokat csinálja ezt a furcsa kis ugrásos dolgot, kezdi azt hinni, hogy kezd megőrülni.

Jimin nem tudja, mi ez. Ennek a szőkének még sosem kellett ezzel foglalkoznia ezelőtt.

Mi a fene történik?

Tekintet nélkül arra, bármilyen démoni szar is volt ez, nem hazudhat, addig amíg az ösztönei annyira jók, mint eddig, akkor valami köze volt Jungkookhoz.

Nem tudott túllépni azon, amit a fiú tett érte új barátságuk alatt. Jimin kezdte azt hinni, hogy jobban törődött vele, mint várta volna tőle.

Jungkook hetero.. de valószínű, igaz?

Azt mondta, utálja ahogy Jimin beszél magáról, ami azt jelenti valószínűleg észrevette ezt a szokását. Tudod, azt amikor lenézi önmagát..

Jungkook mindig túltesz magán, hogy biztosítsa az idősebbet, hogy nem az a sok mocskos dolog, aminek mondja magát. Cserébe annyit tudott tenni, hogy ül és csodálkozik, miért?

Miért csinálja ezt? Miért érezné úgy Jungkook, hogy éreztesse a flörtölős szomszédjával, aki a gatyájába akar jutni, hogy nem értéktelen? Nem volt értelme.

Jimin úgy gondolja, ezért is gondol rá.

Ez sokat mondott a fiatalabbról, hogy milyen személy is és hogy milyen édes tud lenn igazából valaki olyan bonyolulttal mint ő. Furán érzi magát emiatt, azóta mióta találkoztak.

Először Jimin semmit nem akart, csak szórakozni vele, kivéve, hogy most jobban megismerte, a szőke nem biztos, hogy még mindig ez a szándéka.

Furcsa, nem igaz?

De nem tudott segíteni rajta, Jungkook csinál vele valamit. Valami ijesztőt.

Ezért próbálta mutatni magát a fekete hajúnak, Jimin úgy érezte tartozik neki, amiért annyira fer volt vele szemben, a sok próbálkozása után ami nyugtalanná tette a másikat. Jimin meg akarta köszönni, amiért nem úgy kezelte mint egy tárgyat, annak ellenére, hogy úgy viselkedett, mintha az lenne.

Ez más; de azt hiszi nagyon tetszik neki?

Majdnem megkönnyebbítő? Mintha Jungkook ez a friss levegő lenne, amit még sosem szívott be.

Amikor az a srác azokat a dolgokat mondta Jiminnek, a múltjára emlékeztette, ezért tört össze annyira..

De Jungkook ott volt. Fogta a kis szőkét azon az estét, és végtelen sokszor elmondta mennyit ér neki.

Nőies || Jikook ✔️Where stories live. Discover now