Bölüm 6 - ZORAKİ MELEZ

12.2K 747 570
                                    

İlkimi kaybetmiştim. Benim için bu en önemli, bu en dramatik, bu en unutulmaz an, bir troll yüzünden yitip gitmişti.

Şimdi ben ne yapacaktım? Nasıl bakacaktım arkadaşlarımın yüzüne? Nasıl bakacaktım ailemin yüzüne? Ben artık eski ben değildim. Bazlamasını ağzında tutamayan, zavallı bir Ahracıktım. Koca dünyada yalnızdım. Artık beni kim alırdı, nerelere giderdim, hangi baltaya sap olurdum ki?

Dokunsalar ağlayacak gibiydim.

Seçmen Bazlama "Ahra Kökenbüyücü, seni okuyamıyorum? Ağzındaki baza ne oldu? Yoksa sen bir büyücü değil misin?" dedi.

Salonda herkes bana bakıyordu. Trollü unutmuşlardı. Gözlerini üzerimde hissediyordum, adeta binlerce çocuğun (hepsi 18 yaşından büyük) karşısında çıplak ve küçük bir kadın gibiydim (boyca küçük, 18'inden büyük).

Başımı kaldırıp salondaki yüzlere baktım. "BEN AHRA KÖKENBÜYÜCÜYÜM! EN BÜYÜCÜ AİLELERİN EN BÜYÜCÜ KIZLARINDAN BİRİSİYİM! SİZLERİN KARŞISINDA İLKİMİ KAYBETTİM, BAZLAMAM NEREDE BİLMİYORUM, ANCAK KORKMUYORUM TAMAM MI?" diyerek salona delici bakışlar fırlattım. Salondaki hep bir yandan omuzlarını silkiyorlardı.

Mine Erva yanıma geldi. "Ahra, ilkini kaybettiysen ne olacak kızım, al bir lokma daha ye, tadına bak, zaten ilki genelde tırt olur" dedi. Elini uzattı, elinde bir lokma bazlama vardı.

Gözlerimö dolu dolu oldu, gözlerine baktım. Omuzlarını silkti, göz kırparak, dudağını ısırdı. "Haydi haydi, anlarız halden" dedi. İşte o anda Mine Erva hoca benim için dünyanın en güzel insanıydı.

Arkadan Seçmen Bazlama "Yahu ben neden bu kızdan okuma alamıyorum, yoksa sen büyücü değil misin ama bir dakika dur dur şu anda okuma alır gibi oldum. Güçlü bir aile? Cesur bir kız? Arkadaşlarına olan sevgisi? Hırsı? Karakteri? Seni hangi okula koysam, o okulda başarılı olursun sanki." diye konuşmaya başladı.

Ne olduğunu anlamamıştım, bazlama lokması hala elimdeydi? Panikle lokmayı yuttum.

Allahım bu ne güzel bir tattı? Yıllarca hayalini kurduğum bazlamanın tadına işte şimdi varıyordum. Vücudum tepki gösteriyordu.

Seçmen Bazlama: "Hem cesur, hem hırslı, hem tembel, hem fikirbaz, hem çenebaz? Bu kadın nedir böyle? Her şey çok acayip? Seni Platerin'e mi koysam, yoksa Kaslıfindor'a mı? Ne yapsam?"

İçimden "Kaslıfindor, Kaslıfindor, Kaslıfindor!" diyordum.

Seçmen bazlama konuştu:

"AHRA KÖKENBÜYÜCÜ, SENİN OKULUN....

KASLIFİNDOR...!!!!"

O kadar sevinmiştim ki, neşeyle ayağa sıçradım.

"...ve PLATERİN!!!!!" dedi.

Mine Hoca'da dahil, herkes şok olmuştu, Seçmen Bazlama asla bir öğrenciyi iki okula birden koymazdı.

Profesörler ayağıya kalkmıştı, birisi bana döndü, parmağıyla beni göstererek panikle bağırdı! "MELEZ BÜYÜCÜ! MELEZ BÜYÜCÜ BU!"

Aman Allah'ım, neler oluyordu!

"BEN MELEZ DEĞİLİM!" diyerek bağırdım.

"Beğensen de beğenmesen de Seçmen Bazlama kararını verdi Ahra, sen artık iki okulda da aynı anda okuyacaksın. Artık Melezsin!" dedi Mine Erva.

İstemesem de, ben bir melezdim artık.

Zoraki Melezdim.

******

HELLLOOOOOO

HİKAYEMİZ ÇOK HEYECANLI DEVAM EDİYOR FARKINDAYIM. BAŞKA DANDİK KİTAP SERİLERİNDE OLDUĞU GİBİ BENİM KARAKTERİM HEMEN DE EN KARİZMATİK OKULA GİRMEDİ. ONUN YERİNE SEKSİLER VE KASLILARDA AYNI ANDA OKUACAK. BU DA BENİ HERKESTEN FARKLI VE İYİ BİR YAZAR YAPAR.

BENCE SİZLERDE YORUMLARLA BANA FİKİRLER VEREBİLİRSİNİZ.

UNUTMAY IN SİZLER BENİM AİLEMSİNİZ VE AHRA BİZİM KIZIMIZ SAYILIR. ONUN İÇNİ ÇOK ENDİŞELENİYORUM.

Instagram: TheRealSumeyzsz12

lütfen yorum ve like atınnn

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 05, 2019 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Zoraki Psikopat Vampir Melez Mafyanın HizmetçisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin