25.rész

254 15 13
                                    

Lisa szemszöge

Ha tudom, hogy ők is itt lesznek, helyesbítek, Ő is itt lesz, akkor a mosdóban maradok az fix. Még késő elrohanni? Lehet nem tűnne fel senkinek. Na jó, ez esélytelen, mivel még a szemem fél sarkából is tökéletesen látom, ahogy az egész Got7 engem bámul, Bambam-el az élen.

Egy pillanatig -na jó elég sok pillanatig- nem mozdulok. Csakúgy megdermedek, mint mikor azt a béna szobros játékot játszottuk az iskolában, tudjátok mikor valaki hátatfordít a többieknek, míg mi felé haladunk, aztán hirtelen megfordul és meg kell merevedni -huu de jól elmagyaráztam...- . Mindig Bambam volt abban is -mint sok másban is- a profi, és akkor még én is élveztem, mert a móka kedvéért csináltuk és aaahhj annyira könnyebb volt gyereknek lenni és csak a tanulás miatt drámázni és csak akkor sírni ha rossz jegyet kaptam, vagy elestem a tesi órán, mert hozzámvágtak egy kosárlabdát, vagy mert egy hülye p@csa -le kell állítanom magam- meghúzta a copfomat, na de amit mondani akarok -csak elkalandoztam-, hogy ebben a felállásban nagyon de nagyon nem tetszik ez a hülye játék. Lehunyom a szemem, veszek egy jó mély levegőt és kifújom, közben pedig reménykedem, hogy mire kinyítom a szemem az a sok bámélkodó tekintet és kíváncsi szempár valaki teljesen mást méreget. Hát nem.

***

Próbálok nem a mellettünk lévő asztalra nézni és koncentrálni, míg a késő ebédet / korai vacsorát fogyasztjuk. Lassan három óra múlt és ezt is csak onnan tudom, hogy amióta ide leültem, csak a telomat nézegetem és számolom vissza az időt, hogy mikor hagyhatom el végre ezt az asztalt. Mennyi ideig szokott, úgy nagy átlagban egy ilyen étkezés tartani? Fél óra nem elég rá? Na jó, ezt be kell fejeznem, mert rohadt szánalmas amit csinálok, hiába én vagyok az egyetlen, aki tud a mocskos kis tervemről, miszerint leöntöm magam "véletlenül" és kisietek a mosdóba, vagy a legjobb, hogy van B tervem is, amiben pedig Jisoo telójáról felhívom magam és úgy teszek mintha épp fontos üzenetet kapnék. ELÉG! Bár nagyon nehéz megállnom, mert Jisoo telefonja olyan csábítóan hever az asztal közepén, szinte hívogat az élénk, már majdnem rikító pink színével. ELÉG! De miért van itt Bami? Úristen...az előbb "Bami"-nek szólítottam?? -Vagyhát magamban annak hívtam.- Nem az nem lehet. Ha elkezdem becézgetni, az már majdnem olyan mintha megbocsátottam volna neki, ami nyilván képtelenség. Vagy mégsem? Eleve miért dumálok ennyit magamban??? Remélem ezt csak a fáradság teszi, sőt tuti amiatt van, mi másért lenne? De akkor a többiek nem fáradtak, vagy mi? Ők full normálisan viselkednek, én vagyok az egyetlen, aki zavartnak látszik, és úgy is érzem magam, mintha egy burok venne körül és az összes gondommal alábújtam volna, az összes többi embert kizárva, csakis én, együtt az összes problémámmal egy másik univerzumban, ahol az összetört lelkem összes -összes összes összes- apró kis darabkáját próbárom összerakni, -szeretek túlozni és dramatizálni, mondtam már?- míg a többiek inkább a gyros táljukra koncentrálnak. Lepillantok és látom, hogy én még hozzá sem kezdtem, pedig nagyon éhes vagyok és ez a cucc pedig nagyon guszta. Mi ütött belém, hogy nem kezdtem el rögtön enni? Ez már jelent valamit, méghozzá azt, hogy szép lassan megőrülök. Ha már a kaja sem hoz vissza a Földre, a többi normális ember közé, akkor nagy gáz van.

-Om...Lisa? -Rosé értetlenkedő, barna szemeivel találom szembe magam. Mind a hárman engem néznek és csak ekkor jövök rá, hogy basszus már az előbb is hozzám szóltak. Nem hiszem el, hogy így faképnél hagyom őket a nagy duncsizgatásban. Imádok velük lenni, hiába vagyok kb a nap 24 órájában így is velük, minden percét élvezem. És most itt vagyunk, teljesen elzárva a külvilágtól -legalábbis az eddig megszokott életünktől- itt van az alkalmunk, hogy kikapcsolódjunk, pihenjünk, de ugyanakkor szórakozzunk is. Én meg hol sajnáltatom magam, hol magamban ütlegelem Bami-t....f@ck...szóval Bambam-et, és képzelem el, hogy bocsánatot kér, aztán még több is történik, ahelyett hogy...nemcsak testileg, de lélekben is itt lennék és ideöszpontosítanék és mondjuk azon tanakodnék, hmm vajon melyik bikinimet vegyem fel az esti fürdéshez, aminek most lehet, hogy annyi és sztornó, mivel a csoportunkon kívül -mert már azunk is van- egy idióta elküldte az ötletet Joyaa-nak is messengeren. Pedig úgy buliztam volna egy jót, de így hogy a banya is tudja esélytelen, hogy összejön.

Blackpink in your areaWhere stories live. Discover now